Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας

Σας παρακαλώ πάρα πολυ μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποιο site χρησιμοποιούν οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν εργοτάξια στη σαουδική αραβία και στο ντουμπάι έτσι ώστε να μπορέσω να στείλω το βιογραφικό μου για να εργαστώ εκει 

δεκτή κάθε άποψη και πρόταση για το θέμα 

ευχαριστω

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε κατευθύνω αναφορικά με το ερώτημά σου.

Όντως υπάρχουν αρκετές κατασκευαστικές που δραστηριοποιούνται σε εκείνα τα μέρη.

Απλά να ξέρεις ότι έχει νόημα να το ψάξεις αν έχεις κάποιο σχετικό πτυχίο (πολ.μηχανικός, μηχανολόγος, κλπ). Αν απλά ψάχνεις δουλειά ώς μη πτυχιούχος μάλλον θα απογοητευτείς αφού για τις χειρωνακτικές εργασίες έχουν πάρα πολλούς από άλλες χώρες (Ινδία, Πακιστάν, κλπ) και οι οποίοι συνήθως τους είναι προτιμότεροι αφού, όπως θα φαντάζεσαι, στοιχίζουν λιγότερο. Και σαν κόστος μισθού αλλά και σαν παράπλευρο κόστος (πχ διαμονής)

Δημοσ.

Έχουν ζορίσει τα πράγματα και εκει. Απλήρωτοι επί μήνες και με κόψιμο παροχών (δωρεάν εισητήρια για οικογένεια, αμάξι, σπίτι). Έχω δυο παραδείγματα στο φιλικό μου περιβάλλον που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει και είναι με το ενα πόδι για come back.

Εύλογο ερώτημα που είχα εκφράσει εξαρχής....φεύγεις από την Ελλαδα για να εργαστείς σε.....Έλληνες;

Το νου σου μην βιαστείς και αν σε δεχτούν ΜΗ φυγεις χωρις χαρτί των παροχών/μισθού σου, γιατί αλλα θα σου υποσχεθούν και αλλα θα βρεις κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

μόνο με βύσμα πας ξεχνα το αλλιώς ακόμα κ στο ιρακ που χει πολεμο + οτι η προϋπηρεσία που ζητάνε (γενικότερα πλέον) είναι εξωπραγματική 

Δημοσ.

καλησπέρα σας

Σας παρακαλώ πάρα πολυ μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποιο site χρησιμοποιούν οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν εργοτάξια στη σαουδική αραβία και στο ντουμπάι έτσι ώστε να μπορέσω να στείλω το βιογραφικό μου για να εργαστώ εκει 

δεκτή κάθε άποψη και πρόταση για το θέμα 

ευχαριστω

γιατι να χρησιμοποιουν καποιο site εξω,νομιζω,αν εισαι μηχανικος,κατευθειαν απο τα δικα τους site εδω απευθειας

εκανα και εγω σε γνωστες τυπου ΑRCHIRODON,TERNA,Aβαξ ..κομματακι δυσκολο νομιζω

παρολπ αυτα μην πτοεισαι,συνεχισε ψαξε το και δωσε feedback

γενικα δεν ξερω τι παιζει εκει αλλα αν βρεις ευκαιρια πηγαινε..μαλλον καλυτερ απο εδω θα ειναι

Δημοσ.

μόνο με βύσμα πας ...

Δε θα έλεγα 100% αλλά 90% το παραπάνω ισχύει.

Αν είσαι νέος πτυχιούχος μηχανικός δεν θα έλεγα το ότι θα απευθυνθείς σε ελληνική εταιρεία σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερες πιθανότητες από μια ξένη. Ίσως και το αντίθετο. Όχι ότι στη ξένη το referral δε μετράει αλλά αν έχεις κάτι για να σε προσέξει αξίζει να το ψάξεις περισσότερο από μια ελληνική

Τι πτυχίο έχεις ? (μηχ μηχ ... πολ μηχ κλπ)

Δημοσ.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας για το θεμα 

πιστευετε οτι έχει ελπίδες κάποιος με 35 χρονια πείρα και με πιστοποιήσεις iso χωρις καποιο πτυχιο στο εξωτερικό  

Δημοσ.

Το άλλο που εχω ακουσει ειναι οτι σ αυτές τις χώρες παιζουν τρελές θερμοκρασίες και ανάλογα ωράρια.

αποσο εχω ακουσει για τις χωρες στην περιοχη , το 6ημερο επι κανα 10ωρο την μερα ειναι στανταρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...