sarantatessera Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Χρησιμοποιεί κανείς Skrill; Έχω έναν λογαριασμό και πριν 2 χρόνια τον χρησιμοποίησα για μεταφορές χρημάτων ανάμεσα σε ένα στοιχηματικό site και την κάρτα ή τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Παραμένει το ίδιο αξιόπιστη ή μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί στην Ελλάδα θα έχω κανένα θέμα; Εγώ το θέλω μόνο για να να βάζω χρήματα από το στοιχηματικό site (365) στην Skrill και από εκεί να τα καταθέτω στην κάρτα ή τον τραπεζικό μου λογαριασμό, και όχι να βάζω από την κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό στην Skrill. ΥΓ: Μάλιστα, αυτή τη φορά τα λεφτά μπήκαν στον Skrill λογαριασμό μου κατά λάθος! Έκανα ανάληψη από 365 και μου τα έβαλαν εκεί χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αφού κατάθεση από Skrill είχα να κάνω πανω από 2 χρόνια. Τελευταία έκανα μέσω μιας καινούργιας μεθόδου που είχε εισαγάγει η 365: Viva Payments. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με την Skrill απ' όσο γνωρίζω.
InTheEnd Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλη ειναι η Skrill εγω εβγαλα και Skrill Card τωρα 1
genius_13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό θέμα με την Skrill ούτε μετά τα CC.
sarantatessera Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ωραία, μακάρι να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Τώρα γι' αυτούς που ασχολούνται με το online betting: Δεν είναι λίγο παράξενο που ενώ δεν έχω κάνει κάποια κατάθεση μέσω Skrill εδώ και πάνω από 2 χρόνια, να μου τα βάζει τα λεφτά στον Skrill λογαριασμό (που σχεδόν είχα ξεχάσει ότι είχα!) και όχι στον τραπεζικό λογαριασμό όπως έκανε μέχρι τώρα; Όπως είπα παραπάνω, έκανα κάποιες καταθέσεις με Viva payments (ένα νέο σύστημα που δεχόνταν η 365 λόγω του ότι δεν έπαιρνε paysafe) και ενώ μετά είχα κάνει δύο αναλήψεις στον τραπεζικό μου λογαριασμό κανονικά, τώρα στην τρίτη ανάληψη μου τα έβαλε στην Skrill... Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι επειδή έκανα κατάθεση μέσω Viva payments που το είχε ως δεύτερη επιλογή στον τρόπο καταθέσεων στο μενού και την οποία δεν εμφανίζει τώρα, και στην δεύτερη πλεόν επιλογή είναι η Skrill, μήπως κατά κάποιο τρόπο "μπερδεύτηκε" η 365. Γιατί για να μπερδεύτηκα εγώ και να έκανα κατάθεση μέσω Skrill αποκλείεται γιατί δεν είχα βάλει καν χρήματα μέσα στην Skrill εδώ και πάνω από δύο χρόνια, όπως έχω πει. Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να συμβαίνει, ρε παιδιά;
sarantatessera Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλη ειναι η Skrill εγω εβγαλα και Skrill Card τωρα Με την Skrill card μπορείς να κάνεις αναλήψεις από ΑΤΜ Εθνικής και Alpha; Και αν ναι, κρατάει κάποια προμήθεια κάθε φορά που κάνεις ανάληψη; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από sarantatessera
sarantatessera Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 https://www.skrill.com/gr/chreoseis/ Στο λίνκ δεν αναφέρει πουθενά αυτά που ρωτάω εγώ: Με την Skrill card μπορείς να κάνεις αναλήψεις από ΑΤΜ Εθνικής και Alpha; Και αν ναι, κρατάει κάποια προμήθεια κάθε φορά που κάνεις ανάληψη; Γνωρίζει κανείς τις απαντήσεις σ' αυτές τις ερωτήσεις;
zirobabis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να κανείς ανάληψη απο όποιο ΑΤΜ θέλεις . Χρέωση κοιτά στο λινκ , νομίζω ειναι 1,80 ευρώ.
newtech Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Στο λίνκ δεν αναφέρει πουθενά αυτά που ρωτάω εγώ: Με την Skrill card μπορείς να κάνεις αναλήψεις από ΑΤΜ Εθνικής και Alpha; Και αν ναι, κρατάει κάποια προμήθεια κάθε φορά που κάνεις ανάληψη; Γνωρίζει κανείς τις απαντήσεις σ' αυτές τις ερωτήσεις; Απο ΟΠΟΙΟ ATM και να κανεις ειναι 1.80€ αν δεν εισαι VIP (το οποιο αποκτας εν καιρο)
sarantatessera Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πριν τρεις μέρες είχα στείλει ένα mail στην Skrill μέσω του Contact us που έχει στο Help, και τους ενημέρωνα πως έχω αλλάξει το τηλέφωνό μου, επειδή στο πλαίσιο Τηλέφωνο που έχει στις πληροφορίες του προφίλ, το έχει απενεργοποιημένο και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Στις εκκρεμείς υποθέσεις μου (Cases) την δείχνει ακόμη New που σημαίνει ότι δεν την έχουν δει ακόμη. Σήμερα προσπαθώ να τους ενημερώσω πως ενώ έχω κάνει εδώ και δύο μέρες αίτηση για Scrill Card και έχω βάλει λεφτά στον λογαριασμό μου, συνεχίζει να εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει: "Η αίτησή σας για Skrill Card έχει εγκριθεί. Παρακαλούμε φορτώστε στο λογαριασμό σας το ελάχιστο ποσό των EUR 10.00 (ή το αντίστοιχο στο νόμισμά σας) για να επικυρωθεί η αίτηση." Αποτέλεσμα; Να παραμένει εκκρεμές το αίτημά μου για την Scrill Card αφού περιμένει να φορτώθει με λεφτά ο λογαριασμός και να απορροφήσει τα 10 € που χρειάζονται για την συγκεκριμένη κάρτα. Πάω λοιπόν πάλι στο Contact us, βάζω Category: Account, Problem With: Scrill Card και τους αναφέρω το θέμα μου. Έλα μου ντε που δεν δέχεται το μήνυμά μου γιατί το θεωρεί πως είναι duplicated κι έτσι κλείνει την υπόθεσή μου. Άσχετα αν πριν, για να τους ενημερώσω για το ότι άλλαξα το τηλέφωνο στο προφίλ του λογαριασμού μου, είχα βάλε ιCategory: Account, Problem With: Updates, πράγμα που δείχνει πως σαφώς πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις. Τι να κάνω ρε παιδιά; Τι μου προτείνετε εσείς; Όχι τίποτα άλλο, θέλω να κινήσω τις διαδικασίες για να πάρω την Scrill Card όσο πιο γρήγορα γίνεται.
