deesnider Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Σε μερικά χωριά (νομίζω της Ηπείρου αλλά ίσως και αλλού) έβραζαν ένα αφέψημα παπαρούνας και το μωρό κοιμόταν μια χαρά... ...και τής Κολομβίας, να συμπληρώσω... 4
DDevil Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Σε πρόσφατη μάζωξη είδα κάποιους γονείς να χτυπάνε τα παιδιά τους (προσχολικής ηλικίας), πράγμα που έμαθα το κάνουν συνέχεια. Αναφέρθηκε χαλαρά πως τους δίνουν ποσότητα αλκοόλ για να κοιμούνται. Επίσης αναφέρθηκε πως οι γονείς της συγκεκριμένης καταγωγής που μένουν σε αυτό το μέρος το έχουν στην παράδοσή τους να "σαπίζουν τα παιδιά στο ξύλο", όπως επί λέξη ειπώθηκε, και είναι συχνό φαινόμενο που το περνάνε στο ντούκου οι περισσότεροι. Μόνο εγώ κατάλαβα ότι σοκαρίστηκα από τους παρευρισκόμενους. Τι γίνεται στην Ελλάδα σε τέτοιες περιπτώσεις? Ξέρω πως στο εξωτερικό τα παίρνουν αμέσως τα παιδιά από την επιμέλεια των γονιών και μένουν σε ανάδοχες οικογένειες ή σπίτια τύπου χωριά σος/χαμόγελο μέχρι να αποδείξουν οι γονείς ότι είναι αθώοι ή ότι δεν προτίθενται να το ξανακάνουν. Εδώ βέβαια έρχεται και το θέμα παραπάνω ψυχολογικής επιβάρυνσης των παιδιών που βρίσκονται ξαφνικά σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Γνωρίζετε σχετικά? Να τονίσω πως προφανώς δεν αναφέρομαι σε μια ελαφριά φάπα στον πωπό (που ούτε με αυτό συμφωνώ) αλλά σε ξύλο, να τα σέρνουν από τα μαλλιά, βρισίδια κλπ. Δεν ειναι ολοι οι "γονεις" ικανοί να γινουν γονείς.Έχω και εγω κάτι μλκες απεναντι μου που φέρονται στα παιδια τους με το χειροτερο τροπο. Απλα ορισμένοι εκει που καθοντουσαν έκαναν και ένα παιδι δεν σημαινει οτι ειναι και καταλληλοι για γονεις 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 βγαζει ζαμπο η Κολομβια; ...και τής Κολομβίας, να συμπληρώσω...
deesnider Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 βγαζει ζαμπο η Κολομβια; Προσπαθώ να καταλάβω, αλλά δεν...
LiquidTroll Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στο Αφγανιστάν δίνουνε όποιο στα παιδιά για να κοιμηθούνε....
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω που έχεις συγγενείς, αλλά το βούτηγμα της πιπίλας σε ούζο/τσίπουρο είναι κλασική συνταγή της ελληνικής επαρχίας για να κοιμηθεί το μωρό. Από Τρίπολη και Αγρίνιο ήταν οι παπούδες και οι γιαγιάδες μου, τώρα δεν ζεί κανείς ούτε έχω σχέσεις με συγγενείς εκεί καθώς το 90% ήρθε Αθήνα αλλά πρόλαβαν και μου είπαν πολλά πράγματα για το πως μεγάλωναν παλιά σε σχέση με το 80-90 που μεγάλωσα εγώ π.χ. Το μωρό κοιμάτε έτσι κι αλλιώς, αυτά τα ματσούνια που διαβάζω με το αλκοόλ και το τσίπουρο με τις πιπίλες είναι πραγματικά τραγικά πράγματα.
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 δεν ξέρω για την κακοποίηση, αλλά σίγουρα η γιαγιά μου, μου έδινε 2 γουλιές κρασί με το μεσημεριανό από τα 8 μου. Και σίγουρα δεν το έκανε για να κοιμηθώ.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ^ μην τα λες αυτα εδω μεσα γιατι καποιοι θα πουν "να, ετσι δημιουργειται ενας αλκοολικος" Δεν παιζει να σκεφτουν-φιλοσοφησουν κατι περι απαγορευσεων/μαγκιας και γευσης-benefits amateur κρασιου VS το αλκοολ και οι χρησεις του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα