funbreaker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 παιδια η λύση ειναι μια.... MΩΡΟΜΑΝΤΗΛΟ Έχω ακούσει πιο δεν είναι υγιής η μόνιμη χρήση για το δέρμα. Δεν ξέρω αν ισχύει.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 αν εισαι καπου εξω ή βιαζεσαι, καλα ειναι μωρομαντηλα, οχι ντεμακιγιαζ ή απολυμαντικα με οινοπνευμα (do not ask me how I know)
Valerie_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 αν εισαι καπου εξω ή βιαζεσαι, καλα ειναι μωρομαντηλα, οχι ντεμακιγιαζ ή απολυμαντικα με οινοπνευμα (do not ask me how I know) i know how you know 4
damian1977 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ειναι αδιανοητο να υπαρχει ο μπιντες ακομα και σημερα!!! Παλαιοτερα που ο κοσμος εκανε μπανιο μια φορα την εβδομαδα...μπορω να καταλαβω την αναγκαιοτητα του.... Πλεον ντουζακια κανω(ουμε φανταζομαι) τουλαχιστον μια φορα την ημερα ολοι μας τον χειμωνα και περισσοτερες φορες τα καλοκαιρια............. Ακομα και τα ατομα με θεματα υγειας (πχ αιμορροιδες) οπως αναφερθηκε πιο πριν.....μπορουν να ανακουφιστουν και στην μπανιερα κανοντας ντουζ υγιεινης. Δεν ισχυριζομαι πως δεν ειναι χρησιμος....πιστευω πως ειναι πλεον περιττη η εξειδικευμενη του χρηση!
Vapir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 είχα μπιντέ αλλα τον πέταξα όταν έκανα ανακαίνιση στο μπάνιο. Χρησιμοποιώ μωρομάντιλα μετά το κωλόχαρτο και έχω προσέξει μερικούς ιδικά όταν ιδρώνουν το καλοκαίρι στα μμμ ή στο gym οτι βρωμάνε σκατίλα.μωρομάντιλα μάγκες , αλλιώς μπάνιο , βρωμάτε 3
Anorymous Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ειχαμε και εμείς μπιντέ και το ξυλοσαμε γιατί έπιανε χώρο. Εγώ εκτός από τα πόδια που επλενα νομίζω όταν ήμουν πολύ μικρός πρέπει να έκανα και τσισακια αλλά δεν είμαι σίγουρος. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 όταν ήμουν πολύ μικρός πρέπει να έκανα και τσισακια Kαλά σε είχα καταλάβει εσένα από το avatar τι κάφρος είσαι φίλε!1! 4
Vapir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 κ εγώ εκεί κατούραγα , φαινόταν ποιο ασφαλές απο το άλλο με την μεγάλη τρύπα 3
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 κ εγώ εκεί κατούραγα , φαινόταν ποιο ασφαλές απο το άλλο με την μεγάλη τρύπα Φοβόσουν μη σε καταπχεί εεε;;; σε κατάλαβα και σε 1
idomeneas7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Kαλά σε είχα καταλάβει εσένα από το avatar τι κάφρος είσαι φίλε!1! Και που να σου πει ότι κατουράει ακόμα στη μπανιέρα... 2
Vapir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Φοβόσουν μη σε καταπχεί εεε;;; σε κατάλαβα και σε όχι φοβόμουν μην πεταχτεί καρχαρίας (επειδή είχε νερό) μια εποχή φοβόμουν να πιω και απο κούπα επειδή ήταν σκοτεινό το νερό και νόμιζα οτι θα με δαγκώσει κάτι Και που να σου πει ότι κατουράει ακόμα στη μπανιέρα... κ αυτό το έκανα μικρός αλλα τώρα δεν έχω μπανιέρα έχω ντουζιέρα 1
iordanis77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και που να σου πει ότι κατουράει ακόμα στη μπανιέρα... Στη μπανιερα ειναι το πιο ασφαλες να κατουρησεις, απο την αποψη οτι δε κινδυνευεις να λερωσεις το τοπο... Το χειροτερο ομως ειναι να κατουρησεις στο νιπτηρα. Μα καλά δεν κολάει και δεν σκίζεται το χαρτί? Οχι, γιατι να κολλησει? Και αν σου σκιζονται(ολες οι μαρκες δεν ειναι ιδιες) καντην διπλη. Νερο θα σκουπισεις εξαλλου. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2015 από iordanis77
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Και που να σου πει ότι κατουράει ακόμα στη μπανιέρα... Ανώρυμε αληθεύει; μια εποχή φοβόμουν να πιω και απο κούπα επειδή ήταν σκοτεινό το νερό και νόμιζα οτι θα με δαγκώσει κάτι οπότε το νερό των Πατρών δεν πρέπει να 'ναι και το πιο καθαρό
Vapir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 οπότε το νερό των Πατρών δεν πρέπει να 'ναι και το πιο καθαρό μπορεί να έχει μέσα τα πάντα 1
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ανώρυμε αληθεύει; ξεκολα man, τον εχω καβαντζωσει για watersports 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις