Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετράς συμπίεση στους κυλίνδρους όταν πας συνεργείο και αν είναι εντάξει μην ψάχνεσαι.Αν μετά από τόσα χρόνια έχει χάσει και 5 άλογα από τα 88 δεν τρέχει και τίποτα.Αυτά τα μοτέρ με λάδια και μπουζί στην ώρα τους βγάζουν απροβλημάτιστα 500.000 χιλιόμετρα.Εκτός αν είσαι τυχερός και ραγίσει καπάκι.Αλλά και κει πάλι δεν ανοίγείς μοτέρ.Αν σου περισεύουν λεφτά θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω πόσα βγάζει στο δυναμόμετρο μετά από τόσα χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.

στην εθνικη ..σε ενα στενακι-εξοδο πριν την μεταμορφωση ή πριν την εισοδο στην Αττικο οδο , εχει εναν τυπα που δυναμομετρει.

Δεν θυμαμαι το ονομα του αυτην την στιγμη..

Νομιζω η μετρηση παει ενα 50αρι..εκτος και αν χωθεις σε κανα κλαμπ και πληρωσεις την μειωμενη τιμη μιας και το κλαμπ θα κατεβει με πολλα ατομα.

Δημοσ.

δηλ θέλεις να δυναμομετρήσεις ένα αυτοκίνητο για να δεις ποια είναι η μέγιστη ισχύ του, που είναι κοντά στον κόφτη, αλλά που ποτέ δεν οδηγείς έτσι..... 

ωραίος.....

Δημοσ.

ναι να εχω παει πρωτη δευτερα τριτη μεχρι 6,500 στροφες 4η δεν εχω παει ποτε με τοσες!μιλησα με αυτον στην geartech και μου ειπε οτι καλο ειναι καθε οδηγος που κανει ταξιδια να κανει δυναμομετρηση για να ξερει σε τι κατασταση βρισκεται το αμαξι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...