sarantatessera Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πριν τρεις μέρες είχα στείλει ένα mail στην Skrill μέσω του Contact us που έχει στο Help, και τους ενημέρωνα πως έχω αλλάξει το τηλέφωνό μου, επειδή στο πλαίσιο Τηλέφωνο που έχει στις πληροφορίες του προφίλ, το έχει απενεργοποιημένο και δεν μπορείς να το αλλάξεις. Στις εκκρεμείς υποθέσεις μου (Cases) την δείχνει ακόμη New που σημαίνει ότι δεν την έχουν δει ακόμη. Σήμερα προσπαθώ να τους ενημερώσω πως ενώ έχω κάνει εδώ και δύο μέρες αίτηση για Scrill Card και έχω βάλει λεφτά στον λογαριασμό μου, συνεχίζει να εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει: "Η αίτησή σας για Skrill Card έχει εγκριθεί. Παρακαλούμε φορτώστε στο λογαριασμό σας το ελάχιστο ποσό των EUR 10.00 (ή το αντίστοιχο στο νόμισμά σας) για να επικυρωθεί η αίτηση." Αποτέλεσμα; Να παραμένει εκκρεμές το αίτημά μου για την Scrill Card αφού περιμένει να φορτώθει με λεφτά ο λογαριασμός και να απορροφήσει τα 10 € που χρειάζονται για την συγκεκριμένη κάρτα. Πάω λοιπόν πάλι στο Contact us, βάζω Category: Account, Problem With: Scrill Card και τους αναφέρω το θέμα μου. Έλα μου ντε που δεν δέχεται το μήνυμά μου γιατί το θεωρεί πως είναι duplicated κι έτσι κλείνει την υπόθεσή μου. Άσχετα αν πριν, για να τους ενημερώσω για το ότι άλλαξα το τηλέφωνο στο προφίλ του λογαριασμού μου, είχα βάλε ιCategory: Account, Problem With: Updates, πράγμα που δείχνει πως σαφώς πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις. Τι να κάνω ρε παιδιά; Τι μου προτείνετε εσείς; Όχι τίποτα άλλο, θέλω να κινήσω τις διαδικασίες για να πάρω την Scrill Card όσο πιο γρήγορα γίνεται. OK, τώρα κατάλαβα ότι πρέπει να κλείσει πρώτα η πρώτη υπόθεση που είχα ανοίξει (με την αλλαγή τηλεφώνου) και ύστερα να δημιουργήσω άλλη. Γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνουν να απαντήσουν από την Skrill σε ένα ερώτημά σου; Σήμερα είναι η 4η μέρα και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
zirobabis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αργούν πολύ να απαντήσουν στην skrill και πολλές φορές δεν απαντάνε . Πιθανόν να μπεις σε λίγες μέρες στον λογαριασμό σου και να δεις για παράδειγμα ότι άλλαξαν το τηλέφωνο σου ή ότι εγκρίθηκε η κάρτα . Πάρτους τηλέφωνο καλύτερα αν δεν σε πειράζει η χρέωση . Αν επιλέξεις άλλες γλώσσες αφού βάλεις το ID σου , έχει μετά και επιλογή για ελληνικά . Έτσι έλυσα ενα πρόβλημα που είχα , με τηλέφωνο. παρόλο που μου είπαν ότι θα έρθει mail την στιγμή που θα επιλυθεί , δεν ήρθε ποτέ και απλα μπήκα και είδα ότι διόρθωσαν αυτο που ήθελα.
sarantatessera Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αργούν πολύ να απαντήσουν στην skrill και πολλές φορές δεν απαντάνε . Πιθανόν να μπεις σε λίγες μέρες στον λογαριασμό σου και να δεις για παράδειγμα ότι άλλαξαν το τηλέφωνο σου ή ότι εγκρίθηκε η κάρτα . Πάρτους τηλέφωνο καλύτερα αν δεν σε πειράζει η χρέωση . Αν επιλέξεις άλλες γλώσσες αφού βάλεις το ID σου , έχει μετά και επιλογή για ελληνικά . Έτσι έλυσα ενα πρόβλημα που είχα , με τηλέφωνο. παρόλο που μου είπαν ότι θα έρθει mail την στιγμή που θα επιλυθεί , δεν ήρθε ποτέ και απλα μπήκα και είδα ότι διόρθωσαν αυτο που ήθελα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα, όσον αφορά την Skrill card, θα αργήσει πολύ να χρεώσει τον λογαριασμό μου για να αρχίσει η διαδικασία της έκδοσής της; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από sarantatessera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα