Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 και εμενα η καρτα μου δουλευει κανονικα με το amazon. eurobank yes visa φιλος με πειραιως visa δεν μπορει να αγορασει. Με Πειραιώς prepaid mastercard ψωνίζω κανονικά από amazon.co.uk
scullyist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αλλάζουν γλώσσα μήπως; Δηλαδή στο γερμανικό μπορεί η γλώσσα να γίνει αγγλική; ( συγνώμη για τις ακυρες ερωτήσεις μου) Όχι. Βάλε έναν μεταφραστή στον browser σου και μετά βλέπεις την σελίδα και στα ελληνικά αν θέλεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Απλά οι μεταφραστές στους browsers δεν τα μεταφράζουν και ακριβώς
TheAccountant Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Απλά οι μεταφραστές στους browsers δεν τα μεταφράζουν και ακριβώς Δεν πειράζει αν δεν ειναι ακριβώς... και μεις στο περίπου ξεκινήσαμε. Ανοιξε και ενα ακομα tab με Google Translate και βάζε οτι θες για διευκρίνηση. Επίσης το Amazon.de υποστήρίζει επίσημα Αγγλικά στο site, αν και ολιγον beta για την ώρα. To support κανονικα Αγγλικα. Τέλος, το Αμαζον ειναι ο ορισμός της Αξιοπιστίας & Εξυπηρέτησης. Τους εχω εμπιστευθεί χιλιάδες ευρώ και ουδέποτε με πουλησαν σε τίποτα. Με συμπεριφέρθηκαν με τρόπο που στα εδώ μαγαζιά θα φάνταζε εξωγηίνη πραγματικότητα. Προσωπικά και μόνο για αυτό τους προτιμώ ακομα και οταν δεν ειναι οι φτηνότεροι. 2
Speculoos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω παράπονο με την εηυπηρέτηση, σπάνια να έρθει κάτι πέρα από τις ημερομηνίες που λένε. Και αν γίνει στραβή σου στέλνουν mail ότι δε θα έρθει και παίρνεις άμεσα τα λεφτά σου. Μάλιστα σε μια περίπτωση που είχα παραγγείλει κάτι, ο ταχυδρόμος δεν με βρήκε σπίτι, μου άφησε χαρτάκι και λόγω παρεξήγησης δεν το κράτησαν όλες τις μέρες στο ταχυδρομείο οπότε όταν πήγα να το πάρω είχαν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες να επιστραφεί στην αμαζον. Πήρα το helpdesk, μίλησα κατευθείαν με κάποιον Ινδό κάπου στην Βομβάη (υποθέτω) και μου έκανε άμεσα επιστροφή όλου του ποσού χωρίς μα και μου.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Απο Amazon.co.uk προ ημερων παραγγελια με πιστωτικη Visa Πειραιως περασε κανονικα και ηρθε και 3 μερες νωριτερα Το Γερμανικο συμφερει τρελα αν μενεις Γερμανια αλλα για Ελλαδα εχει θεματακια, δεν στελνουν ολοι σε Ελλαδα κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία απο Amazon; είναι αξιόπιστο site για αγορές; Συγγνώμη που επανέρχομαι στην αρχική απορία, αλλά τι εννοείς με την λέξη "αξιοπιστία"? Αν μπορούμε να το εμπιστευτούμε για αγορές? Αν ναι, τότε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, από ποια σπηλιά βγήκες? 7
HellhammeR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος αγορά απο amazon κάτι πάνω απο 500 ευρώ? είναι εφικτό ?
Apoll Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος αγορά απο amazon κάτι πάνω απο 500 ευρώ? είναι εφικτό ? Από Ελλάδα δυστυχώς εγώ όχι, γιατί μένω Αγγλία. Γενικώς για αγορές πάνω από 500 ευρώ ναι. Πολλές φορές. π.χ Τηλεόραση το 2009. κ.α
HERTHAN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 έχει δοκιμάσει να κάνει κάποιος αγορά απο amazon κάτι πάνω απο 500 ευρώ? είναι εφικτό ? Και πάνω από 10.000 ευρώ εντελώς κανένα πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Είσαι κάθε μέρα αστείος κλασσικά Ελληναρά; Δεν ζήτησα εξυπνάδες, βοήθεια ζήτησα και ευχαριστώ για τα παιδιά που βοήθησαν, αλλα όπως πάντα θα βρεθεί ένας να μην πω καλύτερα για να πετάξει την εξυπνάδα του Συγγνώμη που επανέρχομαι στην αρχική απορία, αλλά τι εννοείς με την λέξη "αξιοπιστία"? Αν μπορούμε να το εμπιστευτούμε για αγορές? Αν ναι, τότε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, από ποια σπηλιά βγήκες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γιατί νευριάζεις έτσι? Ήταν ειλικρινής απορία το πως είναι δυνατόν να μην ξέρεις τι εστί Amazon? Το μεγαλύτερο και πιο διάσημο e-shop παγκοσμίως... ΄ Αν πχ συγκρίνουμε την αξιοπιστία του με αυτή του Ελληνικού Κράτους (και πολλών άλλων θα έλεγα), θα είναι τρομακτική προσβολή για το Amazon η σύγκριση, για τέτοια διαφορά μιλάμε... Προφανώς δεν εννοώ ότι είναι "ηθική" επιχείρηση, απλά απέναντι στους πελάτες της είναι από τις top παγκοσμίως...
gdriver Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 μία χαρά αγοράζω από το amazon. ό,τι και αν έχω παραγγείλει ανεξαρτήτως ποσού κανονικά τα δέχεται. ως τώρα ερχονται και στην ώρα τους. εάν βρω προίόν με υπερταχεία παραδοση την άλλη μέρα από την παραγγελία, το έχω εδω. και εμενα η καρτα μου δουλευει κανονικα με το amazon. eurobank yes visa φιλος με πειραιως visa δεν μπορει να αγορασει. πειραιώς visa ,μία χαρά αγορές κάνω. μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η κάρτα του. (λήξη, πληρωμή, λάθος cv.)
Unabomber Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αξιοπιστια 6 stars mate…. Την μια μερα μπαινει το order και την επομενη ειναι ηδη delivered….
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα