procostas1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα παιδιά έχω : i5 4460 ASROCK H97M PRO4 RETAIL COOLERMASTER G550M 8G ram έχω το pc συνέχεια ανοιχτό (μπαίνει σε αναμονή και τον ξεχνάω ) έχει κάποιο θέμα???? υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι απο τις πολλές ώρες που είναι ανοιχτός????
mr.angelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δεν παθενει τιποτα αρκει να μην ανεβαζει θερμοκρασιες παντα να υπαρχει αιρφλοου και θα ειναι μια χαρα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα έχεις κάποιο θέμα αρκεί να κοιτάς τις θερμοκρασίες του όπως λέει και ο mr.angelos... Πάντως αν έχεις μηχανικό δίσκο (ιδικά αν είναι πολύ δουλεμένος) ρίχνε του και κανα κλείσιμο που και που!
discoboyminimal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πάντως αν έχεις μηχανικό δίσκο (ιδικά αν είναι πολύ δουλεμένος) ρίχνε του και κανα κλείσιμο που και που! το μεγαλυτερο ποσοστο δισκων χαλανε απο το on/off δηλαδη απο το ανοιγμα και το μαζεμα των κεφαλων.. καλυτερο ειναι και περισσοτερο θ αντεξει ενας μηχανικος δισκος αν τρεχει δροσερος 24/7 , παρα να τρεχει 16/7 με 4-5 boot καθε μερα. (γι αυτο απενεργοποιουμε την αδρανοποιηση του δισκου μετα απο Χ χρονο στις ρυθμισεις ενεργειας των windows) πιστευω να εγινα κατανοητος.. 1
procostas1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ok παιδιά thanks το pc το έχω κάνα χρόνο φοβόμουν μήπως μειώνετε η ζωή π.χ του επεξεργαστή, του τροφοδοτικού, mobo αν ειναι συνέχεια On απο θερμοκρασίες ειναι ok αν και μετά από 30 λεπτά τον έχω βάλει να μπαίνει σε sleep (γιαυτό τον ξεχνάω)
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 γενικα να ξερεις οτι ο πιο σημαντικος παραγοντας στην διαρκεια ζωης ειναι η θερμοκρασια!οποτε μιας και το χεις τοσες ωρες ανοιχτο καλο θα ηταν να βαλεις ανεμιστηρακια και να εχουν καλο airflow!
procostas1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 απο airflow νομίζω είμαι καλά έχω το zalman Z3 plus με 1 μπροστά, 2 πάνω, 1 πίσω ανεμιστηράκη !!!! δεν είναι καλά?????
discoboyminimal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 αν το ξυπνησεις απο sleep , ειναι σαν να κανει boot. δεν προστατευεις ετσι τον δισκο.. βγαλε μας μια photo με τις θερμοκρασιες σου 1
procostas1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα ψυχτρα έχω την stok με ποιο πρόγραμμα βλέπουμε θερμοκρασίες????? θερμοκρασίες θέλουμε απο όταν ξυπνάει ή να το κάνω κανα stress test(ποιο??)????
jgeorgiou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ο 4460 πέφτει σε idle mode με ελάχιστη κατανάλωση. Ο σκληρός αν είναι σύγχρονος (τελευταίας 3ετίας έχει μέση κατανάλωση 10w και ακόμη και αν δεν πέσει σε "ύπνο" αν δεν τον χρησιμοποιείς καίει 3-4w!!)
rfc Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εγω εχω ενα πισι με xp σαν file server καπου 7 χρονια ανοιχτο. Ουτε θυμαμαι που ακριβως ειναι στο σπιτι τωρα πια.........
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα ψυχτρα έχω την stok με ποιο πρόγραμμα βλέπουμε θερμοκρασίες????? θερμοκρασίες θέλουμε απο όταν ξυπνάει ή να το κάνω κανα stress test(ποιο??)???? εγω χρησιμοποιω το speccy
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 το μεγαλυτερο ποσοστο δισκων χαλανε απο το on/off δηλαδη απο το ανοιγμα και το μαζεμα των κεφαλων.. καλυτερο ειναι και περισσοτερο θ αντεξει ενας μηχανικος δισκος αν τρεχει δροσερος 24/7 , παρα να τρεχει 16/7 με 4-5 boot καθε μερα. (γι αυτο απενεργοποιουμε την αδρανοποιηση του δισκου μετα απο Χ χρονο στις ρυθμισεις ενεργειας των windows) πιστευω να εγινα κατανοητος.. Καλα το δροσερο ειναι σχετικο. Εμενα ο σκληρος μου ειναι πισω στο θαλαμο, πανω απο το τροφοδοτικο, πισω απο τη μητρικη, χωρις αερισμο σχεδον, ανεβαζει 40 βαθμους και μεχρι 46 το καλοκαιρι, τον εχω πολυ καιρο ετσι, 2 χρονια περιπου, και τρεχει καθε μερα σχεδον ολη μερα, δεν εχει παθει και τιποτα, ακομα 100% ειναι .. σκληρος σατα 2 αγορασμενος καποτε το 2007.. ΠΟΛΛΕΣ ωρες λειτουργειας.. Γενικα το πισι δε παθαινει τιποτα αν το εχεις ανοιχτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα