Flaoutistas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ένας φίλος μου ψάχνει για κωπηλασία να κάνει για γυμναστική και δε βρίσκει τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα εδώ, κανένα σαιτ, κανένας με εμπειρία; κάτι τέλος πάντων;
groot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εάν όντως ψάχνει και δεν βρήκε, τότε μάλλον δεν υπάρχει κανένα. Εάν δεν έψαξε, πες του να ψάξει. www.google.com Θα βρει κάτι σίγουρα. 2
WorldOfGlass Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στην Νεα Μακρη που εμενα γινονταν τμηματα τα καλοκαιρια αλλα ειναι λιγο μακρια.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 http://greekrowers.blogspot.gr/p/blog-page_425.html Οι κωπηλατικοί όμιλοι της χώρας... 1
Flaoutistas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 http://greekrowers.blogspot.gr/p/blog-page_425.html Οι κωπηλατικοί όμιλοι της χώρας... Ευχαριστώ πολύ! Για Αθήνα δεν τον βλέπω τον φίλο μου.. θα τον στείλω σε κανένα άλλο άθλημα
sadako-san Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θα σκέφτηκε... "δεν γ...που δεν γ.., δεν πάω για καμιά κωπηλασία"; (ο φίλος σου) 1
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στο κωπηλατοδρόμιο στο Μαραθώνα μόνο ξέρω. Τώρα αν δεν του κάνει και ήθελε να έχει μια λωρίδα θάλασσας στο Χαλάνδρι γιατί βαριέται την οδήγηση...
Flaoutistas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θα δω μήπως τον πείσω για πόλο ή κολύμβηση.. κάτι με νερό τέλος πάντων Αν και κοιτάζοντας λίγο τους συνδέσμους βρήκα αυτό στο ελληνικό και αυτό στο μαραθώνα.. στου διάολου το κέρατο και τα δύο... βέβαια θα μου πεις θέλουν θάλασσα αυτά και μέχρι στιγμής δεν μας βάλαν θάλασσα στην ομόνοια.. Δεν οδηγεί οπότε θέλει κάτι που να πάει με τα μέσα.. το ελληνικό που είδα έναέχει μετρό ίσως βολεύει.
WorldOfGlass Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θα δω μήπως τον πείσω για πόλο ή κολύμβηση.. κάτι με νερό τέλος πάντων Αν και κοιτάζοντας λίγο τους συνδέσμους βρήκα αυτό στο ελληνικό και αυτό στο μαραθώνα.. στου διάολου το κέρατο και τα δύο... βέβαια θα μου πεις θέλουν θάλασσα αυτά και μέχρι στιγμής δεν μας βάλαν θάλασσα στην ομόνοια.. Δεν οδηγεί οπότε θέλει κάτι που να πάει με τα μέσα.. το ελληνικό που είδα έναέχει μετρό ίσως βολεύει. Γενικα για μαραθωνα δεν θα βολευει γιατι θα πρεπει να παρει το ΚΤΕΛ. Τουλαχιστον ελληνικο παει με το μετρο.
deesnider Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Στο κωπηλατοδρόμιο στο Μαραθώνα μόνο ξέρω. Τώρα αν δεν του κάνει και ήθελε να έχει μια λωρίδα θάλασσας στο Χαλάνδρι γιατί βαριέται την οδήγηση... Δεν έχει θάλασσα το Χαλάνδρι;
Flaoutistas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ακούστε.. μπήκε το Χαλάνδρι στη συζήτηση μας.. ενώ δεν υπήρχε λόγος
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ε μα συγγνώμη "ψάχνει και δε βρίσκει τίποτα", σου βρίσκουν και είναι "στου διαόλου το κέρατο". Ας περιμένει τη διώρυγα στο ρέμα Χαλανδρίου και ξαναρωτάς. 2
Flaoutistas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ε μα συγγνώμη "ψάχνει και δε βρίσκει τίποτα", σου βρίσκουν και είναι "στου διαόλου το κέρατο". Ας περιμένει τη διώρυγα στο ρέμα Χαλανδρίου και ξαναρωτάς. Καλά μη μας δείρεις
V for Vagelis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ένας φίλος μου ψάχνει για κωπηλασία να κάνει για γυμναστική και δε βρίσκει τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα εδώ, κανένα σαιτ, κανένας με εμπειρία; κάτι τέλος πάντων; Ναι: http://www.skroutz.gr/c/812/kwphlatikes.html?keyphrase=%CE%BA%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF Για κωπηλασία ΚΑΙ στο Χαλάνδρι! Θα δω μήπως τον πείσω για πόλο ή κολύμβηση.. κάτι με νερό τέλος πάντων Βάζεις ένα τέτοιο φάτσα στο κωπηλατικό και είσαι κομπλέ!
groot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θα δω μήπως τον πείσω για πόλο ή κολύμβηση.. κάτι με νερό τέλος πάντων Πείσε τον για μπάνιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα