ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Νοίκιαζα ένα διαμέρισμα το οποίο είχα σαν αποθήκη. Είχαμε μιλήσει με την ιδιοκτήτρια τον Ιούλιο για να τις βάλω 2 ενοίκια που χρωστούσα για Μαιο και Ιούνιο. Αρχές Σεπτεμβρίου τις έβαλα άλλα 2 για Ιούλιο και Αύγουστο. Τώρα μου λέει ότι της χρωστάω και τον Απρίλιο. Λόγω των μετακομίσεων που εχω κάνει τον τελευταίο χρόνο οι αποδείξεις ειναι απο δω και απο κει και δεν υπάρχει τρόπος άμεσα να τις βρω. Υπάρχει περίπτωση να μου δώσει η τράπεζα της στοιχεία βάσει αιτιολογίας κατάθεσης από πέρσι τον Νοέμβριο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου? Αυτή μου λέει ότι έχει αποδεικτικό από την τράπεζα και να μου το στείλει με φαξ αλλά θέλω να το δω και εγώ πρώτα
isim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Να πας στην τραπεζα σου και να ζητησης την αναλυτικη κατσταση του λογαριασμου μεχρι το Νοεμβριο 2014. Λογικα θα τα εχουν τα στοιχεια αμεσα.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Βγάλε ένα web banking ρε ανθρωπε, τωρα μονο αμα πας μαζι της μπορεις να δεις. 4
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εχει άλλη τράπεζα αυτή και πήγαινα στο ταμείο συνεχεια. Μόνο την τελευταία φορά της τα μετέφερα από το web. Εχω βρει μέχρι στιγμής τα 6 από τα 11 καταθετήρια. Θα παω σπίτι μετά να βρω και τα υπόλοιπα
Porg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση η τράπεζα να σου πει κινήσεις λογαριασμού που δεν είσαι συνδικαιούχος Εκτός και αν βγαίνεις με τη ταμία 3
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Βγάλε ένα web banking ρε ανθρωπε, τωρα μονο αμα πας μαζι της μπορεις να δεις. Το banking ειναι τρίμηνο
Typhoon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Αποκλείεται όντως η τράπεζα να σου δώσει στοιχεία για τις κινήσεις λογαριασμού τρίτου. Όμως δεν καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα. Αν εσύ βλέπεις στις δικές σου κινήσεις ότι της έχεις κάνει το έμβασμα, τότε είναι δικιά της υποχρέωση να σου αποδείξει ότι δεν ήρθε. Αν το κάνει αυτό, τότε πάτε στην τράπεζα να δείτε τι έγινε. 1
Pseudonumo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Προφανως και οχι, αυτο ελειπε ο καθε ακυρος να χει προσβαση στο λογαριασμο του αλλου. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θα την πάρω αύριο να μου στείλει τις κινήσεις της τράπεζας. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν της έχω δώσει καθόλου μετρητά για ενοίκιο γιατί αυτή μένει εκτός Αθηνών. Την εγγύηση σίγουρα της την είχα δώσει σε μετρητά. Προς το παρόν κάθομαι και ψάχνω αποδείξεις. Έχω βρει 6 στις 11. Μένουν άλλες 5...
Pseudonumo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 <p>Θα την πάρω αύριο να μου στείλει τις κινήσεις της τράπεζας. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αν της έχω δώσει καθόλου μετρητά για ενοίκιο γιατί αυτή μένει εκτός Αθηνών. Την εγγύηση σίγουρα της την είχα δώσει σε μετρητά.</p> <p> </p> <p>Προς το παρόν κάθομαι και ψάχνω αποδείξεις. Έχω βρει 6 στις 11. Μένουν άλλες 5...</p> Η εγγυηση κανονικα φαινεται στο ενοικιαστηριο συμβολαιο που κανεις οταν μπαινεις και συνηθως ειναι μετρητα. Και παλι ειναι πολυ δυσκολο να σουβστειλει καποιος ολες τις κινησεις του λογαροισμου του...ειναι προσωπικα δεδομενα που μπορει να μην ξερει ακομα και η οικογενεια του κατοχου του λογαριασμου.εκτος κι αν ο λογαριασμος κινειται μονο με χρηματα που βαζεις εσυ,οποτε ισως και να σου τα δειξει. Αλλα και παλι.... Στηβθεση της εγω δεν υπηρχε περιπτωση να στα στειλω,παρα μονο αν τα επεξεργαζομουν στον υπολογιστη κι εσβηνα τα παντα περα απο τις καταθεσεις σου απ αρχης που μπηκες στο σπιτι
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση η τράπεζα να σου πει κινήσεις λογαριασμού που δεν είσαι συνδικαιούχος Εκτός και αν βγαίνεις με τη ταμία και με την ταμια να βγαινεις, θα θελει αυτη να ξερει το συστημα οτι καποιος με τους κωδικους της εψαχνε για εναν τυχαιο λογαριασμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα