Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος από εδώ, που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να πουλήσω κάποια βιβλία από τη σχολή μου; Κάποια είναι άθικτα και κάποια ελαφρώς σημειωμένα! 

Έχω βάλει αγγελίες, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον....

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση γιατι τόσοι που είναι με κακατακτήριες λυσσάνε για τέτοια. Εκει που θέλω εγώ στο φόρουμ μπαίνουν και ζητάνε να αγοράσουν αλλά δεν προσφέρεται κανείς να πουλήσει.

Δημοσ.

Τι σοι επιστημονισα εισαι εσυ Κικιτσα και θες να πουλησεις τα βιβλια με την γνωση τους;

Πτυχιούχος επιστημόνισα και ίσα που τα έχω ανοίξει 1-2 φορές τα συγκεκριμένα.... Άλλα βιβλία της σχολής μου δεν δίνω, γιατί καταλαβαίνω την μελλοντική χρησιμότητά τους!!

Για τι βιβλία μιλάς συγκεκριμένα ?

Αυτά είναι τα βιβλία που διαθέτω (κάποια τα έχω δύο φορές, οπότε μπορώ να διαθέσω το ένα αντίτυπο) και τα δίνω και χωριστά! 

http://www.insomnia.gr/classifieds/various/magazines/524249-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/

• Like 1
Δημοσ.

Πτυχιούχος επιστημόνισα και ίσα που τα έχω ανοίξει 1-2 φορές τα συγκεκριμένα.... Άλλα βιβλία της σχολής μου δεν δίνω, γιατί καταλαβαίνω την μελλοντική χρησιμότητά τους!!

Αυτά είναι τα βιβλία που διαθέτω (κάποια τα έχω δύο φορές, οπότε μπορώ να διαθέσω το ένα αντίτυπο) και τα δίνω και χωριστά! 

http://www.insomnia.gr/classifieds/various/magazines/524249-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/

Άσχετο με το θέμα,αλλά βλέπω ότι η κατάσταση με τους καθηγητάδες να πουλάν τα σκατοβιβλία τους(ή copy-paste ξένων καλών βιβλίων στην καλύτερη) μέσω των φοιτητών/Κράτους των καλά κρατεί...

Θυμάμαι στο πρώτο πτυχίο εκ του Ελ Ιδρύματος πόσες φόλες είχα πάρει & αγοράσει από τον κατσίβελο τον Τζιόλα/Παπασωτηρίου & σια, γιατί οι "αξιότιμοι" καθηγητάδες έβαζαν ασκήσεις και προβλήματα μόνο μέσα από τα βιβλία τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μερικά δεν διαβάζονται καν, κυριολεκτικά όμως. Εχω ένα που ίσως και να είναι κακέκτυπο γιατί έχει όλο κάτι συμβολάκια εκεί που θα έπρεπε να έχει γράμματα και άλλο ένα που δεν πρέπει να είναι κακέκτυπο αλλά μοιάζει λες και η καθηγήτρια είχε πάρει όλα τα ναρκωτικά μαζί όταν το έγραφε. Ούτε καν σωστή σύνταξη δεν έχει, πραγματικά δεν βγάζει νόημα.

• Like 3
Δημοσ.

Μερικά δεν διαβάζονται καν, κυριολεκτικά όμως. Εχω ένα που ίσως και να είναι κακέκτυπο γιατί έχει όλο κάτι συμβολάκια εκεί που θα έπρεπε να έχει γράμματα και άλλο ένα που δεν πρέπει να είναι κακέκτυπο αλλά μοιάζει λες και η καθηγήτρια είχε πάρει όλα τα ναρκωτικά μαζί όταν το έγραφε. Ούτε καν σωστή σύνταξη δεν έχει, πραγματικά δεν βγάζει νόημα.

Άσχετο εάν διαβάζεται ή όχι, αυτό που μας αφορά είναι ότι το πλέρωσες(και μάλιστα αδρά,εάν βάλεις και το ποσοστό που δίνει το Κράτος) και έτσι είναι όλοι ευτυχισμένοι(εκτός από το κορόιδο,εσένα).

Ο καθηγητής έβγαλε, ο εκδοτικός έβγαλε και το Πανεπιστήμιο έκανε την υποχρέωση για ποσόστωση στην βιβλιογραφία...

Βέβαια το καλύτερο είναι ότι πρέπει να κατεβάσεις/αγοράσεις κάποιο καλό,ξενόγλωσσο συνήθως, βιβλίο για να καταλάβεις τι σκατά θέλει να πει ο Ελ ποιητής στο μάθημα.

Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που προτείνω όλους όσους θέλουν αξιοπρεπή φοίτηση/μόρφωση(ιδίως στο μεταπτυχιακό) να πάνε στα εκσωτερικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...