Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά

έχω :

i5 4460

ASROCK H97M PRO4 RETAIL

COOLERMASTER G550M

8G ram

έχω το pc συνέχεια ανοιχτό (μπαίνει σε αναμονή και τον ξεχνάω :) )

έχει κάποιο θέμα???? 

υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι απο τις πολλές ώρες που είναι ανοιχτός????

Δημοσ.

Δεν παθενει τιποτα αρκει να μην ανεβαζει θερμοκρασιες παντα να υπαρχει αιρφλοου και θα ειναι μια χαρα 

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κάποιο θέμα αρκεί να κοιτάς τις θερμοκρασίες του όπως λέει και ο mr.angelos... Πάντως αν έχεις μηχανικό δίσκο (ιδικά αν είναι πολύ δουλεμένος) ρίχνε του και κανα κλείσιμο που και που!

Δημοσ.

Πάντως αν έχεις μηχανικό δίσκο (ιδικά αν είναι πολύ δουλεμένος) ρίχνε του και κανα κλείσιμο που και που!

το μεγαλυτερο ποσοστο δισκων χαλανε απο το on/off δηλαδη απο το ανοιγμα και το μαζεμα των κεφαλων..

καλυτερο ειναι και περισσοτερο θ αντεξει ενας μηχανικος δισκος αν τρεχει δροσερος 24/7 , παρα να τρεχει 16/7 με 4-5 boot καθε μερα.

(γι αυτο απενεργοποιουμε την αδρανοποιηση του δισκου μετα απο Χ χρονο στις ρυθμισεις ενεργειας των windows)

πιστευω να εγινα κατανοητος..

• Like 1
Δημοσ.

ok παιδιά thanks

το pc το έχω κάνα χρόνο

φοβόμουν μήπως μειώνετε η ζωή π.χ του επεξεργαστή, του τροφοδοτικού, mobo αν ειναι συνέχεια On

απο θερμοκρασίες ειναι ok  αν και μετά από 30 λεπτά τον έχω βάλει να μπαίνει σε sleep (γιαυτό τον ξεχνάω) :)

Δημοσ.

γενικα να ξερεις οτι ο πιο σημαντικος παραγοντας στην διαρκεια ζωης ειναι η θερμοκρασια!οποτε μιας και το χεις τοσες ωρες ανοιχτο καλο θα ηταν να βαλεις ανεμιστηρακια και να εχουν καλο airflow!

Δημοσ.

καλημέρα

ψυχτρα έχω την stok

με ποιο πρόγραμμα βλέπουμε θερμοκρασίες?????

θερμοκρασίες θέλουμε απο όταν ξυπνάει ή να το κάνω κανα stress test(ποιο??)????

Δημοσ.

Ο 4460 πέφτει σε idle mode με ελάχιστη κατανάλωση.

Ο σκληρός αν είναι σύγχρονος (τελευταίας 3ετίας έχει μέση κατανάλωση 10w και ακόμη και αν δεν πέσει σε "ύπνο" αν δεν τον χρησιμοποιείς καίει 3-4w!!)

Δημοσ.

Εγω εχω ενα πισι με xp σαν file server καπου 7 χρονια ανοιχτο. Ουτε θυμαμαι που ακριβως ειναι στο σπιτι τωρα πια.........

Δημοσ.

το μεγαλυτερο ποσοστο δισκων χαλανε απο το on/off δηλαδη απο το ανοιγμα και το μαζεμα των κεφαλων..

καλυτερο ειναι και περισσοτερο θ αντεξει ενας μηχανικος δισκος αν τρεχει δροσερος 24/7 , παρα να τρεχει 16/7 με 4-5 boot καθε μερα.

(γι αυτο απενεργοποιουμε την αδρανοποιηση του δισκου μετα απο Χ χρονο στις ρυθμισεις ενεργειας των windows)

πιστευω να εγινα κατανοητος..

Καλα το δροσερο ειναι σχετικο. Εμενα ο σκληρος μου ειναι πισω στο θαλαμο, πανω απο το τροφοδοτικο, πισω απο τη μητρικη, χωρις αερισμο σχεδον, ανεβαζει 40 βαθμους και μεχρι 46 το καλοκαιρι, τον εχω πολυ καιρο ετσι, 2 χρονια περιπου, και τρεχει καθε μερα σχεδον ολη μερα, δεν εχει παθει και τιποτα, ακομα 100% ειναι .. σκληρος σατα 2 αγορασμενος καποτε το 2007.. ΠΟΛΛΕΣ ωρες λειτουργειας..

Γενικα το πισι δε παθαινει τιποτα αν το εχεις ανοιχτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...