Bspus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επίσης 3 λυκείου ο τόφαλος της τάξης ήθελε να πηδηχτεί μαζί μου και ερχόταν στα ίσια στο δωμάτιο μου ενώ είχα ξαπλώσει Εσωκλειστους σας ειχαν? 2
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εσωκλειστους σας ειχαν? Λογικά στην 5ήμερη εννοεί 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στην πλάκα μου είχε πει μπάρμπας "να ήμουνα ζωγράφος να ζωγράφιζα τα μάτια σου. Θα τα αποκαλούσα "ονειροπαγίδα του μυαλού μου". 'Ενας παλιός συνάδελφος μου είχε πιάσει τα χέρια και έλεγε κάτι βλακείες, ότι και καλά το ring finger ειναι ο παράμεσος γιατι εχει λιγοτερη ευλυγισια και η αναλογια του με τον δείκτη δειχνει τις ποσοτητες οιστρογονων και τεστοστερονης που εκτέθηκε κάποιος ως έμβρυο. Μονο την μοιρα και το ριζικο δεν μου ειπε. Στο σχολείο είχα πάει σε έναν και του είχα πει "γεια σου, είσαι θεογκόμενος". Να πω και μια χυλόπιτα τώρα: 'Εχει τυχει μετά τη δουλειά να πάμε στο Λυκαβηττό με ένα παιδί να δούμε την ανατολή με καφέ και φαγητό. Εχουμε αρχισει τη φιλοσοφικη κουβεντα για το σύμπαν και παει να με φιλησει. Τοτε λεω "ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ!" Φυγαμε απο εκει, δεν ξαναπροσπαθησε κατι. 5
saxos55 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ απο τοτε που ξεκίνησα τα λατιν (6 χρόνια δλδ) ακολουθώ την τακτική "γλώσσα του σωματος". Αν δω κάποια που με ενδιαφέρει σε ενα λατιν πάρτυ θα την πάρω να χορεψουμε bachata (κολλητός αισθησιακός χορός). Αρχικα θα την χορεψω σε μια μικρή απόσταση για να δω ποσο δεκτική είναι. Αν όλα πάνε καλά στον επόμενο χορό θα την φέρω κοντά μου και ακουμπησω το χερι της στο στήθος μου. Αν δεν τραβηχτεί η κάτι άλλο τοτε βάζω τα μεγαλα όπλα εμπρός. Υπάρχει μια φιγούρα που ενω στριβει, της σταυρωνεις τα χέρια και όταν έρχεται παλι απέναντι σου της φέρνεις τα χέρια της πίσω απο το κεφάλι σου αναγκαζοντας την στην ουσία να σε αγκαλιάσει. Αν το δεχτεί και ερθει κοντά τότε περναω λαι εγώ τα χέρια μου στην μέση της. Μετα το χορό βέβαια της πιανεις άνετα την κουβέντα έχει μείνει έγκυος 10
sephirothsw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καμμία φορά υπάρχει και αυτή η περιπτωση...
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στην πλάκα μου είχε πει μπάρμπας "να ήμουνα ζωγράφος να ζωγράφιζα τα μάτια σου. Θα τα αποκαλούσα "ονειροπαγίδα του μυαλού μου". 'Ενας παλιός συνάδελφος μου είχε πιάσει τα χέρια και έλεγε κάτι βλακείες, ότι και καλά το ring finger ειναι ο παράμεσος γιατι εχει λιγοτερη ευλυγισια και η αναλογια του με τον δείκτη δειχνει τις ποσοτητες οιστρογονων και τεστοστερονης που εκτέθηκε κάποιος ως έμβρυο. Μονο την μοιρα και το ριζικο δεν μου ειπε. Στο σχολείο είχα πάει σε έναν και του είχα πει "γεια σου, είσαι θεογκόμενος". Να πω και μια χυλόπιτα τώρα: 'Εχει τυχει μετά τη δουλειά να πάμε στο Λυκαβηττό με ένα παιδί να δούμε την ανατολή με καφέ και φαγητό. Εχουμε αρχισει τη φιλοσοφικη κουβεντα για το σύμπαν και παει να με φιλησει. Τοτε λεω "ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ!" Φυγαμε απο εκει, δεν ξαναπροσπαθησε κατι. Γιατί πήγες για καφέ, φαγητό και να δείτε την Ανατολή τότε;! Εγώ απο τοτε που ξεκίνησα τα λατιν (6 χρόνια δλδ) ακολουθώ την τακτική "γλώσσα του σωματος". Αν δω κάποια που με ενδιαφέρει σε ενα λατιν πάρτυ θα την πάρω να χορεψουμε bachata (κολλητός αισθησιακός χορός). Αρχικα θα την χορεψω σε μια μικρή απόσταση για να δω ποσο δεκτική είναι. Αν όλα πάνε καλά στον επόμενο χορό θα την φέρω κοντά μου και ακουμπησω το χερι της στο στήθος μου. Αν δεν τραβηχτεί η κάτι άλλο τοτε βάζω τα μεγαλα όπλα εμπρός. Υπάρχει μια φιγούρα που ενω στριβει, της σταυρωνεις τα χέρια και όταν έρχεται παλι απέναντι σου της φέρνεις τα χέρια της πίσω απο το κεφάλι σου αναγκαζοντας την στην ουσία να σε αγκαλιάσει. Αν το δεχτεί και ερθει κοντά τότε περναω λαι εγώ τα χέρια μου στην μέση της. Μετα το χορό βέβαια της πιανεις άνετα την κουβέντα. Εγώ το κάνω αυτό σε βάθος λίγου καιρού. Αν όλα τα σημάδια είναι σωστα και όλα βαίνουν καλώς τότε πανω στο χορό και ενω φέρνω τα χέρια της πίσω απο το κεφάλι μου για να με αγκαλιάσει σκυβω και την φιλαω. Αρκετή επιτυχία μπορω να πω. Απλα θέλει προσοχή γιατί μπορεί να παρεξηγησεις τις κινήσεις τις μιας και μερικές ντάμες χορεύουν αμέσως κολλητά γιατί έτσι είναι κανονικά ο χορός και γουσταρουν να κουνιουνται.Αυτές είναι πιθανό να μην σε γουσυαρουν!!! Εσύ είσαι επιστήμονας, άλλο επίπεδο!
