ScorpioX777 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αυτον τον παλαιστινιο βιαστη αν τον κουρευες γουλι θα αυτοκτονουσε την αλλη μερα απο τον καυμο του.Και προφανως την αφανα την εχει αφησει για να φαινεται ψηλοτερος.1.70 με την αφανα 1.60 χωρις απο τις φωτο της αστυνομιας.
idomeneas7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οχι και έτσι. Έχει πολύ παραπάνω "ζουμί" η παιδεραστία από άλλες "σεξουαλικές πρακτικές" γιατί συνειδητά κάνεις κακό σε κάποιον συνάνθρωπό σου (χωρίς να το θέλει) και το απολαμβάνεις. Μπορείς να το παρομοιάσεις με snuff sex, η βιασμούς πχ που επίσης είναι λίγο απίθανο να μην σχετίζεται με ψυχολογικές διαταραχές. Είναι λίγο και πως το ορίζεις αυτό. Π.χ. ενήλικας με 15 ετών θεωρείται παιδεραστία μεν, μπορεί να ήταν και συναινετικό δε. Σκέψου λίγο εσένα στο γυμνάσιο με τη βυζαρού milf καθηγήτρια.
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Είναι λίγο και πως το ορίζεις αυτό. Π.χ. ενήλικας με 15 ετών θεωρείται παιδεραστία μεν, μπορεί να ήταν και συναινετικό δε. Σκέψου λίγο εσένα στο γυμνάσιο με τη βυζαρού milf καθηγήτρια. Παιδεραστία / παιδοφιλία εγώ θεωρώ αγόρια και κορίτσια από 14 χρονών και κάτω (και νομίζω και ο νόμος κάπου εκεί το ορίζει) Από ότι ξέρω αν πας συναινετικά με άτομο 15 ετών δεν είναι παιδεραστία. Κατηγορείσαι για αποπλάνηση ανηλίκου. Από 16 ετών και πάνω εφόσον είναι συναινετικό έχει πολύ μικρές πιθανότητες να έχεις κυρώσεις. επίσης προσπερνάω το σχόλιο για εμένα και την βυζαρού milf καθηγήτρια γιατί αν σκεφτούμε το 14 χρόνο κοριτσάκι με τον πουτσαρά μουσάτο καθηγητή, αλλάζει το νόημα. (double standards) 3
Mau-Maus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εκτροχιάστηκε το νήμα αλλά Οκ αναμενόμενο!Πρέπει να γίνει κατανοητό πάντως ότι με την ίδια διάταξη που δίνονται στην δημοσιότητα οι φώτο του παιδεραστή, με την ίδια ακριβώς διάταξη δίνονται κ οι φώτο των τρομοκρατών, των δολοφόνων γεωργιανών στην Ύδρα, του δράστη στον Πειραιά κτλΔεν μπορούμε δηλαδή να είμαστε ΚΑΤΑ της διάταξης στην περίπτωση του καημένου του βιαστή αλλά να είμαστε ΥΠΕΡ της διάταξης στην περίπτωση του Αλβανού στον Πειραιά όπως κάνετε μερικοί εδώ! Τα έχετε μπερδέψει λιγάκι τα πράγματα στο μυαλό σας ενώ είναι ξεκάθαρα!Και ο βιαστής και ο χειρότερος τρομοκράτης δεν έχουν δικαστεί, οπότε έχουν ΤΟ ΙΔΙΟ δικαίωμα στο να ΜΗΝ μοιράζονται οι φάτσες τους στα ΜΜΕ! δεν μπορούμε να κάνουμε διακρίσεις, όσο δεν έχουν δικαστεί θα μπορούσαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να είναι αθώοι ! κατανοητό ? Η διάταξη ισχύει για όλους το ίδιο!Αποφασίστε αν είστε υπέρ ή κατά!1+1=2 3
Mau-Maus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν το καταλαβαίνετε τουλάχιστον μην τρολαρετε δεν πιστεύω πάντως οτι σοβαρά άτομα οπως ο defacer δεν αντιλαμβάνονται τα αυτονόητα
LiquidTroll Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδια ας συμφωνήσουμε σε κάτι. Στην αρχαία Ελλάδα υπήρχανε τα Διονυσιακά πάρτυ , όπου μπορουσες να απολαυσεις αγοράκια και κοριτσάκια. Σε όργια , εάν τα έχεις δοκιμάσει όλα , ακόμα και με κατσίκες θα πήγαινες ετσι για την εμπειρία. Αυτό είναι συνειδητή πράξη. Το ίδιο και η ομοφυλοφιλία. Ξερεις τι κανεις , και ξέρεις ότι κατα βάση μέσα σου έχεις θυληκες ορμόνες. (αφήνω ένα 10% να υπάρχει μια παθογένεια , του στυλ φόβος της γυναίκας , απόρριψη απο μάνα κλπ κλπ , που οδήγησαν στην ομοφυλοφιλία.....) Ο παιδεραστής απο την άλλη , ή ο βιαστής , δεν ξέρω κατα πόσο το κάνει συνειδητά. Δεν νομίζω ότι κατευθύνεται απο τις ορμές του. Δεν είμαι ειδικός , αλλά πιστευω ότι κάποιος την "βρίσκει" ψυχικά πρώτα , όχι σωματικά. Σαν να θέλει να κάνει κακό , σαν να θέλει να ταπεινώσει , σαν κάτι άρρωστο μέσα του να θέλει να το ικανοποιήσει. Δεν νομίζω ότι είναι σωματικό αυτό που θέλει να ικανοποιήσει , πρέπει να είναι κάτι ψυχικό που είναι άρρωστο
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Να μην καλύπτουμε ή δικαιολογούμε όμως τέτοιες πράξεις με διαταραχές, ψυχικές ασθένειες κλπ... 1
