TriLoBiTe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εγω μπορω να κανω μια ερωτηση λιγο σχετικη-ασχετη? πως σας φαινεται μια κοπελα να ξυριζει τα χερια της? μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικο? Eδώ τα ξυρίζουν οι άντρηδες.. Αν πάντως έχει τρελή τρίχα δέναι κακό.
Tenshi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τα θυλικά κάνουν μεγαλύτερες φρικαλεότητες στο σώμα τους.Το ξυρισμένο χέρι είναι το λιγότερο imho 1
Mikeasdf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εγω μπορω να κανω μια ερωτηση λιγο σχετικη-ασχετη? πως σας φαινεται μια κοπελα να ξυριζει τα χερια της? μονο εμενα μου φαινεται υπερβολικο? Πολυ turn off το δασος στα χερια μιας κοπελας, για μενα.
evoracing Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πολυ turn off το δασος στα χερια μιας κοπελας, για μενα. Γενικά σε όλο το σώμα.. Έτσι μας έχουν συνηθίσει δεν φταίμε εμείς! 2
hliastsek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πολυ turn off το δασος στα χερια μιας κοπελας, για μενα. Σιγουρα ομως οχι περισσοτερο απο αυτο
somebody(: Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ειναι μερικες που εχουν πολλες τριχες στα χερια, που προσωπικα δεν μου αρεσει Eδώ τα ξυρίζουν οι άντρηδες.. Αν πάντως έχει τρελή τρίχα δέναι κακό. Πολυ turn off το δασος στα χερια μιας κοπελας, για μενα. καλα δε πιστευα ποτε οτι θα κατσετε να παρατηρησετε κατι τετοιο!! δηλαδη ειναι καλυτερο να της πιανετε το χερι και να τσιμπαει? Τα θυλικά κάνουν μεγαλύτερες φρικαλεότητες στο σώμα τους. δε φανταζεσαι!!!!
Mikeasdf Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σιγουρα ομως οχι περισσοτερο απο αυτο Ξερναω καλα δε πιστευα ποτε οτι θα κατσετε να παρατηρησετε κατι τετοιο!! δηλαδη ειναι καλυτερο να της πιανετε το χερι και να τσιμπαει? Ε καλα δεν ειπαμε να μην εχει καθολου, αλλα ειναι καποιες που εχουν πιο πολλες και απο μενα 1
evoracing Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 καλα δε πιστευα ποτε οτι θα κατσετε να παρατηρησετε κατι τετοιο!! δηλαδη ειναι καλυτερο να της πιανετε το χερι και να τσιμπαει? δε φανταζεσαι!!!! Ήταν παγύδα έτσι? Από το να έχει γούνα, νομίζω ναι..
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 καλα δε πιστευα ποτε οτι θα κατσετε να παρατηρησετε κατι τετοιο!! Ηρέμησε!!! Εγώ δεν είπα κάτι, μίλησα για αρκούδα φάση.
hliastsek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 καλα δε πιστευα ποτε οτι θα κατσετε να παρατηρησετε κατι τετοιο!! δηλαδη ειναι καλυτερο να της πιανετε το χερι και να τσιμπαει? Απο το να εχει περισσοτερες απο μενα ναι το προτιμω
somebody(: Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 χαχαχαχ ενταξει γελαω πολυ με τα σχολια σας! λοιπον και παλι δε μπορω να καταλαβω το αρκουδα φαση.. δεν ειπαμε η αλλη να χει ορμονικο προβλημα.. οποτε αν καποιος εχει την καλοσυνη ας ποσταρει φωτογραφια να καταλαβω πoιο θεωρειτε εσεις φυσιολογικο και ποιο αρκουδα
hliastsek Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τrilo Φωτο δεν βρισκω να σου δειξω ως παραδειγμα, αλλα ειναι μερικες γυναικες που εχουν πολλες τριχες στο χερι
dimitrisOP Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 μετα απο τεραστιες προσπαθειες αρχισα να γινομαι πατερ , τωρα δεν προκειται να τα κοψω ποτε , στο υπολοιπο σωμα ναι 1
somebody(: Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 οποτε τριλο το φυσιολογικο ειναι αυτο ε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις