xpapias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ελαφρυ θεματακι οπως παντα - θα ταιριαζε και για παρασκευή. Πάει καιρός που μου το έλεγε ένας φίλος και μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν το εψαξα παραπανω τοτε. Έλεγε λοιπόν οτι κλείνουν ραντεβού άγνωστοι μέσω social media και βρίσκονται σε κάποια σπίτια μόνο για να κάνουν sex. Δε γνωριζονται ουτε και βλέπονται αν κρίνω από το όνομα του "sport" αλλά κάνουν τη δουλειά τους και στη συνέχεια μην τον είδατε τον Παναγή. Μάλιστα μου έλεγε οτι θερίζουν τα αφροδίσια με όλο αυτό το σκηνικό. Το έχετε ξανακούσει; 1
Adon1s Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μόνο για σουίνγκερζ ξέρω Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από Adon1s
momotis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δε γνωριζονται ουτε και βλέπονται Φοβαμαι μην τη πατησω στα σκοταδια παλι! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Xpapia μου θύμισες την εποχή του IRC που οι ηλεκτρονικές φωτογραφίες ήταν πράγμα σπάνιο και είχα δώσει τυφλά ραντεβού με 150 γυναίκες. Δεν έχει και πολύ διαφορά από αυτό που περιγγράφεις.Απλά μια φορά ήμουν στο δημαρχείο του Πειραιά περιμένοντας την κοπέλα, Σάββατο απόγευμα, πολύ κόσμο. Και μου έρχεται ένας τύπος ξάδερφος του μίστερ μπούτια! Με γόβα-στιλέτο και ψιλοαξύριστος. Επειδή δεν ήθελα να φανώ απολίτιστος, αν και θύμωσα, τελικά κάθισα και ήπια ένα καφέ μαζί του. Άκουγα γέλια τριγύρω. Είχα αλλάξει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στη φάτσα μου.Μετά τα έκοψα τα ''σκοτεινά δωμάτια'' εντελώς.
hliastsek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Οτι πιο κοντινο εχω σε εμπειρία απο αυτο που λετε, ηταν στο δημοτικο οταν παιζαμε σκοτεινό δωματιο (το παιχνιδι που κρυβομασταν σε ενα σκοτεινο δωματιο και προσπαθουσε ενα αλλο παιδακι να μας βρει) και επιασα τον κωλο μιας κοπελας. 6
idomeneas7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως όλοι αυτοί δεν βλέπονται επειδή "δεν βλέπονται"? 2
Apoll Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ελαφρυ θεματακι οπως παντα - θα ταιριαζε και για παρασκευή. Πάει καιρός που μου το έλεγε ένας φίλος και μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν το εψαξα παραπανω τοτε. Έλεγε λοιπόν οτι κλείνουν ραντεβού άγνωστοι μέσω social media και βρίσκονται σε κάποια σπίτια μόνο για να κάνουν sex. Δε γνωριζονται ουτε και βλέπονται αν κρίνω από το όνομα του "sport" αλλά κάνουν τη δουλειά τους και στη συνέχεια μην τον είδατε τον Παναγή. Μάλιστα μου έλεγε οτι θερίζουν τα αφροδίσια με όλο αυτό το σκηνικό. Το έχετε ξανακούσει; Και το πρόβλημα είναι που; Το tinder στην Ευρώπη για αυτό ακριβώς το λόγο είναι. Βλέπεις πόσο μακρυά είναι ο άλλος/άλλη και αμα γουστάρουν και οι δύο βρίσκωνται για ένα στα γρήγορα και δεν βλέπουν ξανά ο ένας τον άλλον. 1
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 κι όμως είναι φαντασίωση πάρα πολλών γυναικών να βρεθούν κάπου - κάπως με εναν άγνωστο, να μην ανταλλάξουν κουβέντα -παρά μονο υγρά- και να φύγουν ! κάποιες τολμούν και το κάνουν πράξη .. 1
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ...στα πολυ σκοτεινα μπορει να αλλαξεις υγρα και με αυτον... δεν ξερω... 1
idomeneas7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ε ναι, γουρούνι στο σακί θα πάρουμε? Ασε που μπορεί μεν να μην τον δεις, αλλά αν είναι σαν τον εικονιζόμενο φαντάζομαι θα τον μυρίσεις.
Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ...στα πολυ σκοτεινα μπορει να αλλαξεις υγρα και με αυτον... δεν ξερω... Μα δεν θα τον δεις , σκοτεινά θα ειναι πάντως σεξ και γεια σας με άτομο που απλα εχεις αλλάξει δυο κουβέντες κ εχεις δει και κανα δυο φωτο σε κάποιο γαμωσαιτ , οχι μόνο παίζει αλλα καραπαιζει σαν φαση .. 2
anwnymh29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μα δεν θα τον δεις , σκοτεινά θα ειναι πάντως σεξ και γεια σας με άτομο που απλα εχεις αλλάξει δυο κουβέντες κ εχεις δει και κανα δυο φωτο σε κάποιο γαμωσαιτ , οχι μόνο παίζει αλλα καραπαιζει σαν φαση .. Αυτο που αναφερεις συμβαινει ναι..εδω ομως ο ts μας λεει ουτε βλεπονται,ουτε γνωριζονται..σκοτος...!!Τουτεστιν μπορει να πηδηχτεις και με τον κατμαν! 1
arxaggelos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Απορώ ποιος το κάνει αυτό την σήμερον ημέρα χωρίς τον (βάσιμο) φόβο να ξημερώσει κομμάτια μέσα σε σκουπιδοσακούλες. Και η αγ@μία έχει τα όρια της στο που μπορεί να σε σπρώξει. 3
manzah80 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Στον πολιτσμενο βορρα παιζει και μεσα σε κλαμπακια αυτο μπαινεις πιανεις εναν κωλο και τον πηδας τωρα τι πηδηξες δεν θα το μαθεις ποτε. 1
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω δεν είναι θέμα αγαμίας. Αλλά πως αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται ο καθένας την ηδονή. Λάθος και σωστό, ανήθικο ή ηθικό μεταξύ ενηλίκων σ αυτό τον τομέα δεν υπάρχει. Εξάλλου και στο μπαρ να γνωρίσεις κάποια/κάποιον πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείς σε κομμάτια παζλ στο κοντινότερο σκουπιδοτενεκέ ή απ'το πουθενά να αποκτήσεις συλλογή από αφροδίσια. Προσωπικά δεν θα πήγαινα γιατί με αρέσει να βλέπω τι κάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα