nick000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 παιδια μου στειλανε ενα δεμα με usps και οταν μπηκα πρωτη φορα να το κανω track μου ελεγε οτι οτα φυγει απο αμερικη δεν θα γινονται αλλα update στο track γιατι η usps δεν υποστηριζει την ελλαδα με first class package σε αυτο το θεμα.Μπορειτε να μου πειτε αν ισχυει η καταλαβα λαθος και αν ισχυει υπαρχει καποιος τροπος ωστε να κανω track το δεμα μου.
rateLess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Όταν φύγει από τις ΗΠΑ και σταματήσει το tracking στο usps.com, μπορείς να συνεχίσεις μέσω της ιστοσελίδας των ΕΛΤΑ. Από τη στιγμή που θα σκαναριστεί στο αεροδρόμιο, θα μπορείς να βλέπεις τη πρόοδο της αποστολής του δέματος.
June Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν το tracking number ξεκινάει από L, δεν μπορείς να δεις πού είναι εφ' όσον φύγει από τις ΗΠΑ. Εάν σταλεί συστημένο, το tracking ξεκινάει από R και μπορείς αν το δεις κανονικά στα ΕΛΤΑ όταν περάσει στην Ελλάδα. Τα first class υπολόγιζε ~8 ημέρες για παραλαβή (2 δέματα που έλαβα τους προηγούμενους μήνες τόσο έκαναν τουλάχιστον)
nick000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω πολυ παιδια ξερετε μηπως αν πληρωσω παραπανω στο τελωνειο το πακετο που εχω αγορασει κοστιζει 100 ευρω χωρις μεταφορικα
athinaboy2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Kαι εγω αναμενω κατι δεματακια με usps fιrst class και τιποτα????εχεται καμια ιδεα γιατι επεσε καθυστερηση 20 ημερων?
gousias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μία βοήθεια όποιος μπορεί, προσπαθώ να καταλάβω αν στα χέρια της USPS βρίσκεται το δέμα ή αν απλώς έχει αποδοθεί μόνο ο αριθμός και το δέμα δεν έχει πάει στο ταχυδρομείο USPS. Το μήνυμα αναφέρει: Shipment Received, Package Acceptance Pending Your shipment was received at 11:42 am on March 26, 2020 in CHICAGO, IL 60666. The acceptance of your package is pending.
MauroPaltoudias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Θα πρέπει να παρακολουθήσεις συστηματικά το δέμα από το σύστημα και να δεις αν μέσα σε 1 μέρα έχει αρχίσει να "περπατάει". Από ένα μήνυμα και μόνο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι συμβαίνει.
gousias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μία μέρα δεν είναι πλέον, έχουν περάσει αρκετές από τις 26/3 και με βάση το tracking number και την αναζήτηση, έχει μείνει σε αυτό το status από εκείνη την ημερομηνία. Οπότε ανησυχώ αν έχει πάει κάτι στραβά. Επικοινωνία με USPS δεν είναι εφικτή, δεν παρέχουν δυνατότητα για εκτός USA. Επίσης, ο seller Ebay δεν συγκινείται, παρά τα email που του έστειλα. Απλώς ψάχνω να βρω κάποια δυνατότητα επικοινωνίας με USPS αλλά δεν βλέπω να υπάρχει.
spartak1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, gousias είπε Μία μέρα δεν είναι πλέον, έχουν περάσει αρκετές από τις 26/3 και με βάση το tracking number και την αναζήτηση, έχει μείνει σε αυτό το status από εκείνη την ημερομηνία. Οπότε ανησυχώ αν έχει πάει κάτι στραβά. Επικοινωνία με USPS δεν είναι εφικτή, δεν παρέχουν δυνατότητα για εκτός USA. Επίσης, ο seller Ebay δεν συγκινείται, παρά τα email που του έστειλα. Απλώς ψάχνω να βρω κάποια δυνατότητα επικοινωνίας με USPS αλλά δεν βλέπω να υπάρχει. Πόσο πλήρωσες για τα μεταφορικα; Είναι πιθανόν να είναι απλό πακέτο και να μην έχει περισσότερη δυνατότητα ανίχνευσης με αυτό τον αριθμο
gousias Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 21$ Πάντως, δοκιμάζω και στο elta.gr το tracking number, αλλά φυσικά είναι "λάθος"!
spartak1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, gousias είπε 21$ Πάντως, δοκιμάζω και στο elta.gr το tracking number, αλλά φυσικά είναι "λάθος"! Επικοινωνείς ξανά με τον πωλητη που είναι ο μόνος που μπορει να σου πει τι είδους υπηρεσία αποστολής χρησιμοποίησε για να δεις λεπτομέρειες. Οταν το πακέτο φτάσει Ελλάδα, μπει τελωνείο και αν σου ζητηθούν παραστατικά τότε τα ΕΛΤΑ θα ενεργοποιήσουν το Tracking
gousias Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή το είχα ξεκινήσει για 2η φορά (την επικοινωνία) και πριν το αναφέρεις, όπως πολύ σωστά έκανες, η απάντηση που μου έδωσε και πάλι, μου αφήνει ερωτηματικά ως προς τον πωλητή (παρόλο που έχει καλό feedback με σύνολο 99,4% τους τελευταίους 12 μήνες, 9200positive-60neutral-50negative reviews) ενώ φυσικά και τι έχει ακριβώς γίνει με το δέμα. Η απάντηση του μέσω eBay παρακάτω (έχω μαρκάρει με έντονο την ημερομηνία διότι την αγορά την έκανα τώρα το Μάρτιο!!!). Εντελώς κουφό, κατά τη γνώμη μου!!! Εντωμεταξύ δοκίμασα και σε άλλα site εκτός της USPS και σε κανένα δεν εμφάνισε αυτό που έστειλε αυτός. Μόνο ότι στις 26/3 παραμένει προς αποδοχή (όμως τι ακριβώς, το δέμα να παραδοθεί από τον πωλητή στο ταχυδρομείο ή το δέμα έχε μείνει κάπου στα αζήτητα κάποιου υποκαταστήματος του ταχυδρομείου, ιδού η απορία, για την οποία ο πωλητής ισχυρίζεται ότι το έχει παραδόσει)! "Hello, Thanks so much for reaching out to us! I was able to track your package at www.accessworldwide.net using tracking number (......). I see that your package has left the international distribution center in Atlanta, GA on August 16th. This means that your item was processed in the United States and is on its way to your country where it will be released to be delivered to your customs office. This can take several weeks to complete. I hope this helps! Please message us with any additional questions or concerns. Have a great day!! Thank you, Greg" Στην πρώτη εικόνα έχει την ανίχνευση από το USPS με βάσει το tracking number που παρείχε ο πωλητής και στην δεύτερη εικόνα, από το accessworldwide.net το οποίο μου έδωσε στη δεύτερη απάντηση του. Στα ΕΛΤΑ εννοείται ότι δεν αναγνωρίζεται (τουλάχιστον ακόμη, αν μπορώ να ευελπιστώ ότι θα γίνει όντως) ο αριθμός παρακολούθησης δέματος. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από gousias
dimikara31 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Παιδιά καλησπερα! Είδα ότι είχατε κάποια θεματάκια με USPS 😅! Μου έχουν στείλει από τις 26 Μαΐου ένα δεματάκι από ΗΠΑ, 3 Ιουνίου μετακινήθηκε στο Σικαγο και έκτοτε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση! Ο τύπος μου το έστειλε με Priority Mail Express International! Θα αργήσει κι άλλο;
alekossam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά αν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Το πακέτο από Αμερική μου γράφει ότι παραδόθηκε στο αεροδρόμιο της νέας Υόρκης. Έκτοτε και μετά από 5 μέρες δεν υπαρχει κάποια ενημέρωση στο tracking του usps. Όπως διάβασα και παραπάνω έκανα και μια προσπάθεια στο tracking των ΕΛΤΑ και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός αποστολής. Έχετε καμία ιδέα για βοήθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα