Billy2929 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια.!! Ειδα στο site του Κωτσόβολου και συγκεκριμενα σε ΑΥΤΟ το αρθρο οτι μπορεις να αγορασεις οτιδηποτε θελεις χωρις πιστωτικες καρτες. Απλα να επιλεξεις ποσους μηνες θελεις για τις δοσεις σου και καθε μηνα να πηγαινεις εκει να πληρωνεις.Το μονο που με προβληματησε ειναι το παρακατω. Ποια είναι η διαδικασία; Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις σε όποιο κατάστημα της αλυσίδας μας σε εξυπηρετεί, με την ταυτότητα και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας. Εγω μολις εγινα 18 δεν εχω τραπεζικο λογαριασμο η καποια καρτα, επισης δεν εχω καποιο εισοδημα τον χρονο. Πιστευω πως αυτο ειναι λιγο προβλημα αν θελω να αγορασω κατι με δοσεις? Θελω να αγορασω ενα Iphone 6s.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μονο με την δηλωση του πατερα σου θα μπορεσεις, εκτος αν κανεις εσυ φορολογικη δηλωση 1
Billy2929 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μονο με την δηλωση του πατερα σου θα μπορεσεις, εκτος αν κανεις εσυ φορολογικη δηλωση Ευχαριστω για την απαντηση. Ας πουμε οτι εγω κανω φορολογικη δηλωση, τι "βρισκει" ακριβως? Εισοδημα ? Sorry απλα δεν τα ξερω και πολυ καλα
ultralisk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ναι εισόδημα...βλέπει κατα πόσο είσαι "κατάλληλος" ώστε να σου "δανείσει" ο Κωτσόβολος αφού είναι και αυτό είναι ένα είδος δανείου...εννοείται φυσικά ότι με δόσεις θα σου βγει αρκετά ακριβότερο εντελώς φιλικά σου λέω χτύπα κανά φτηνό smartphone και άσε τα iphone του χιλιάρικου από την στιγμή που δεν σου περισσεύουν 1
gatokoritso Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 θα πάρεις δάνειο γ ν πάρεις iPhone?Άκου τον ultra κ πάρε κάνα λογικής τιμής κινητό. 1
ChimairaX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ναι είσαι πολύ μικρός και χωρίς δουλειά και φυσικά θα υπάρχει πρόβλημα. Για να πάρεις κάτι με δόσεις από τον Κωτσόβολο όντως θα χρειαστεί μια φυσιολογική φορολογική δήλωση που να υποδεικνύει καλά εισοδήματα ενός ολόκληρου έτους, και επίσης ανάλογα και το ποσό που θες να βάλεις σε δόσεις. Ο Κωτσόβολος συνεργάζεται με Alpha Bank / Εθνική και παίρνει δάνεια για λογαριασμό σου. Μπορείς να πεις στον πατέρα σου, αλλά μπορεί να είναι ήδη blacklisted (εμένα όλο μου το σόι είναι) Και επίσης σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να πάρεις ένα iPhone με δόσεις. Θα δώσεις σε δόσεις μάνι μάνι ένα χιλιάρικο, το οποίο άμα το καλοσκεφτείς 1. και 2 χρόνια να βάλεις δόσεις θα είναι 40-50 ευρώ τον μήνα (αλήθεια ποιος σου εγγυάται ότι για 2 χρόνια θα μπορείς να τα δίνεις; ) 2. Θα αγοράσεις ένα προϊόν με εγγύηση 1 έτος και θα το πληρώνεις για 2+. 3. Έστω ότι θες να το σπάσεις σε 3 δόσεις των 320 ευρώ, καλύτερα να τα μαζέψεις και να το πάρεις μετρητοίς, ή με 600 ευρώ να πάρεις κορυφαίο android. Διαλέγεις και παίρνεις.
toshd3000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 προσεξε αν αγορασεις απο κει με δανειο, σου χρεωνει πολλα κερατιατικα!!! μονο με πιστωτικη καρτα...
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Να μην πάρεις iphone 6s! Τι το θες αλήθεια κινητό 800€, 18 χρονών, χωρίς λεφτά και χωρίς εισόδημα! Σκέψου λίγο λογικά! 1
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Άσε που μέχρι να το ξεχρεώσεις θα έχει βγει κανένα 9s κι εσύ θα πληρώνεις ακόμα την αρχαιολογία
thant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το δάνειο δεν το βγάζει ο κωτσοβολος αλλα η τραπεζα. Ετσι με ειχαν κοροιδέψει παλιότερα που με έπεισαν και πίστεψα οτι δεν θα μπλέξω με κάποια τράπεζα πληρώνοντας τις δόσεις μου στον κωτσοβολο. Μου ειχαν ζητήσει εκκαθαριστικό και περίμενα περίπου τρεις μερες για να εγκρίνει η alpha bank. Μόλις έγινε η έγκριση αντί να πληρώνω στην τραπεζα τα έδινα στο παράρτημά τους, τον κωτσοβολο!!! Το λάθος μου ηταν πως οταν κατάλαβα οτι με εξαπάτησαν δεν ακύρωσα την παραγγελία.
zio10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το δάνειο δεν το βγάζει ο κωτσοβολος αλλα η τραπεζα. Ετσι με ειχαν κοροιδέψει παλιότερα που με έπεισαν και πίστεψα οτι δεν θα μπλέξω με κάποια τράπεζα πληρώνοντας τις δόσεις μου στον κωτσοβολο. Μου ειχαν ζητήσει εκκαθαριστικό και περίμενα περίπου τρεις μερες για να εγκρίνει η alpha bank. Μόλις έγινε η έγκριση αντί να πληρώνω στην τραπεζα τα έδινα στο παράρτημά τους, τον κωτσοβολο!!! Το λάθος μου ηταν πως οταν κατάλαβα οτι με εξαπάτησαν δεν ακύρωσα την παραγγελία. Δηλαδή ρώτησες και δε σου είπαν ότι είναι χρηματοδότηση μέσω τράπεζας; Εντύπωση μου κάνει γιατί νομίζω δεν είναι κάτι κρυφό!
dionisis1925 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και εμένα εντύπωση μου κάνει,τον προηγούμενο Ιανουάριο έκανα την διαδικασία και ούτε περίμενα για έγκριση,εκείνη την ημέρα κανόνισα τις δόσεις και πήρα τα πράγματα.
adi32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μη μπλεκεις με δοσεις και τοκους Μπες εδω http://www.minideal.net/ και με ενα 150αρι κανεις τη δουλεια σου με το παραπανω
thant Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή ρώτησες και δε σου είπαν ότι είναι χρηματοδότηση μέσω τράπεζας; Ακριβώς. Μπορεί να επεσα σε κακό υπάλληλο, μπορεί και οχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα