Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Πριν από κάμποσο καιρό είχα πρόβλημα με το γόνατο, ότι και αν έκανα πόναγα. Πήγα έκανα ακτινογραφία και βγήκε άλγος στο γόνατο. Η θεραπεία ήταν να μην το κουνάω και να βάζω πάγο για μια βδομάδα. Το έκανα (αν και το κούναγα λίγο λόγο ανάγκης). Τώρα μετά από 1,5 μήνα μου έχει περάσει αλλά πλέον έχω μυικό πόνο εκεί ακριβός:

kEiFXVE.png

Τι παίζει?? :/ 

ή είναι φορές που περπατάω και κάνει κρακ το γόνατο.. 

Δημοσ.

Την παγοθεραπεία την έκανες σωστά; Μπορεί να είναι τενοντίτιδα, αρθροθυλακίτιδα, βλάβη στον χόνδρο, οστεοαρθρίτιδα και άλλα πολλά.

Δημοσ.

90% είναι χονδροπάθεια. Η πιο κοινή"ασθένεια", ας πούμε, του συστήματος εκεί.

Παθών κι εγώ. Με το που παράτησα περπάτημα/ποδήλατο, εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα :(

Δεν φεύγει ποτέ, παρά μειώνονται τα συμπώματα κατά πολύ αν ασχοληθείς.

Επισκέψου έναν ορθοπαιδικό για να σιγουρευτείς.

Δημοσ.

Την παγοθεραπεία την έκανες σωστά; Μπορεί να είναι τενοντίτιδα, αρθροθυλακίτιδα, βλάβη στον χόνδρο, οστεοαρθρίτιδα και άλλα πολλά.

Όταν λες σωστά? παγοκύστη με μια διπλωμένη πετσέτα για να μην πάθω γάγγραινα :P και το άφηνα μέχρι να λιώσει το gel..

90% είναι χονδροπάθεια. Η πιο κοινή"ασθένεια", ας πούμε, του συστήματος εκεί.

Παθών κι εγώ. Με το που παράτησα περπάτημα/ποδήλατο, εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα :(

Δεν φεύγει ποτέ, παρά μειώνονται τα συμπώματα κατά πολύ αν ασχοληθείς.

Επισκέψου έναν ορθοπαιδικό για να σιγουρευτείς.

Έκανα και εγώ ποδήλατο όχι όμως αρκετά τα τελευταία 2 χρόνια (1-2 φορές την εβδομάδα χαλαρά). Πριν χτυπήσω το γόνατο για να μου βγει το άλγος περπάταγα καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα (6-7) και μετά λόγο της θεραπείας 2 βδομάδες τίποτα και πλέον αρκετά καθιστική ζωή λόγο δουλειάς..

Δημοσ.

Σωστή παγοθεραπεία είναι όπως την ορίζει ο εκάστοτε ιατρός που την προτείνει.

Στο πατέρα μου πχ. του είπε για τον ώμο του, παγωμένο αρακά σε πετσέτα, όχι πάνω από 10 λεπτά.

Δημοσ.

Σωστή παγοθεραπεία είναι όπως την ορίζει ο εκάστοτε ιατρός που την προτείνει.

Στο πατέρα μου πχ. του είπε για τον ώμο του, παγωμένο αρακά σε πετσέτα, όχι πάνω από 10 λεπτά.

Αν βάλει άλλο όσπριο η κάνα λαχανικό υπάρχει πρόβλημα? :D

• Like 2
Δημοσ.

Είχα και εγω ενοχλήσεις με γόνατα, μου είχαν πει για χονδροπάθεια κτλπ. Σώθηκα όμως απο έναν φυσικοθεραπευτή με κάποιες ασκήσεις για να "τεντώσουν" μυς γιατί τραβούσαν την επιγονατίδα πάνω και δεν ήταν σε σωστή θέση. Απο τότε ούτε τσικ δεν μου έκανε. Πήγαινε και εσύ σε έναν μπορεί να σε βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βάλει άλλο όσπριο η κάνα λαχανικό υπάρχει πρόβλημα? :D

χαχαχααχαχ τι άλλο θα ακούσουμε εδώ  ρε φίλε

ts 

η παγοθεραπεία γίνεται με παγοκύστη σαν και αυτή , ουτε  με αρακά ουτε με φασολάκια ουτε με μπάμιες ..

gel-eb920.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...