alex_000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ξεκίνα και εσύ Latin και τέλος το γκομενικό πρόβλημα. Αν ήξερε ο κόσμος πόσο εύκολη είναι η κατάσταση θα ήταν 90% άντρες στα party αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο είναι ακόμα κοντά στο 50-50 2
idomeneas7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτο γίνεται επειδή κυριαρχεί η νοοτροπία "άντρας που χορεύει οτιδήποτε εκτός ζεϊμπέκικου = φλούφλης" και πολλοί δεν νιώθουν άνετα να πάνε.
groot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτο γίνεται επειδή κυριαρχεί η νοοτροπία "άντρας που χορεύει οτιδήποτε εκτός ζεϊμπέκικου = φλούφλης" και πολλοί δεν νιώθουν άνετα να πάνε. Τι εννοείς "κυριαρχεί η νοοτροπία"; Αυτή δεν είναι η αλήθεια; 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ξεκίνα και εσύ Latin και τέλος το γκομενικό πρόβλημα. Αν ήξερε ο κόσμος πόσο εύκολη είναι η κατάσταση θα ήταν 90% άντρες στα party αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο είναι ακόμα κοντά στο 50-50 αν πας για latin με σκοπο να βγαλεις γκομενα και οχι γιατι σε ενδιαφερει η τεχνη του χορου, συντομα θα βρεθεις εκτεθειμενος στην ιδια την παρτη σου been there done that 2
Big Boss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μια φορά στο γυμναστηρίο έκανα τρικέφαλα,ερχεται μια και μου λέει μου έρχεται μια "ζαλάδα" και παει να γύρει πάνω μου εγω έκανα ένα βήμα στο πλαι και αυτή έπεσε κάτω.Μετά σηκώθηκε και εξαφανίστηκε,δε ξανα ήρθε ποτέ στο γυμναστήριο...... 2
sephirothsw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα αν ξεκινήσεις λατιν μονο για να βρεις γκομενα θα σε πάρουν όλοι χαμπαρι απο την πρωτη στιγμη και θα σε ψιλοαπομωνοσουν. Ασε που στην τελική δεν πρόκειται να βρεις και γκομενα. Εγω η αληθεια ξεκινησα για κοινωνικοποιηση αλλα τελικα μου κολλησε το μικροβιο του χορου και πλεον οπου παω χορευω. Και τελικα μεσα απο αυτο υπαρχουν και τα τυχερα(γκομενες )!! 1
idomeneas7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοείς "κυριαρχεί η νοοτροπία"; Αυτή δεν είναι η αλήθεια; O Gene Kelly έκαιγε καρδιες πάντως. Γιατί πήγες για καφέ, φαγητό και να δείτε την Ανατολή τότε;! Επειδη πηγαιναμε γενικα στο σχολασμα για φαγητο με συναδελφους, συνηθως μπουγιο αρκετα ατομα (οσοι δεν ηταν πτωματα δηλαδη). Εκεινη τη μερα ετυχε να μην ερθουν άλλοι. 1
groot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 O Gene Kelly έκαιγε καρδιες πάντως. Επώνυμο Gene; Είχα και εγώ μία φίλη Kelly κάποτε!
The_Judas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτο γίνεται επειδή κυριαρχεί η νοοτροπία "άντρας που χορεύει οτιδήποτε εκτός ζεϊμπέκικου = φλούφλης" και πολλοί δεν νιώθουν άνετα να πάνε. δεν νομίζω... απλά δεν αρέσει στους άντρες ο λάτιν χορός. 9 στους 10 πηγαίνουν μόνο για τις γυναίκες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα