aristos12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 μήπως ειμαστε χαζοί οι υπόλοιποι κ αγοράζουμε μέ πολύ περισσότερα χρήματα tv lg - philips - samsung - sony κλπ ? πρόκειται γιά προποτζίδικο κ εχει μέσα ακριβώς 30 tv turbo-x ( μετρημένες μία μία ) από 26 εως 42 ή 46 ιντσών μπαίνεις γιά νά παίξεις στοίχημα κιno joker κλπ κ νομίζεις οτι μπήκες στό πλαίσιο παντού μόνο turbo-x βλέπεις μού προκαλεί εντύπωση πώς εχει ξοδέψει παρα πολλά χρήματα γιά νά φτιάξει τό μαγαζί κ πηγε κ αγόρασε tv ολες turbo-x αν νομίζετε οτι κάνω πλάκα ή τρολάρω βρίσκεται αρχές λεωφορου κύπρου σχεδόν δίπλα από το αστυνομικό τμήμα αργυρούπολης στήν αργυρούπολη , αυτός η τίς εμπιστεύται πάρα πολύ ή τόν επιασαν ισως κορόιδο λόγω χαμηλής τιμής , πάντως μέχρι στιγμής περίπου 8-9 μήνες πάνω κάτω παίζουν ολη τήν ημέρα ολες χωρίς κάποιο πρόβλημα μού ειπε ....
Δημοφιλής ανάρτηση Mau-Maus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλή δουλειά αύριο στο πλαίσιο να έχεις φίλε Καληνύχτα. . 39
Δημοφιλής ανάρτηση xpapias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε εσύ δεν είσαι που στο αλλο thread προτεινες ηλιακό θερμοσίφωνα turbo-x? 34
Miracle Worker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Όλοι οι φίλοι μου μου λέγανε, "Τάμπλετ Turbo X, είσαι τρελός;" Όμως τώρα και στο ίντερνετ μπαίνω, και ταινίες βλέπω και κατεβάζω τα πιο σύγχρονα applications. Και το καλύτερο, με τα λεφτά που μου περίσσεψαν αγόρασα και στικάκι Turbo-X 8 gb, για να έχω έξτρα αποθηκευτικό χώρο αν χρειαστεί.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Θα αρχίσουν να χαλάνε η 1 μετα την άλλη μετά απο 2 χρόνια που θα έχει λήξει η εγγύηση.Οπως έγινε σε άλλο προπατζίδικο και ο κακομοίρης έκλαιγε τα λεφτά του.
Johnnywu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Λογικό μου φαίνεται... όταν έχεις ένα από τα χειρότερα μαγαζιά τεχνολογίας στην Ελλάδα, με εργαζόμενους στα όρια της κατάθλιψης, προϊόντα δικά σου κάκιστης ποιότητας και το μόνο καλό που πουλάς είναι μολύβια και τετράδια λογικό είναι να μπαίνεις στα φόρουμ και να προσπαθείς να διαφημιστείς. Ξέχασες να γράψεις στο τέλος του ποστ "Βρήκατε το ποστ μου ικανοποιητικό; Θέλετε ένα κουραμπιεδάκι; Θα ξαναδιαβάσετε τα ποστ μου;" 14
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 LOL@απαντήσεις. Δε νομίζω ότι θέλει να πουλήσει turbo-xAλλά άθελά του θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει θέμα τεράστιας συζήτησης. Η Ελλάδα των θεόφτωχων, που αυτοκτονούν στους δρόμους μαζικά οι καημένοι, που στην εφορία τους εκμεταλλεύεται ο προϊστάμενος ζητώντας σεξουαλικές εξυπηρετήσεις, ο ασυνείδητος ο προποτζής (κι ένα προποτζίδικο κάθε 100 βήματα από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο) έχει πρακτορείο με 500 μόνιτορ μέσα!Και μαντέψτε. Έχει πάντα πελάτες. Που στοιχηματίζουν το τελευταίο ευρώ τους που το φύλαγαν για να πάνε να πάρουν μια φρατζόλα ψωμί στην άρρωστη μητερούλα τους...
DoomWrath21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παραδέχομαι το πλαίσιο μόνο για την διαδικασία εγγύησης που είναι πολύ εύκολη (χάλασε 2 φορές η 7950 και στο τέλος μου δώσανε 770+50 ευρώ). Μόνο σε αυτό,τα υπόλοιπα είναι για τα μπάζα
lepaterious Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πέρα από μλκιες τώρα, έχω ένα στικάκι turbo-x 1 giga κάπου 8 χρονιά έχει φάει άπειρα format και άπειρη χρήση και ακόμα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Gtr34 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τα Χριστούγεννα μαζί με την παραγγελία έστελναν και σοκολατάκια Turbox. 1
aristos12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 τί νά πεί κανείς ρέ κατάντια ... μέ τό πού γράψει κάποιος κάτι βγαίνουν οι παντογνώστες ξερόλες κ γράφουν του κοσμου τίς .... χαζομάρες , ναί ρέ τά παίρνω από τό πλαίσιο γιά νά διαφημίσω τίς turbo-x αν αυτό καταλάβατε οι πανέξυπνοι πού απάντησαν ειρωνικά κ οτι προωθώ τίς turbo-x , απλά ρέ μού εκανε εντυπωση εχθές πού εβλεπα τόν ολυμπιακό οτι εχει ρίξει πολλά λεφτά ο τύπος στό μαγαζί του ( μέχρι κ μπλέ φωτισμούς πίσω κ στά πλάγια τών μεγάλων tv εχει βάλει κ σέ τραπέζια α ποιότητας εχει επενδύσει μέχρι κ σκαμπό ( οχι καρέκλες ) μέ δερματίνη πού υπάρχουν μόνο σέ μπάρ εχει βάλει κ οχι καρέκλες πλαστικές η κάτι πάμφθηνες τής πλάκας πού βαζουν αλλοι προποτζηδες δηλ. απλά νομίζεις οτι βρίσκεσαι σέ χλιδάτη καφετέρια κ οχι σέ προπό) κ πήγε αυτός κ επένδυσε σέ turbo-x αυτό μού εκανε εντύπωση κ ειπα νά τό μοιραστώ μαζί σας ,δηλ. σάν νά ανοίξω εγώ επιχείρηση rent a car κ νά επενδύσω γιά τόν στόλο τών αυτοκινήτων μου σέ μάρκες lada - zastava κλπ
lary7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 . σάν νά ανοίξω εγώ επιχείρηση rent a car κ νά επενδύσω γιά τόν στόλο τών αυτοκινήτων μου σέ μάρκες lada - zastava κλπ Λιγα λογια για τα Zastava, μεχρι και ο Παπας με τετοιο μετακινειται 1
andreapaog328 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 κατσε τωρα αυτο ειναι διαφημιση για τα τουρμποχ ή για το προποτζιδικο 10
idomeneas7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Για Lada - Zastava ειναι, το έφερνε πλαγίως. 7
theoritikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσα σου έδωσε ο προποτζής και το πλαίσιο για να τους διαφημίσεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα