ouzo-power Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα σας Σας παρακαλώ πάρα πολυ μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποιο site χρησιμοποιούν οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν εργοτάξια στη σαουδική αραβία και στο ντουμπάι έτσι ώστε να μπορέσω να στείλω το βιογραφικό μου για να εργαστώ εκει δεκτή κάθε άποψη και πρόταση για το θέμα ευχαριστω
haris_216 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς δεν ξέρω να σε κατευθύνω αναφορικά με το ερώτημά σου. Όντως υπάρχουν αρκετές κατασκευαστικές που δραστηριοποιούνται σε εκείνα τα μέρη. Απλά να ξέρεις ότι έχει νόημα να το ψάξεις αν έχεις κάποιο σχετικό πτυχίο (πολ.μηχανικός, μηχανολόγος, κλπ). Αν απλά ψάχνεις δουλειά ώς μη πτυχιούχος μάλλον θα απογοητευτείς αφού για τις χειρωνακτικές εργασίες έχουν πάρα πολλούς από άλλες χώρες (Ινδία, Πακιστάν, κλπ) και οι οποίοι συνήθως τους είναι προτιμότεροι αφού, όπως θα φαντάζεσαι, στοιχίζουν λιγότερο. Και σαν κόστος μισθού αλλά και σαν παράπλευρο κόστος (πχ διαμονής)
chill Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Έχουν ζορίσει τα πράγματα και εκει. Απλήρωτοι επί μήνες και με κόψιμο παροχών (δωρεάν εισητήρια για οικογένεια, αμάξι, σπίτι). Έχω δυο παραδείγματα στο φιλικό μου περιβάλλον που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει και είναι με το ενα πόδι για come back. Εύλογο ερώτημα που είχα εκφράσει εξαρχής....φεύγεις από την Ελλαδα για να εργαστείς σε.....Έλληνες; Το νου σου μην βιαστείς και αν σε δεχτούν ΜΗ φυγεις χωρις χαρτί των παροχών/μισθού σου, γιατί αλλα θα σου υποσχεθούν και αλλα θα βρεις κάτω. 1
bilya Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 μόνο με βύσμα πας ξεχνα το αλλιώς ακόμα κ στο ιρακ που χει πολεμο + οτι η προϋπηρεσία που ζητάνε (γενικότερα πλέον) είναι εξωπραγματική
dritan90 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα σας Σας παρακαλώ πάρα πολυ μήπως υπάρχει κάποιος που να ξέρει ποιο site χρησιμοποιούν οι ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες που έχουν εργοτάξια στη σαουδική αραβία και στο ντουμπάι έτσι ώστε να μπορέσω να στείλω το βιογραφικό μου για να εργαστώ εκει δεκτή κάθε άποψη και πρόταση για το θέμα ευχαριστω γιατι να χρησιμοποιουν καποιο site εξω,νομιζω,αν εισαι μηχανικος,κατευθειαν απο τα δικα τους site εδω απευθειας εκανα και εγω σε γνωστες τυπου ΑRCHIRODON,TERNA,Aβαξ ..κομματακι δυσκολο νομιζω παρολπ αυτα μην πτοεισαι,συνεχισε ψαξε το και δωσε feedback γενικα δεν ξερω τι παιζει εκει αλλα αν βρεις ευκαιρια πηγαινε..μαλλον καλυτερ απο εδω θα ειναι
DrLo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 μόνο με βύσμα πας ... Δε θα έλεγα 100% αλλά 90% το παραπάνω ισχύει. Αν είσαι νέος πτυχιούχος μηχανικός δεν θα έλεγα το ότι θα απευθυνθείς σε ελληνική εταιρεία σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερες πιθανότητες από μια ξένη. Ίσως και το αντίθετο. Όχι ότι στη ξένη το referral δε μετράει αλλά αν έχεις κάτι για να σε προσέξει αξίζει να το ψάξεις περισσότερο από μια ελληνική Τι πτυχίο έχεις ? (μηχ μηχ ... πολ μηχ κλπ)
ouzo-power Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αποψεις σας για το θεμα πιστευετε οτι έχει ελπίδες κάποιος με 35 χρονια πείρα και με πιστοποιήσεις iso χωρις καποιο πτυχιο στο εξωτερικό
xpapias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το άλλο που εχω ακουσει ειναι οτι σ αυτές τις χώρες παιζουν τρελές θερμοκρασίες και ανάλογα ωράρια. 1
epp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Το άλλο που εχω ακουσει ειναι οτι σ αυτές τις χώρες παιζουν τρελές θερμοκρασίες και ανάλογα ωράρια. αποσο εχω ακουσει για τις χωρες στην περιοχη , το 6ημερο επι κανα 10ωρο την μερα ειναι στανταρ.
ouzo-power Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 μήπως ξερει καποιος να με βοηθησει σχετικα με το που μπορω να στειλω το βιογραφικο μου για δουλεια σαν αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα