cococrops Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχω ενα nissan sunny n13 1400 κυβικα που μπορω να κανω δυναμομετρηση στην Αθηνα?
NT1G Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τι ακριβώς θες να δεις, γιατί το πιθανότερο να είναι απλά πεταμένα λεφτά.
cococrops Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 να δω ποσα αλογα εχει και ποση ροπη για τα χρονια του!!
Invader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μετράς συμπίεση στους κυλίνδρους όταν πας συνεργείο και αν είναι εντάξει μην ψάχνεσαι.Αν μετά από τόσα χρόνια έχει χάσει και 5 άλογα από τα 88 δεν τρέχει και τίποτα.Αυτά τα μοτέρ με λάδια και μπουζί στην ώρα τους βγάζουν απροβλημάτιστα 500.000 χιλιόμετρα.Εκτός αν είσαι τυχερός και ραγίσει καπάκι.Αλλά και κει πάλι δεν ανοίγείς μοτέρ.Αν σου περισεύουν λεφτά θα με ενδιέφερε και μένα να μάθω πόσα βγάζει στο δυναμόμετρο μετά από τόσα χρόνια. 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 και καυσαναλυση εννοειται, και να σου δωσει και τα A/F R και το leak down test ειναι χρησιμο 1
cococrops Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αξιζει?Ειναι 25 χρονων!!Ποσο θα μου παει?
mphxths Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 στην εθνικη ..σε ενα στενακι-εξοδο πριν την μεταμορφωση ή πριν την εισοδο στην Αττικο οδο , εχει εναν τυπα που δυναμομετρει. Δεν θυμαμαι το ονομα του αυτην την στιγμη.. Νομιζω η μετρηση παει ενα 50αρι..εκτος και αν χωθεις σε κανα κλαμπ και πληρωσεις την μειωμενη τιμη μιας και το κλαμπ θα κατεβει με πολλα ατομα.
cococrops Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει περιπτωση να μου το σκισει το αμαξι που ειναι τοσο χρονων?
Tenshi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οχι περισσότερο απο το να κουμπώσεις 4ή και το πάς μέχρι κόφτες στην εθνική... 1
cococrops Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ε δεν εχω βαρεσει κοφτες ποτε στο αμαξι!
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πιστεύω θα του φανεί κι αυτού λίγο περίεργο πάντως να πας με τέτοιο αμάξι
cococrops Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 λες?γιατι ομως δεν ειναι καλο να θες να ξερεις πως ειναι το αμαξι που εχεις? 1
telis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δηλ θέλεις να δυναμομετρήσεις ένα αυτοκίνητο για να δεις ποια είναι η μέγιστη ισχύ του, που είναι κοντά στον κόφτη, αλλά που ποτέ δεν οδηγείς έτσι..... ωραίος.....
cococrops Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ναι να εχω παει πρωτη δευτερα τριτη μεχρι 6,500 στροφες 4η δεν εχω παει ποτε με τοσες!μιλησα με αυτον στην geartech και μου ειπε οτι καλο ειναι καθε οδηγος που κανει ταξιδια να κανει δυναμομετρηση για να ξερει σε τι κατασταση βρισκεται το αμαξι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα