john28 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά το εξής πρόβλημα...Έχω vdsl σύνδεση στο ΟΤΕ και μας έχει δώσει το παλιό ρουτερ speedport w 724v το οποίο κολλάει συνέχεια να χρειάζεται να το βγάζουμε από την πρίζα...Επίσης πάνω στο συγκεκριμένο ρουτερ υπάρχει ένα ρουτερ tp link tl-sf-1008d το οποίο δουλεύει για το σύστημα pda παραγγελιών και έχουμε τεράστιο πρόβλημα με το wifi...αγόρασα μια κεραία ubiquiti αλλά δεν ξέρω πως θα συνδεθούν όλα αυτά πάνω σε αυτό το ρουτερ?? Η να αγοράσω καλύτερα κάποιο routerboard mikrotik???
Ledis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 αγόρασα μια κεραία ubiquiti αλλά δεν ξέρω πως θα συνδεθούν όλα αυτά πάνω σε αυτό το ρουτερ?? Η να αγοράσω καλύτερα κάποιο routerboard mikrotik??? Με συγχώρης , αλλά αν έχεις αγοράσει Ubiquiti και δεν ξέρεις μα το συνδέσεις, το MikroTik δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη.
john28 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα συγνώμη μάλλον δεν το έγραψα σωστά...το έχω σύνδεση και δουλεύει καλά...Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει το ρουτερ με συνέπεια να κολλάει και η κεραία...Για αυτό ψάχνω κάποια λύση με το ρουτερ η κάποιο hotspot ίσως δουλεύει το wifi καλύτερα για περίπου 60 άτομα συνδεδεμένα...
_filippos_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Θέμα με τον ρουτερ που δινει η HOL είχα παλαιότερα. Κολλούσε το wifi και το έκανα επανεκκίνηση για να πάρει και πάλι μπροστά. Μετά σκέφτηκα πως πιθανότατα το θέμα αυτό να προκαλείται γιατι το ρουτερ δεν μπορεί να σηκώσει πάνω απο έναν αριθμό συνδεδεμένων συσκευών ασύρματα, γι αυτό κι αγόρασα δικό μου ρουτερ (οχι modem-router) TPLink. Απενεργοποίησα το wifi του modem-router Netfaster της HOL, κι έχω μονο το wifi απο το δικό μου router και κολλήματα τέλος!
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα συγνώμη μάλλον δεν το έγραψα σωστά...το έχω σύνδεση και δουλεύει καλά...Το πρόβλημα είναι ότι κολλάει το ρουτερ με συνέπεια να κολλάει και η κεραία...Για αυτό ψάχνω κάποια λύση με το ρουτερ η κάποιο hotspot ίσως δουλεύει το wifi καλύτερα για περίπου 60 άτομα συνδεδεμένα... Καλησπέρα παιδιά το εξής πρόβλημα...Έχω vdsl σύνδεση στο ΟΤΕ και μας έχει δώσει το παλιό ρουτερ speedport w 724v το οποίο κολλάει συνέχεια να χρειάζεται να το βγάζουμε από την πρίζα...Επίσης πάνω στο συγκεκριμένο ρουτερ υπάρχει ένα ρουτερ tp link tl-sf-1008d το οποίο δουλεύει για το σύστημα pda παραγγελιών και έχουμε τεράστιο πρόβλημα με το wifi...αγόρασα μια κεραία ubiquiti αλλά δεν ξέρω πως θα συνδεθούν όλα αυτά πάνω σε αυτό το ρουτερ?? Η να αγοράσω καλύτερα κάποιο routerboard mikrotik??? α.προσωπικα παντα.θα πεταγα το speedport.θα επαιρνα για vdsl router ενα draytek vigor 2760 και ισως σε αυτο να εβαζα και το συστημα Pda των παραγγελιων και μετα θα εβαζα 2 -3 ap ubiquiti με Poe τροφοδοσια σε διαφορα σημεια της καφετεριας εστω και μεταλυτερη καλυψη να εχω αλλα και να μοιραζονται οι Clients.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα