hyperspaced Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 http://petapixel.com/2014/12/13/bpg-new-image-format-wants-replace-jpeg-equal-quality-half-size http://petapixel.com/2015/10/02/flif-is-a-new-free-lossless-image-format-that-raises-the-compression-bar H Joint Photographic Experts Group έχει βγάλει ένα εκπληκτικό φορμά, το JPEG 2000 το οποίο βασίζεται σε wavelets αντί για την κλασσική με DCT του JPG. Πήγε απίστευτο είναι α πατο (σ.σ. σοβαρευτείτε εκεί με την αυτόματη αλλαγή των λέξεων).
efkairiakos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Όποιος έχει την εφαρμογή winbank σε Android τουλάχιστον που το έχω και εγώ θα γνωρίζει ότι δεν μπορείς ενώ είσαι στην εφαρμογή να βγαλεις σκρινσοτ! πολύ απλά δεν σε αφήνει ή εφαρμογή... Άρα γίνεται...απλά όχι από αυτούς...
jmirko15 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Όποιος έχει την εφαρμογή winbank σε Android τουλάχιστον που το έχω και εγώ θα γνωρίζει ότι δεν μπορείς ενώ είσαι στην εφαρμογή να βγαλεις σκρινσοτ! πολύ απλά δεν σε αφήνει ή εφαρμογή... Άρα γίνεται...απλά όχι από αυτούς... Ποιος μίλησε για κινητά;
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Η πρωτοβουλία αυτή προστατεύει την ιδιωτικότητα του χρήστη αποκρύπτοντας επιπρόσθετες πληροφορίες (λόγου χάρη την τοποθεσία όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία), όμως μπορεί ακόμη και να απαγορεύει την προβολή ή την αντιγραφή της εικόνας από άλλους. Κάτι τέτοιο, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τη διαδικτυακή χρήση διαφόρων φωτογραφιών με τον τρόπο που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Πως θα κάνεις screenshot αν δεν σε αφήνει να κάνεις προβολή;
xdarksignx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 απ τη μια ειναι λιγο ακραιο στο που εχουμε φτασει με τα πνευματικα δικαιωματα σε σημειο που να μην μπορεις να κλασεις αλλα απ την αλλη ειναι κ δικαιωμα του καθε δημιουργου περιεχομενου να θελει να διασφαλισει την δουλεια του. πρεπει καποια στιγμη να μπει μια κοκκινη γραμμη στο τι θεωρειται προσωπικο κ ελευθερο για οποιαδηποτε χρηση κ τι δουλεια που συνδεεται αμεσα με την επιβιωση ενος καλλιτεχνη σε ολους τους τομεις.
operator22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 απ τη μια ειναι λιγο ακραιο στο που εχουμε φτασει με τα πνευματικα δικαιωματα σε σημειο που να μην μπορεις να κλασεις αλλα απ την αλλη ειναι κ δικαιωμα του καθε δημιουργου περιεχομενου να θελει να διασφαλισει την δουλεια του. πρεπει καποια στιγμη να μπει μια κοκκινη γραμμη στο τι θεωρειται προσωπικο κ ελευθερο για οποιαδηποτε χρηση κ τι δουλεια που συνδεεται αμεσα με την επιβιωση ενος καλλιτεχνη σε ολους τους τομεις. Αυτή ακριβώς είναι όλη η μανούρα που έχει ξεσπάσει με τα πνευματικά δικαιώματα και το ότι δεν μπορούμε ούτε να κλάσουμε τελικά, κάτι μου λέει ότι ο απώτερος στόχος είναι η αστυνόμευση των πάντων και όχι τόσο το πνευματικό δικαίωμα το οποίο αν θέλουν, υπάρχουν τρόποι να το εξασφαλίσουν χωρίς να φοράνε τον έναν νταλγκά μετά τον άλλον στο κεφάλι του χρήστη που απλώς θέλει να κατεβάσει μια εικόνα απ' το ίντερνετ για λογαριασμό του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα