Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω κάποια λύση να ζεσταίνουμε το μπάνιο για το μωρό το οποίο το χειμώνα θα είναι περίπου 6 μηνών. Σκεφτόμουν θερμάστρα αλλά δεν θέλω κάτι μόνιμο στον τοίχο. ΕΠίσης αερόθερμο δεν ξέρω αν κάνει για το λαιμό του γιατί ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Έχετε υπόψη σας κάτι σε φορητή θερμάστρα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μέσα στο μπάνιο η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη υδρατμούς, πόσο λες να την ξεράνει το αερόθερμο που θα δουλέψει ένα τέταρτο;  Απλά πάρε ένα ειδικό για μπάνιο και έχε το όσο το δυνατόν μακριά από τη μπανιέρα και τον νιπτήρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου προτείνω αυτό που κάνω εγώ για τη μικρή μου. Έχω πάρει καλοριφέρ λαδιού και πριν τη κάνω μπάνιο το βάζω για μισή ωρίτσα να ζεστάνει το χώρο. Βγάζει ακριβώς την ίδια ποιότητα θέρμανσης από κανονικό καλοριφέρ και δεν καίει παραπάνω από όσο καίει ένα αερόθερμο.

Άμα είναι και το μπάνιο σου σχετικά μικρό θα στο ζεστάνει καλά. Εμένα φαντάσου το μπάνιο μου είναι 25 τετραγωνικά περίπου και ψηλοταβανο και κάνει μια χαρά δουλειά.

Δημοσ.

Εμένα φαντάσου το μπάνιο μου είναι 25 τετραγωνικά περίπου και ψηλοταβανο και κάνει μια χαρά δουλειά.

Είσαι σίγουρος; 25 τετραγωνικά είναι περίπου 5χ5 μέτρα. Περίπου το 1/3 με 1/4 του σε πολλά σπίτια στην Ελλάδα.

Εδώ εγώ 5 υπνοδωμάτια σπίτι, με 5 ensuite (όλα εξοπλισμένα και μεγάλα με διπλά ντους), master bathroom (1.85m μπανιέρα) και cloakcroom και όλα μαζί είναι 30 τετραγωνικά.

Δημοσ.

25 τ.μ. ζήτημα να είναι το καθιστικό σε πολλά διαμερίσματα πάντως! Δεν έχω δει ποτέ τόσο μεγάλο μπάνιο!

• Like 1
Δημοσ.

25 τμ ειναι σπίτι για κάποιους...στο θέμα, αν εχεις μικρο μπανιο σε καλυπτει μια σομπα αλογονου που ειναι και φτηνη.

Επίσης υπάρχει και η άποψη της σκληραγώγησης που χρησιμοποιείται ευρέως στις βόρειες χώρες και αν δεν κάνει ψόφο, δεν ανάβουν τίποτα. Εγω περυσι το χειμωνα δεν αναψα τίποτα στο μπάνιο και δεν παραπονεθηκε ποτε. Της άναβα όμως σομπα εξω απο το μπανιο, εκει που θα την ξετυλιγα απο την πετσετα και θα την εντυνα.

Δημοσ.

ενταξη, μπορει να ειναι εκτος οικιας το μπανιο οπως το ειχαν τις περασμενες εποχες και να συνυπολογιζει στα τετραγωνικα και το εμβαδον της αυλης.

:-D

αληθεια ποιος μ@λ@κ@ς αρχιτεκτονας σου εκανε τα σχεδια;

• Like 2
Δημοσ.

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά, το θέμα είναι το μπάνιο μου η πως θα ζεστάνει ο ts το παιδί του; Στο κάτω κάτω είπα τετραγωνικά στο περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου προτείνω αυτό που κάνω εγώ για τη μικρή μου. Έχω πάρει καλοριφέρ λαδιού και πριν τη κάνω μπάνιο το βάζω για μισή ωρίτσα να ζεστάνει το χώρο. Βγάζει ακριβώς την ίδια ποιότητα θέρμανσης από κανονικό καλοριφέρ και δεν καίει παραπάνω από όσο καίει ένα αερόθερμο.

Άμα είναι και το μπάνιο σου σχετικά μικρό θα στο ζεστάνει καλά. Εμένα φαντάσου το μπάνιο μου είναι 25 τετραγωνικά περίπου και ψηλοταβανο και κάνει μια χαρά δουλειά.

Έχει σάουνα και υδρομασάζ; Γιατί αν δεν έχει δεν εξηγούνται τα 25 τετραγωνικά με τίποτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Απλά η μπανιέρα είναι πολύ μεγάλη, χωράει περίπου 2 κυβικά νερό, είναι χτιστή στο κέντρο του μπάνιου με υδρομασάζ. Επειδή βλέπω πέφτει γιουχάρισμα έκατσα χθες και το μέτρησα. οι πλευρές του τοίχου είναι 3.75χ4.2 μέτρα, οπότε βγαίνει περίπου 16 τετραγωνικά. Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

Επιστροφή στο θέμα.

Δημοσ.

Για αυτή τη δουλειά πήρα αυτό:

http://www.delonghi.com/el-gr/proionta/thermansi-kai-air-treatment/thermansi/aerotherma/verticale-style-hvf3051t-0114421001

με προστασία από σταγόνες και τη λογική να λειτουργεί επικουρικά όπου χρειαστεί εκτός μπάνιου.

Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο, αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του.

Σε αυτό που ρωτάς, υπάρχουν και θερμάστρες για μπάνιο

(αν και επιδαπέδιες βλέπω μόνο δύο στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/c/1502/Sompes-Alogonou-CHalazia/f/424363/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF.html?keyphrase=%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1+%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85 ) , όπως επίσης συμφωνώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ξηρασίας ΕΙΔΙΚΑ για το μπάνιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...