totem_lost Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Να μην καλύπτουμε ή δικαιολογούμε όμως τέτοιες πράξεις με διαταραχές, ψυχικές ασθένειες κλπ... Pedophilia is termed pedophilic disorder in the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5), and the manual defines it as a paraphilia in which adults or adolescents 16 years of age or older have intense and recurrent sexual urges towards and fantasies about prepubescent children that they have either acted on or which cause them distress or interpersonal difficulty https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia Να κάνουμε και καμια googlia όμως. Δεν καλύπτουμε τίποτα, αλλά λες να ξύπνησε κανείς μια μέρα και να είπε: "Από σήμερα θα αρχίσω να ερεθίζομαι με παιδάκια, αυτό σίγουρα θα κάνει τη ζωή μου εύκολη και διασκεδαστική" 1
LiquidTroll Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε , αλλα κάθε πρωί βλέπω τα 14χρονα να πηγαίνουνε σχολείο , στυλάκι μαλί τρέσα , κινητό smartphone , τσιγάρο slimline 100αρι και κάτι σορτσάκια με όλο τον κώλο έξω , και μου ξυπνάνε όχι τον παιδεραστή αλλά και τον βιαστή μην σου πω.
zio10 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Pedophilia is termed pedophilic disorder in the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5), and the manual defines it as a paraphilia in which adults or adolescents 16 years of age or older have intense and recurrent sexual urges towards and fantasies about prepubescent children that they have either acted on or which cause them distress or interpersonal difficulty https://en.wikipedia.org/wiki/Pedophilia Να κάνουμε και καμια googlia όμως. Δεν καλύπτουμε τίποτα, αλλά λες να ξύπνησε κανείς μια μέρα και να είπε: "Από σήμερα θα αρχίσω να ερεθίζομαι με παιδάκια, αυτό σίγουρα θα κάνει τη ζωή μου εύκολη και διασκεδαστική" Δεν με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια...
idomeneas7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παιδεραστία / παιδοφιλία εγώ θεωρώ αγόρια και κορίτσια από 14 χρονών και κάτω (και νομίζω και ο νόμος κάπου εκεί το ορίζει) Από ότι ξέρω αν πας συναινετικά με άτομο 15 ετών δεν είναι παιδεραστία. Κατηγορείσαι για αποπλάνηση ανηλίκου. Από 16 ετών και πάνω εφόσον είναι συναινετικό έχει πολύ μικρές πιθανότητες να έχεις κυρώσεις. επίσης προσπερνάω το σχόλιο για εμένα και την βυζαρού milf καθηγήτρια γιατί αν σκεφτούμε το 14 χρόνο κοριτσάκι με τον πουτσαρά μουσάτο καθηγητή, αλλάζει το νόημα. (double standards) Καθόλου double, αναλογίσου πόσες μαθήτριες είναι τσιμπημένες με καθηγητές. Τόσες ταινίες, βιβλία και σειρές τα περιγράφουν... Παραδέχομαι ότι κι εγώ υπήρξα. 2
Baator Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το ίδιο και η ομοφυλοφιλία. Ξερεις τι κανεις , και ξέρεις ότι κατα βάση μέσα σου έχεις θυληκες ορμόνες. (αφήνω ένα 10% να υπάρχει μια παθογένεια , του στυλ φόβος της γυναίκας , απόρριψη απο μάνα κλπ κλπ , που οδήγησαν στην ομοφυλοφιλία.....) Jesus fuckin' Christ... Δεν ξέρω αν είναι περισσότερο λυπηρό ή τρομακτικό. Ελλάδα 2015. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το να έλκεσαι από κάτι(εν προκειμένω παιδιά) δεν μπορεί να θεωρείται διαστροφή, αλλιώς θα έπρεπε να θεωρούσαμε ως τέτοια και την ομοφυλλοφιλία. Και πλέον ίσως κανένας δεν την θεωρεί. Το αν κάποιος παρενοχλεί/βιάζει είναι άλλο πράγμα(κατακριτέο βέβαια σε κάθε περίπτωση). Για 100 άτομα που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους, βρίσκεται και ένας που τολμάει να τις ικανοποιήσει με την βία. Δεν έγιναν όλοι οι forever alone βιαστές γυναικών, ούτε όλοι όσοι έλκονται από παιδιά τόλμησαν όντως να παρενοχλήσουν. Αν θα έπρεπε οι παιδεραστές στις φυλακές να δέχονται ψυχιατρική βοήθεια, τότε θα έπρεπε να δέχονται και γενικότερα όλοι οι βιαστές
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το ότι σε ελκύει κάτι δεν είναι δικαιολογία για να το κάνεις πάντως, ούτε λόγος για να έχεις καλύτερη μεταχείριση πιστεύω 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Προφανώς. Δεν νομίζω να είπε κανείς το αντίθετο. Αν άλλωστε δεν υπήρχε έλξη δεν θα γινόταν εξαρχής το έγκλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα