idomeneas7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εσπασε αγωγός προχθές και ήρθε η ΕΥΔΑΠ να το φτιάξει. Εσκαψε, γεμισε τον δρομο, τα αυτοκινητα, τις τέντες κλπ με λάσπες και χώμα, έφτιαξε τον αγωγό και στο τέλος τα άφησε όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Λείπουν πλάκες από το πεζοδρόμιο, ξεριζώθηκε ένα δέντρο και ο δρόμος, η μάντρα και οτιδήποτε κοντινό έμειναν με τις λάσπες και τα χώματα. 'Εκτοτε δεν έχει ξαναέρθει κανείς για κάποια εργασία. Σε περίπτωση που δεν έρθουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, πως πρέπει να κινηθούμε?
Liverpool89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τρεχα γυρευε ..... ο ενας θα λεει ειναι αρμόδια υπηρεσια γι αυτο θα πας εκει θα σε πουν ειναι δουλεια τριτων
haris_216 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μου κάνει μάλλον εντύπωση αφού βλέπω ότι γενικά αποκαθιστούν ότι μπάχαλο κάνουν (είναι και εργολάβοι βέβαια και φαντάζομαι ότι υπάρχει και κάποιος φόβος να μην γίνονται παράπονα). Μάλιστα σε κάποια περίπτωση στην περιοχή μου (αυτό ήταν σε ΔΕΗ) μετά τα σκαψίματα στα πεζοδρόμια όχι μόνο τα έφτιαξαν αλλά σε κάθε περίπτωση που ήταν διαφορετικά τα πλακάκια (κάποια σπίτια είχαν πλακάκια πιο "χαριτωμένα" από τα συνήθη) έβαλαν ίδια πλακάκια. Τώρα σε άλλη περίπτωση μπροστά στο σπίτι μου (πάλι ΔΕΗ βέβαια), έσκαψαν και μετά το έφτιαξαν. Μάλλον έγινε τσαπασοδουλειά στο μπάζωμα και μετά από κάποιες μέρες έσπασαν κάποια από τα πλακάκια (είσοδος γκαράζ και άρα έπεφτε βάρος). Τους έστειλα email και ήρθαν και το ξαναέφτιαξαν. Θα πρότεινα το ίδιο. Τηλέφωνο ή, ακόμα καλύτερα, κάποιο email έτσι ώστε να υπάρχει και κάτι γραπτό.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι ελα να δεις τα χωρια που αρχισανε να σκαβουν για βιολογικο και αλλαγη σωληνων νερου. Ακομα ετσι με χαλικια τα χουν μπαζωσει, που οταν βρεχει γινονται χαντακια. Η ΔΕΗ μπορει να ναι εξαιρεση οντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα