Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας,

θέλω να αγοράσω μία συσκευή για smoothies μεσο ίντερνετ.

δεν κοίταξα καλά και έπεσα στην παγίδα.

το προϊόν που παράγγειλα έχει ως κατασκευαστή ΟΕΜ. αρχικά δεν κατάλαβα τι είναι. κάτι ψιλό διάβασα...

την πάτησα με αυτή την φώτο, όλα ακριβώς ίδια εκτός από την μάρκα επάνω στην συσκευή... απάτη? και τι θα έχει στο κουτί?

795x397x90-NUTRIMAIN.jpg

βρείτε τις διαφορές.... και στο κουτί τι θα έχει?

Magic-Bullet-NutriBullet-L1.jpg

Δημοσ.

Θα στο πω κάπως απλούστερα όπως το έχω καταλάβει εγώ.
Η kingston π.χ. θέλει να κατασκευάζει στικάκια σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα. Δεν σχετίζεται ιδιοκτησιακά το εργοστάσιο με την kingston. Είναι ανεξάρτητα. Κάνουν ένα συμβόλαιο και το εργοστάσιο κατασκευάζει τα στικάκια και τους κολλάει πάνω τη στάμπα "Kingston".

Όλα καλά ως εδω.

Κάποια στιγμή οι εργοστασιάρχες λένε "τωρα που μάθαμε πως να κατασκευάζουμε στικάκια δε βγάζουμε μόνοι μας να τα πουλάμε απ ευθείας;".

Γίνεται αυτό και επειδή το εργοστάσιο δεν έχει brand name τα ονομάζει OEM.

Συνήθως δεν έχουν πιστοποιήσεις ISO και τα ρέστα, όχι κατ ανάγκη γιατι δεν είναι καλά, αλλά γιατί το εργοστάσιο δε θέλει να μπει σε τέτοια διαδικασία στην οποία μπήκε η kingston. Επιπλέον δεν έχουν εγγύηση από το εργοστάσιο παρά μόνο από το κατάστημα το οποίο συνήθως (αν θέλει) σου αντικαθιστά το προιόν που πήρες.

• Like 5
Δημοσ.

Θα στο πω κάπως απλούστερα όπως το έχω καταλάβει εγώ.

Η kingston π.χ. θέλει να κατασκευάζει στικάκια σε ένα εργοστάσιο στην Κίνα. Δεν σχετίζεται ιδιοκτησιακά το εργοστάσιο με την kingston. Είναι ανεξάρτητα. Κάνουν ένα συμβόλαιο και το εργοστάσιο κατασκευάζει τα στικάκια και τους κολλάει πάνω τη στάμπα "Kingston".

Όλα καλά ως εδω.

Κάποια στιγμή οι εργοστασιάρχες λένε "τωρα που μάθαμε πως να κατασκευάζουμε στικάκια δε βγάζουμε μόνοι μας να τα πουλάμε απ ευθείας;".

Γίνεται αυτό και επειδή το εργοστάσιο δεν έχει brand name τα ονομάζει OEM.

Συνήθως δεν έχουν πιστοποιήσεις ISO και τα ρέστα, όχι κατ ανάγκη γιατι δεν είναι καλά, αλλά γιατί το εργοστάσιο δε θέλει να μπει σε τέτοια διαδικασία στην οποία μπήκε η kingston. Επιπλέον δεν έχουν εγγύηση από το εργοστάσιο παρά μόνο από το κατάστημα το οποίο συνήθως (αν θέλει) σου αντικαθιστά το προιόν που πήρες.

Σαφέστατος.

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σας, αυτά τα έχω διαβάσει. αλλά εδώ δεν είναι ένα μέρος του προιόν που δανείστηκε από άλλη εταιρία αλλά όλο το προίον. ακόμα και η διαφήμιση του!!!

και δεν είναι μαϊμού προϊόν? και πιο ιδια τιμή με το αυθεντικό.

αυτό που δεν κατάλαβα είναι το κόλπο με την φώτο, φαίνεται κι όλας ότι είναι ίδια φώτο με photoshop για την μάρκα. είναι πειραγμένο.

και στο κουτί τι θα έχει?

το αυθεντικό προιόν με άλλη ονομασία? δεν είναι κάπως περιέργο?

Δημοσ.

Λοιπόν,

το άνοιξα το κουτι και τι βλέπω..... το αυθεντικό προιόν.

προσέχω λίγο παραπάνω και τι ..... αν συγκρίνω από τα βίντεο στο youtube δεν είναι το ίδιο. ΜΑΪΜΟΥ.....

ΑΡΑ ΟΕΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΤΗ.... τουλάχιστόν στην δική μου εμπειρία.

Δημοσ.

<p>Λοιπόν,</p>

<p> </p>

<p>το άνοιξα το κουτι και τι βλέπω..... το αυθεντικό προιόν.</p>

<p> </p>

<p>προσέχω λίγο παραπάνω και τι ..... αν συγκρίνω από τα βίντεο στο youtube δεν είναι το ίδιο. ΜΑΪΜΟΥ.....</p>

<p> </p>

<p>ΑΡΑ ΟΕΜ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΤΗ.... τουλάχιστόν στην δική μου εμπειρία.</p>

Απάτη φιλέ μου δεν είναι τα προϊόντα ΟΕΜ αλλά ή συγκεκριμένη αγορά σου.. Εδώ δεν πρόκειται για ΟΕΜ αλλά για πανηγυριοτικη μαιμου. Μην μπερδευουμε τα πράγματα! Εσύ εξαπατηθηκες με το προϊόν να γράφει άλλη μάρκα. Τα ΟΕΜ δεν γράφουν κάτι και δεν δανείζονται διαφημίσεις των επωνύμων προϊόντων.

• Like 1
Δημοσ.

Απάτη φιλέ μου δεν είναι τα προϊόντα ΟΕΜ αλλά ή συγκεκριμένη αγορά σου.. Εδώ δεν πρόκειται για ΟΕΜ αλλά για πανηγυριοτικη μαιμου. Μην μπερδευουμε τα πράγματα! Εσύ εξαπατηθηκες με το προϊόν να γράφει άλλη μάρκα. Τα ΟΕΜ δεν γράφουν κάτι και δεν δανείζονται διαφημίσεις των επωνύμων προϊόντων.

Το αυτο.

Αυτο ειναι μαιμου οχι οεμ.

Δωσε μας το Link αν θελεις.

Δημοσ.

ναι αλλά στην Ιστοσελίδα γράφανε ότι:

ο κατασκευαστής είναι: ΟΕΜ

αυτοί τα μπερδέψαν όχι εγώ.....

μέσα στην άγνοια ... που να ξέρω ποια είναι αυτή η εταιρία.... εκεί το έψαξα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/10/2015 στις 6:23 ΜΜ, franky68 είπε

ναι αλλά στην Ιστοσελίδα γράφανε ότι:

ο κατασκευαστής είναι: ΟΕΜ

αυτοί τα μπερδέψαν όχι εγώ.....

μέσα στην άγνοια ... που να ξέρω ποια είναι αυτή η εταιρία.... εκεί το έψαξα.

Δεν υπαρχει εταιρεια ΟΕΜ, κατα 99% οταν βλεπεις ΟΕΜ ειναι προιον απο εργοστασιο στην γενικη περιοχη της Ασιας το οποιο μπορει καλλιστα να πουλαει το ιδιο προιον με την επωνυμια καποιας αλλης εταιρειας (η και παραπανω απο μιας).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...