nvel Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ναι τώρα πρόσφατα έγινε, ειδικά για όσους ζουν ακόμα στο 2001 που ψηφίστηκε ο νόμος
LongTom Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 'Ολα ΑΤΕΙ τα κάνανε τώρα? Εχει αναβαθμιστεί πολύ η παιδεία....στα ονόματα... Φιξτ.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ναι τώρα πρόσφατα έγινε, ειδικά για όσους ζουν ακόμα στο 2001 που ψηφίστηκε ο νόμος Tι είναι 15 χρονάκια? Δεν είπα και ανωτάτη εμπορική. Φιξτ. Ειχα πει "στα χαρτιά" σε προηγούμενο ποστ, το παρέλειψα εδώ. Για να είμαι και λίγο στο θέμα, ηξερα κατι παιδιά από ελληνική φιλολογία που τους έπιασε μια τέτοια αλλαγή και από εκεί που είχαν περάσει 50 μαθήματα, ξαφνικά βρέθηκαν να χρωστάνε άλλα 20-30 (κατά προσέγγιση τα νούμερα). Αυτό ναι, ήταν βαρύ. Τώρα τα 3-7 έξτρα βγαίνουν άνετα.
groot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 80 μαθήματα για 4ετή φοίτηση, κάτι πάει στραβά. 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το παλιό πρόγραμμα τους είχε 40 5ωρα και το νέο έχει 60 3ωρα, όπου διάφορα καταργήθηκαν, άλλαξαν δενξερωτι όποτε κάποιος πολύ κοντα στο πτυχίο με το παλιό, πήγαινε 2 χρόνια πίσω. ΟΚ, έβαλα και λίγο σάλτσα πριν τώρα που το βλέπω πάλι, μου ειχε κατσει οτι ηταν περισσοτερα.
stratigos24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 80 μαθήματα για 4ετή φοίτηση, κάτι πάει στραβά. Το γεωπονικό τί να πει που είναι 5 ετη και έχει 110 μαθήματα με τα 70 να είναι εργαστήρια (υποχρεωτική παρακολούθηση).. .. μέσος όρος αποφοίτησεις 7.5 χρόνια.. (και οι μηχανολόγοι πρέπει να έχουν πολλά)
groot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Το γεωπονικό τί να πει που είναι 5 ετη και έχει 110 μαθήματα με τα 70 να είναι εργαστήρια (υποχρεωτική παρακολούθηση).. .. μέσος όρος αποφοίτησεις 7.5 χρόνια.. (και οι μηχανολόγοι πρέπει να έχουν πολλά) Αναφέρθηκα σε 5ετή; Ή νομίζεις πως αυτό πάει αναλογικά;
stratigos24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω... έτσι όπως το έγραψες...
Liverpool89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ΑΤΕΙ ειναι ολα ή μονο της Σινδου, οπου λεγεται Αριστοτελειο Τεχνολογικο Εκπαιδευτικό (ΑΤΕΙ)
Praetorianos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ΑΤΕΙ ειναι ολα ή μονο της Σινδου, οπου λεγεται Αριστοτελειο Τεχνολογικο Εκπαιδευτικό (ΑΤΕΙ) Δεν υφισταται ο ορος ΑΤΕΙ. (Με ισως μια εξαιρεση το Αριστοτελειο) Ολα τα ΤΕΙ ειναι ΑΕΙ. Το ΑΕΙ ΤΤ το ακουω πρωτη φορα σε αυτο το νημα η αληθεια ειναι.
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω λίγο κι εγώ κάτι γιατί έχω μείνει πολύ πίσω προφανώς, πλέον δηλαδή το Πολυτενχείο και το ΤΕΙ θεωρούνται το ίδιο πράγμα? 'Η ΟΠΑ με ΤΕΙ λογιστικής ας πούμε είναι στην ίδια βαθμίδα?
Praetorianos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω λίγο κι εγώ κάτι γιατί έχω μείνει πολύ πίσω προφανώς, πλέον δηλαδή το Πολυτενχείο και το ΤΕΙ θεωρούνται το ίδιο πράγμα? 'Η ΟΠΑ με ΤΕΙ λογιστικής ας πούμε είναι στην ίδια βαθμίδα?Τωρα με μια παραγραφο κινδυνευεις να ανοιξεις 3ο κ 4ο Παγκοσμιο πολεμο στο insomnia ταυτοχρονα ΟΠΑ και ΤΕΙ λογιστικης που γνωριζω συγκεκριμενα θεωρητικα ναι, αλλα πρακτικα δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα ουτε την ιδια αναγνωριση. Τωρα σε Δημοσιο και παρεμφερη νομιζω υπαρχει μια διακριση, ελαφρα, χωρις ομως να εχω ασχοληθει. 2
kaliakman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τωρα με μια παραγραφο κινδυνευεις να ανοιξεις 3ο κ 4ο Παγκοσμιο πολεμο στο insomnia ταυτοχρονα ΟΠΑ και ΤΕΙ λογιστικης που γνωριζω συγκεκριμενα θεωρητικα ναι, αλλα πρακτικα δεν εχουν τα ιδια δικαιωματα ουτε την ιδια αναγνωριση. Τωρα σε Δημοσιο και παρεμφερη νομιζω υπαρχει μια διακριση, ελαφρα, χωρις ομως να εχω ασχοληθει. Interesting...
groot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτήσω λίγο κι εγώ κάτι γιατί έχω μείνει πολύ πίσω προφανώς, πλέον δηλαδή το Πολυτενχείο και το ΤΕΙ θεωρούνται το ίδιο πράγμα? 'Η ΟΠΑ με ΤΕΙ λογιστικής ας πούμε είναι στην ίδια βαθμίδα? Όπως είναι τώρα, κανείς δεν ξέρει. Τυπικά, ΤΕΙ και ΑΕΙ (ακόμα και πολυτεχνικές σχολές) είναι στην ίδια βαθμίδα. Αυτό βέβαια αδικεί τους πολυτεχνίτες που έχουν 5ετή φοίτηση χωρίς να έχει γίνει μία ενιαία αναγνώριση ως μεταπτυχιακού στον 5ο χρόνο στην Ελλάδα. Πάντως, από μία ΣΤΕΦ σχολή και από κάποιο πολυτεχνείο παίρνεις BEng. Στα sciences, εφόσον η φοίτηση είναι 4ετής παίρνεις BSc. Στα οικονομικά δεν ξέρω... 1
idomeneas7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αυτό βέβαια αδικεί τους πολυτεχνίτες που έχουν 5ετή φοίτηση χωρίς να έχει γίνει μία ενιαία αναγνώριση ως μεταπτυχιακού στον 5ο χρόνο στην Ελλάδα. Αυτό είναι το θέμα? Δηλαδή τα υπόλοιπα 4 χρόνια έκαναν τα ίδια με τους ΤΕΙτζήδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα