Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω κάποια λεφτά από κάτι paysafe σε paymentwall και έμαθα ότι για να μπορέσω να τα βγάλω πρέπει να έχω 100 ευρό μέσα και για να τα βγάλω πρέπει να κάνω μια χρεωστική κάρτα και δεν έχω...

Λοιπόν θέλω να μάθω πως γίνεται να βγάλω και τι χρειάζεται για να την βγάλω...

Είμαι ενήλικας δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό περί ηλικίας...

Θέλω την βοήθειά σας όποιος έχει και ξέρεις πως γίνεται και τι χρειάζεται ας μου πει...

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Φιλικά

PROZAC

Δημοσ.

Η χρεωστική κάρτα είναι η απλή κάρτα αναλήψεων. Αν έχεις ήδη λογαριασμό σε τράπεζα, και σου έχουν δώσει κάρτα, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα (εκτός ελάχιστων περιπτώσεων). Αλλιώς πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό.

Δημοσ.

Η χρεωστική κάρτα είναι η απλή κάρτα αναλήψεων. Αν έχεις ήδη λογαριασμό σε τράπεζα, και σου έχουν δώσει κάρτα, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα (εκτός ελάχιστων περιπτώσεων). Αλλιώς πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό.

Για να κάνω λογαργιασμο πρέπει να πληρώσω κάτι γιατί το άκουσα και αυτό και ότι για να βγάλω και χρεωστική πρέπει να δώσω κάποιο ποσό?? 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό (βλέπε Capital Controls) εκτός και αν δικαιολογείται για κάποια από τις περιπτώσεις, όπως αυτές περιγράφονται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (δες ερώτηση 9):

http://www.hba.gr/Index.asp?Menu=6&smap=604

Οπότε δες αν υπάρχει κάποιος λογαριασμός με το όνομα σου και βγάλε χρεωστική κάρτα για αυτόν. Διαφορετικά δύσκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...