Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου ψάχνει για κωπηλασία να κάνει για γυμναστική και δε βρίσκει τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα εδώ, κανένα σαιτ, κανένας με εμπειρία; κάτι τέλος πάντων; :P

Δημοσ.

Εάν όντως ψάχνει και δεν βρήκε, τότε μάλλον δεν υπάρχει κανένα. 

Εάν δεν έψαξε, πες του να ψάξει. www.google.com

Θα βρει κάτι σίγουρα. 

• Like 2
Δημοσ.

Στο κωπηλατοδρόμιο στο Μαραθώνα μόνο ξέρω.

Τώρα αν δεν του κάνει και ήθελε να έχει μια λωρίδα θάλασσας στο Χαλάνδρι γιατί βαριέται την οδήγηση...

Δημοσ.

Θα δω μήπως τον πείσω για πόλο ή κολύμβηση.. κάτι με νερό τέλος πάντων :P
Αν και κοιτάζοντας λίγο τους συνδέσμους βρήκα αυτό στο ελληνικό και αυτό στο μαραθώνα.. στου διάολου το κέρατο και τα δύο... βέβαια θα μου πεις θέλουν θάλασσα αυτά και μέχρι στιγμής δεν μας βάλαν θάλασσα στην ομόνοια.. 

Δεν οδηγεί οπότε θέλει κάτι που να πάει με τα μέσα.. το ελληνικό που είδα έναέχει μετρό ίσως βολεύει.

Δημοσ.

Αν και κοιτάζοντας λίγο τους συνδέσμους βρήκα αυτό στο ελληνικό και αυτό στο μαραθώνα.. στου διάολου το κέρατο και τα δύο... βέβαια θα μου πεις θέλουν θάλασσα αυτά και μέχρι στιγμής δεν μας βάλαν θάλασσα στην ομόνοια.. 

Δεν οδηγεί οπότε θέλει κάτι που να πάει με τα μέσα.. το ελληνικό που είδα έναέχει μετρό ίσως βολεύει.

Γενικα για μαραθωνα δεν θα βολευει γιατι θα πρεπει να παρει το ΚΤΕΛ. Τουλαχιστον ελληνικο παει με το μετρο.

Δημοσ.

Στο κωπηλατοδρόμιο στο Μαραθώνα μόνο ξέρω.

Τώρα αν δεν του κάνει και ήθελε να έχει μια λωρίδα θάλασσας στο Χαλάνδρι γιατί βαριέται την οδήγηση...

Δεν έχει θάλασσα το Χαλάνδρι;

Δημοσ.

Ε μα συγγνώμη "ψάχνει και δε βρίσκει τίποτα", σου βρίσκουν και είναι "στου διαόλου το κέρατο".

Ας περιμένει τη διώρυγα στο ρέμα Χαλανδρίου και ξαναρωτάς.

• Like 2
Δημοσ.

Ε μα συγγνώμη "ψάχνει και δε βρίσκει τίποτα", σου βρίσκουν και είναι "στου διαόλου το κέρατο".

Ας περιμένει τη διώρυγα στο ρέμα Χαλανδρίου και ξαναρωτάς.

Καλά μη μας δείρεις :P

Δημοσ.

Ένας φίλος μου ψάχνει για κωπηλασία να κάνει για γυμναστική και δε βρίσκει τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα εδώ, κανένα σαιτ, κανένας με εμπειρία; κάτι τέλος πάντων; :P

Ναι: http://www.skroutz.gr/c/812/kwphlatikes.html?keyphrase=%CE%BA%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF

Για κωπηλασία ΚΑΙ στο Χαλάνδρι!

goldfish-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%

Βάζεις ένα τέτοιο φάτσα στο κωπηλατικό και είσαι κομπλέ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...