cupra20vt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα, Εχω στο μυαλο μου να φτιαξω ενα μηχανακι το οποιο να τρεχει μονο emulators και kodi , μερικα πραγματα υπαρχουν ειδη οπως οι μνημες το τροφοδοτικο ενας ssd τα οποια ειναι αυτα: ram: https://www.skroutz.gr/s/2767537/Crucial-Ballistix-Sport-8GB-DDR3-1600MHz-BLS2CP4G3D1609DS1S00CEU.html ssd:https://www.skroutz.gr/s/6679020/Corsair-Force-Series-LS-B-60GB-SSD.html psu:https://www.skroutz.gr/s/5339492/Inter-Tech-Nitrox-SL-550W-v2-3.html Για να ολοκληρωθει το συστημα σκεφτομουν τα παρακατω. case:https://www.skroutz.gr/s/4829746/CoolerMaster-Elite-110.html cpu:https://www.skroutz.gr/s/4702176/AMD-Athlon-5350-Box.html?keyphrase=amd+5350 mobo:https://www.skroutz.gr/s/4634713/Asus-AM1I-A.html καπου θα βρεθει και καποιος hdd. Το συστηματακι αυτο θα το τοποθετησω στο σαλονι, θα κανει την δουλεια του γι αυτα που το θελω? Επισης ποιο θα ηταν το καταλληλο λειτουργικο ? Με ενδιαfερει ποιο πολυ να υπαρχει συμβατοτητα με τους emulators , εχω καποιες εκδοσεις γνησιες που κανω την δουλεια μου οπως windows 7 home 64 , windows 8,1 64 και windows xp!!! Κατι τελευταιο , υπαρχει καποιο προγραμμα που να τους εχει ολους τους emulators συγκεντρωμενους και απλα να επιλεγω καθε φορα ποιον θελω? Ευχαριστω εκ των προτερων.
IceFrog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Hyperspin. Εαν μπορεσεις και το σεταρεις θα σου κανει τη δουλεια σου πολυ καλα. Το συστηματακι που εχεις κανει ειναι μια χαρα. Βασικα οτι cpu υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα σου κανει Windows 7 να τρεξεις. Super emulator οπως το εννοεις, εχει μερικα, ομως δεν δουλευουν σωστα. Οποτε μπορεις να κανεις αυτο που θες με ενα frondend
cupra20vt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 κατσε γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτο, οταν λες frondend τι ενοεις? Ξεχασα να αναφερω οτι υπαρχει xbox 360 controller ασυρματο και ασυρματο πληκτρολογιο Logitech,
IceFrog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ειναι ενα προγραμμα που μαζευιει ολους τους emulator και τους τρεχεις απο μια εφαρμογη. Ειναι λιγο μπελας γιατι πρεπει να κανεις τις ρυθμισεις για καθε emulator ξεχωριστα, (roms, snap, bios, cabins klp)Τα controler δεν εχουν σημασια. το θεμα ειναι να τα βλεπει το pc, οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι θες 1
xaerialtwistx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 υπάρχει και ο RetroArch που τρεχει (σχεδον) τα παντα.
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ο 5350 θα σου κάνει μεν αλλά μόνο για τα απλά emulators/παιχνίδια ,αν σε ενδιαφέρουν μόνο αυτά καλός.
cupra20vt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Κατσε, δηλαδη οταν λες για τα απλα? δεν μπορει να παιξει δηλαδη?snes η n64 πχ??
IceFrog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Κατσε, δηλαδη οταν λες για τα απλα? δεν μπορει να παιξει δηλαδη?snes η n64 πχ?? Μη δινεις σημασια σε οτι λεει. Μεχρι και psx θα παιζεις κανονικα
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ε αυτά είναι τα απλά,emulator είναι και wii/ps2/mame που υπάρχουν και εκεί απλά παιχνίδια που θα παίζουν καλά υπάρχουν όμως και πολλά που θα πάνε πολύ αργά. 1
duffyduck Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για αυτη την δουλεια (emulators οπως MAME κλπ.) θελεις τον Intel Pentium G3258 ή τον G3260 Βεβαια το κοστος ανεβαινει αλλα θα μπορεις να τρεχεις ανετα ολους του emulators.
Tenshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά,χαλαρώστε.Mame έτρεχε και ο P4 Northwood πρίν μια δεκαετία.Δέν άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο... 2
VasKag Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Με ενδιαφερει και εμενα το ολο θεμα. Εχω ενα παλιο συστημα με amd64x2 4200 (939). Τα περισσοτερα απο mame τα παιζει καλα. Εκει που δυσκολευεται ειναι στα fighting games στυλ tekken. γενικα με sprites απο πολυγωνα. Το ξερω οτι ειναι παλιος ο επεξεργαστης, αλλα με αυτον που αναφερει ο ts, υπαρχει αναλογο θεμα? εκτος και αν φταιει η καρτα. ati4670
IceFrog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η αληθεια ειναι πως με pentium καποια παιχνιδια θα τα παιζει πιο καλα, Το θεμα ειναι εαν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια του psx. Εαν δεν σε ενδιαφερουν παιζει τα παντα. Το δικο μου mame machine εχει τον 810 x4. H καρτα ειναι η hd4550 και ρολαρουν ολα πολυ καλα. Βεβαια σε περιπτωση που το εκανα τωρα απο το μηδεν θα τσιμπουσα ενα cpu απο το ebay pc. Κατι σε xeon η κανενα ξεχασμενο i7 και μια μικρη μητρικη για να μπει σε ενα μικρο κουτακι με δυο hdd. Καρτα γραφικων δεν θα εβαζα. Το am1 ειναι λιγο αδυναμο αλλα τη δουλεια θα την κανει. Η αληθεια ειναι πως η προταση τοθ 3258 ειναι καλη, ομως με τοσα χρηματα αγοραζεις πολυ δυνατοτερο επεξεργαστη απο εξω. Πριν απο το συστημα με τον 810 x4 το ετρεχα σε pentium 2030 με την ενσωματωμενη καρτα. Ουτε εκει αντιμετωπισα προβλημα. Οι πολυ πυρινες δεν εχουν και τοση σημασια στα mame γενικα, πιο πολυ σε ενδιαφερει το single thread, γιατι ειναι γραμενα με αρχαιο κωδικα. Βεβαια τη το vfm του am1 σε αυτη τη περιπτωση ειναι κορυφαιο γιατι μπορεις ανετα με ενα ssd να το εχεις και σαν mediacenter pc σε ενα πολυ μικρο κουτακι στο σαλονι. Ειναι αναλογα τι θελει ο καθενας. Εαν θες μονο emulators και τιποτα αλλο, και δεν σε πειραζει να αγορασεις μεταχειρισμενα, με τα ιδια χρηματα κανεις συστηματαρα. Εαν πας για κουνουριο, δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσει καποιος πανω απο 200 ευρω για ενα τετοιο μηχανημα.
cupra20vt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 το θεμα ειναι να μην αναιβουμε σε κοστος , για να παιζω οτι θελω εχω το main pc, βεβαια εαν του βαλεις μια r7 240 η κατι αντιστοιχο της nvidia εκει δεν θα εχει προβλημα. Αλλα τοσο πολυ θα κολαει με τα ενσωματωμενα? τουλαχιστον μεχρι ps1. Δεν εχω θεμα σε μεταχειρισμενα απλα να ξερω απο που και τι αγοραζω, εσυ δηλαδη φιλε ice τι θα προτεινες? εστω και μεταχειρισμενα.
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά,χαλαρώστε.Mame έτρεχε και ο P4 Northwood πρίν μια δεκαετία.Δέν άλλαξε κάτι στο ενδιάμεσο... Έπαιζες αλλά έπαιζες κάνα golden axe και κάνα sunset rider, για βάλε κάνα gauntlet legends ή κάνα ehrgeiz να δεις ωραιότατο slideshow. cupra κάρτα γραφικών δεν χρειάζεται καθόλου αν έχει ο επεξεργαστής αφού όλα τα εφέ τρέχουν μέσα από τον επεξεργαστή και όχι μέσα από την κάρτα γραφικών. Αν θες να μπορείς να τρέχει και βαριά παιχνίδια σε emulation χρειάζεσαι τον g3258 και υποδομή να του κάνεις όσο καλύτερο overclock γίνεται,αν δεν σε πολύ νοιάζει και είσαι οκ να παίζεις μόνο τα απλά τότε σου κάνει ότι και να πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα