Προς το περιεχόμενο

75 - 103°C 1024MB NVIDIA GeForce 9600 GT (Gigabyte)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτην τι καρτα γραφικων 1024MB NVIDIA GeForce 9600 GT (Gigabyte). και οταν παιζω παιχνιδια οπως cs go σε αναλυση 1680 x 1050 η θερμοκρασια ανεβαινει στους 75°C με 103°C

εχω κανει καθαρισμο και αλλαγη παστας, μπορει καποιος να προτεινει μια ψυκτρα,

Δημοσ.

Στο κουτί έχεις ανεμιστήρες μπρος πίσω; Γράψε μια τα ανεμιστηράκια σου που είναι και που φυσάνε. Μια φωτογραφία μέσα το κουτί παίζει να ανεβάσεις;

Ψήκτρα δεν ξέρω αμα αξίζει να αλλάξεις...... Το πολύ πολύ βάλε κανένα ανεμιστήρα απο πάνω με δεματικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ενα τον 80mm στο πισω μερος.

τωρα το ειδα. τελικα δεν ειναι στην καρτα γραφικων το προβλημα, ειναι στον πισω ανεμιστηρα που βγαζει τον αερα απο το τροφοδοτικο, εχει σταματησει να λειτουργει,τι κανω τωρα?.

για αυτο ξαφνικα ανεβαζε θερμοκρασια η καρτα γραφικων.

ευχαριστω nikos903 για την γρηγορη απαντηση

Επεξ/σία από GR_Ghost_GR
Δημοσ.

Όσο κακό airloflow και αν έχεις , 100 βαθμοί δεν δικαιολογούνται. Κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει.

διαβασε ξανα τι εγραψα

Δημοσ.

Αυτός που είναι μέσα στο τροφοδοτικό τα τίναξε; Αν ναι κλείσε το pc και μέχρι να τον αλλάξεις μην το ανοίγεις, θα χαλάσουν όλοι οι πυκνωτές και καπούτ το PSU. Αν πάλι λες για αυτόν που είναι απο κάτω απλά τον αλλάζεις και μέχρι τότε βγάλε το πλαϊνό για να παίρνει αέρα.

Μπορείς να ανοίξεις το τροφοδοτικό; (έχει εγγύηση; Ποιο είναι; ) Πρόσεχε γιατί οι πυκνωτές που έχει κρατάνε τάση για κάμποση ώρα μετά που θα το βγάλεις απο το ρεύμα και χτυπάνε άσχημα.

Άλλο FAN έχεις για να βάλεις έστω προσωρινά για να δουλεύεις το pc? Έστω βγάλε το χαλασμένο και βάλε το άλλο μεσα και τράβα την τροφοδοσία του μέχρι την μητρική. Αν βέβαια μπορείς να το ενώσεις στην θέση του χαλασμένου ακόμα καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός που είναι μέσα στο τροφοδοτικό τα τίναξε; Αν ναι κλείσε το pc και μέχρι να τον αλλάξεις μην το ανοίγεις, θα χαλάσουν όλοι οι πυκνωτές και καπούτ το PSU. Αν πάλι λες για αυτόν που είναι απο κάτω απλά τον αλλάζεις και μέχρι τότε βγάλε το πλαϊνό για να παίρνει αέρα.

http://imgur.com/LWtdvp7 εχει τρια μεσα, ενα βγαζει αερα δυο βαζουν αερα.

Μπορείς να ανοίξεις το τροφοδοτικό; (έχει εγγύηση; Ποιο είναι; ) Πρόσεχε γιατί οι πυκνωτές που έχει κρατάνε τάση για κάμποση ώρα μετά που θα το βγάλεις απο το ρεύμα και χτυπάνε άσχημα.

ναι μπορω, οχι δεν εχει εγγύηση, psu lpg9-43 500W multirama, το ξερω.

τωρα που το κουνησα λιγο λειτουργει

Δημοσ.

Δοκίμασε τότε καθάρισμα μέσα στο PSU μπας και ήταν κανένα χνούδι, αφού σταμάτησε πάντως μια φορά δεν ξέρεις πότε μπορεί να στο ξανακάνει, καλό θα ήταν να το αλλάξεις αμα στο ξανακάνει.

Edit: Α και θες και έναν ανεμιστήρα στο κουτί μπροστά για να βάζει αέρα, ανάλογα το κουτί βέβαια μπορεί να σηκώνει και άλλους, μπροστά πάντως χρειάζεται + ένας πίσω για να βγάζει (που είπες οτι έχεις, όχι αυτός του τροφοδοτικού, απο κάτω του, πίσω απο τον επεξεργαστή).

Δημοσ.

Δοκίμασε τότε καθάρισμα μέσα στο PSU μπας και ήταν κανένα χνούδι, αφού σταμάτησε πάντως μια φορά δεν ξέρεις πότε μπορεί να στο ξανακάνει, καλό θα ήταν να το αλλάξεις αμα στο ξανακάνει.

το εχω καθαριση πολυ προσεκτικα πριν 3 μερες, ποιο να αλλαξω το τροφοδοτικο η τον ανεμιστηρα,

Δημοσ.

Αν σε καλύπτει το τροφοδοτικό γιατί να το αλλάξεις; Αν οι πυκνωτές του δεν έχουν φουσκώσει λογικά είναι μια χαρά. Αλλάζεις ανεμιστήρα δηλαδή και είσαι κομπλέ. Αν είναι και αθόρυβος ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Αν σε καλύπτει το τροφοδοτικό γιατί να το αλλάξεις; Αν οι πυκνωτές του δεν έχουν φουσκώσει λογικά είναι μια χαρά. Αλλάζεις ανεμιστήρα δηλαδή και είσαι κομπλέ. Αν είναι και αθόρυβος ακόμα καλύτερα.

σε ευχαριστω για την βοηθεια

αν μπορεσω θα βαλω και μια φωτο

Δημοσ.

διαβασε ξανα τι εγραψα

Δεν χρειάζεται να το ξαναδιαβάσω , υπονοείς οτι επειδή σταμάτησε να λειτουργεί το fan του τροφοδοτικού , ανεβάζει θερμοκρασία η gpu.

Δημοσ.

Πες μας τι εγινε αμα τελειωσεις. Ειναι πολυ παραξενο να ανεβαζει η καρτα θερμοκρασια λογω τροφοδοτικου, εχουμε ακουσει ομως και πιο παραξενα.

Δημοσ.

Είχα την ίδια κάρτα κι σε παιχνίδια με υψηλά γραφικά χτύπαγε 100άρια στο νερό. Σε κάποιες φάσεις μου χτύπαγε 120άρια κι έσβηνε το pc :P Σαν κάρτα δεν έχει καλή ψύξη. Αλλά ήταν πολύ δυνατή στην εποχή της. Εγώ την πάσαρα στον αδερφό μου,που δεν την ζόριζε,κι πήρα άλλη. Στον αδερφό μου που δεν την ζορίζει τρέχει ρολόι. Εννοείται ότι δεν σου προτείνω να αλλάξεις κάρτα απλά είπα να πω κι εγώ την εμπειρία μου ως πρώην κάτοχος ;D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...