Keravnoulhs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 κι αν ο Mr Hotmail βγει στην συνταξη; Άλλο το αν βγει στη σύνταξη και άλλο το ΘΑ σου κλείσουν το email.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 στο δινουν απο τη σχολη. προφανώς το ζητάω από τη γραμματεία να φανταστώ
groot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εάν είναι "προφανώς" τότε δεν είναι ανάγκη να φανταστείς.
michael92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στο μόνο που χρησιμεύει το πανεπιστημιακό mail είναι να κάνεις account στο neogaf (δεν δέχονται outlook, gmail κλπ για λόγους spamming/ trolling) χωρίς να πληρώνεις δικό σου email
mylo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δε νομίζω να δίνουν όλα τα αει και τει παντως ακαδημαικό εμαιλ
Silverage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δε νομίζω να δίνουν όλα τα αει και τει παντως ακαδημαικό εμαιλ Εγώ πάντως όσους ξέρω έχουνε πάρει.
groot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 δε νομίζω να δίνουν όλα τα αει και τει παντως ακαδημαικό εμαιλ Όπως το 'πες... νομίζεις. Όλα δίνουν.
0verc0me Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 προφανώς το ζητάω από τη γραμματεία να φανταστώ βασικα σε εμας τα ειχαν εφτιαξαν αυτοματα.
Zein Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο, αλλά μερικοί στέλνουν σοβαρά mails από το [email protected] ή το [email protected]. Πωω τι μου θυμησες τωρα. Ειμαι πισω στο uni σε ενα εργαστηριο και μας λεει ο καθηγητης να γραψουμε σε μια κολα χαρτι τα email μας για να κανονιστουν κατι θεσεις σε ενα σεμιναριο που θα ειχαμε μετα απο λιγο καιρο απο ενα μεγαλο ονομα του χωρου. Σε εκεινο το χαρτι υπηρχαν πολλα οτι να ναι ηδη αλλα ειχαν μια δικαιολογια οτι ηταν προσωπικα email μιας και ουτε ενας δεν εδωσε το φοιτητικο του, αλλα ενα θρυλικο εκανε την διαφορα: kourades5577(κατι)@yahoo.com 2
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 κατι τετοιο; http://www.zazzle.co.uk/silian_rail_bone_business_cards-240920132760823645 Ακριβώς. Μπορείς να τις έχεις σε μια πρακτική, κομψή θήκη.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω κάνει register σε πολλά emails από πολύ παλιά που έμπαινα στο ιrc και τα έδινα σε διάφορους. To hotmail μαζί με το freemail.gr είναι μέσα στα χειρότερα, το καλύτερο είναι το gmail, το yahoo καλό είναι δεν λέω, επίσης καλό και το inbox.
The_Judas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 hotmail από τα καλύτερα τόσο για απλή όσο και για επαγγελματική χρήση (exchange). Δεν σε αναγκάζει να βάλεις όλη τη σαβούρα του gmail. Καλύτερο επίσης και στην αντιμετώπιση των spam, πιο ασφαλές, πιο καλή εμφάνιση κλπ.
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 hotmail από τα καλύτερα τόσο για απλή όσο και για επαγγελματική χρήση (exchange). Δεν σε αναγκάζει να βάλεις όλη τη σαβούρα του gmail. Καλύτερο επίσης και στην αντιμετώπιση των spam, πιο ασφαλές, πιο καλή εμφάνιση κλπ. Εμφάνιση από τις χειρότερες, από ασφάλεια απλά για γέλια, να μην πω τι γινόταν παλιά στα με τα msn τις τρύπες και τους κλεμμένους κωδικούς. Δεν υπάρχει καμιά σαβούρα στην google, δεν κάνεις τίποτα υποχρεωτικά.
andreapaog328 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 hotmail για τη σαβουρα,εχω ενα account πανω απο 10 χρονια, το τι σαβουρα εχει μαζεψει δε λεγεται. gmail για επισημα και πανεπιστημιακο για μες το πανεπιστημιο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Φυσικα βολευει να βαλεις το email του πανεπιστημιου να προωθειται στο κανονικο σου. Τωρα για το διλημμα Outlook/Gmail δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο. Εγω χρησιμοποιω Outlook αλλα δεν μπαινω καθολου απο webmail το οποιο ειδα οτι οντως ειναι εκνευριστικο. Για Android η καλυτερη εφαρμογη ειναι του Gmail οποιο απο τα δυο και να εχεις. Απλα αν εχεις Outlook, το ρυθμιζεις σαν exchange για να εχεις push notifications.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα