Προς το περιεχόμενο

Free online certifications?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην φάση που περιμένω αποτελέσματα για ένα μεταπτυχιακό στο οποίο είμαι 26ος στους 25 και ελπίζω στο να μην παει κάποιος για να παρω την θέση του, αλλα @@ βλέπω να παίρνω. Τέσπα, σκέφτηκα σήμερα οτι αντί να κάθομαι να σαπίζω στο pc όλη μέρα αν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να παίρνεις κανα ψευτο certificate για να έβαζα στο βιογραφικό. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο? 

Ειδικά για κανα πρόγραμμα erp θα ήταν οτι καλύτερο.

Δημοσ.

Είμαι στην φάση που περιμένω αποτελέσματα για ένα μεταπτυχιακό στο οποίο είμαι 26ος στους 25 και ελπίζω στο να μην παει κάποιος για να παρω την θέση του, αλλα @@ βλέπω να παίρνω. Τέσπα, σκέφτηκα σήμερα οτι αντί να κάθομαι να σαπίζω στο pc όλη μέρα αν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να παίρνεις κανα ψευτο certificate για να έβαζα στο βιογραφικό. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο?

Ειδικά για κανα πρόγραμμα erp θα ήταν οτι καλύτερο.

Οτι βρεις στο edx και στα λοιπά. Επίσης, συνδέονται με ενα κλικ στο linkedin σου...

Δημοσ.

Οτι βρεις στο edx και στα λοιπά. Επίσης, συνδέονται με ενα κλικ στο linkedin σου...

Κάποια ενδιαφέροντα courses που βρήκα με μια γρήγορη ματιά είναι με πληρωμή δυστυχώς...

Δημοσ.

Φίλε μπορείς να ζητήσεις αν μπορείς να παρακολουθεις το μεταπτυχιακό ωστε αν κάποιος αποχωρήσει να πάρεις τη θέση του. Προσπάθησε το τουλάχιστον.

Δημοσ.

Φίλε μπορείς να ζητήσεις αν μπορείς να παρακολουθεις το μεταπτυχιακό ωστε αν κάποιος αποχωρήσει να πάρεις τη θέση του. Προσπάθησε το τουλάχιστον.

Με έχει φάει η στεναχώρια απο χτες που επικοινώνησα με την γραμματεία άστα.... Θα είναι πολύ κρίμα να έχω φτάσει στην πηγή και να μην μπορώ να πιω. Η μλκία είναι οτι είναι στο Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι δωρεάν, οπότε δύσκολα το κόβω να μην το παρακολουθήσει κάποιος απο τους 25.....

Δημοσ.

Κάποια ενδιαφέροντα courses που βρήκα με μια γρήγορη ματιά είναι με πληρωμή δυστυχώς...

Τα certificates ειναι επί πληρωμή συνήθως, τα ίδια τα courses είναι δωρεάν πολλές φορές.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει το coursera, το MIT OpenCourse, Stanford Online, edX ( ξεκίνησα τώρα μία), αλλά οι περισσότερες ενώ παρέχουν τα courses free, πληρώνεις το certification. Δεν είναι πολλά βέβαια αλλά οκ..

• Like 1
Δημοσ.

Καποια κολεγια κανουν σεμιναρια σε καθημερινη βαση. Επισης μπορεις να κανεις καποια courses στο Ανοικτο Πανεπιστημιο αλλα ολα αυτα κοστιζουν.

Δημοσ.

Free certificate δεν υπάρχει, free courses που παίρνεις μια βεβαίωση οτι το παρακολούθησες σαν σεμινάριο μπορείς να βρεις πολλά.

Παίρνεις όμως state of accomplishment δωρεάν, υπογεγραμμένο απο τη σχολή, το καθηγητή και με το όνομα σου γραμμένο. Βέβαια δεν αποτελεί τεκμήριο ότι παρακολούθησες τα μαθήματα γιατί είναι σε ηλεκτρονική μορφή και μπορεί άνετα να πλαστογραφηθεί.

Δημοσ.

Τα certificates ειναι επί πληρωμή συνήθως, τα ίδια τα courses είναι δωρεάν πολλές φορές.

Υπάρχει το coursera, το MIT OpenCourse, Stanford Online, edX ( ξεκίνησα τώρα μία), αλλά οι περισσότερες ενώ παρέχουν τα courses free, πληρώνεις το certification. Δεν είναι πολλά βέβαια αλλά οκ..

πως γινεται να σας ζητανε λεφτα οταν εμενα μου τα στελνουν δωρεαν και με GUID, δεν καταλαβαινω...

Παίρνεις όμως state of accomplishment δωρεάν, υπογεγραμμένο απο τη σχολή, το καθηγητή και με το όνομα σου γραμμένο. Βέβαια δεν αποτελεί τεκμήριο ότι παρακολούθησες τα μαθήματα γιατί είναι σε ηλεκτρονική μορφή και μπορεί άνετα να πλαστογραφηθεί.

το ιδιο πραγμα σου δινουν, μονο που σε αυτο που ζηταει $50 εχει και φωτογραφια. Στις τριτοκοσμικες χωρες ειναι απαραιτητο να υπαρχει φωτογραφια σε εντυπα.

=]

• Like 1
Δημοσ.

Υπογεγραμμένο από τον καθηγητή είναι, για να είναι από την σχολή πρέπει να πληρώσεις για να βγάλουν certificate, στο edx υπάρχει ένα link ακόμα και στην απλή βεβαίωση που το πατάς και δείχνει αν είναι αληθινό ή ψευτικό.

Δημοσ.

Αυτά τα certificate όταν λέτε ότι κοστίζουν δηλαδή για πόσα λεφτά μιλάμε; Έχουν κάνα ενδιαφέρον θέμα ή είναι μόνο έτσι ακαδημαικά;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Σε αυτά τα σεμινάρια σου δίνουν ύλη , διαβάζεις , κάνεις ασκήσεις πχ και παίρνεις μετά το certificate?

Η η δουλειά γίνεται μέσω Live streaming τις ώρες και μέρες που θα σου υποδείξουν?

Ενδιαφέρομαι να μάθω κάποια πράγματα , δεν με ενδιαφέρει να πάρω certificate στο χέρι. Απλά επειδή έχω αρκετό χρόνο αυτή την εποχή σκέφτομαι να αρχίσω κάτι. Ήδη κάνω ξεσκόνισμα του Photoshop Και μαθαίνω διάφορες τεχνικές

Δημοσ.

Αυτά τα certificate όταν λέτε ότι κοστίζουν δηλαδή για πόσα λεφτά μιλάμε; Έχουν κάνα ενδιαφέρον θέμα ή είναι μόνο έτσι ακαδημαικά;

Ε;; Λες ότι τα ακαδημαϊκά θέματα δεν έχουν ενδιαφέρον;! Τέεεελος πάντων, το προσπερνώ και σου απαντώ στην πρώτη ερώτηση:

Π.χ. Verified Certificate/Signature Track. Coursera announced the Signature Track in January 2013. Signature Track “securely links coursework to real identity” via a verified certificate, which costs between $30 and $100.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...