Προς το περιεχόμενο

about DVD Region-Free


spyrosole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια τι κανετε? για αλλη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας.

το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το dvd player (hitachi GD-7500),δεν παιζει μερικες φορες dvd's(ενοικιαζομενα)? τι να φταιει αραγε? σκεφτηκα τα region και κατεβασα το DVDRegion-Free 3.20 trial εκδοση.το DVD ΕΠΑΙΞΕ.Ομως αυτο το προγραμμα ειναι trial και επαιξε το DVD για 15 λεπτα μονο.εψαξα το crack του το εγκαταστω και ενω μου έλεγε οτι καταχωρηθηκη (registretion),δεν έπαιζε καθολου!!

κατεβασα ενα αλλο το region killer,τιποτα και με αυτο.καποιος μου να κανω κατι firmware,το βρηκα αλλα δεν ξερω να κανω σε dos mode τον υπολογιστη (Xp windows).

τι να κανω???

THANKS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα κλειδώματα είναι 2 για region. Θεωρητικά θα ήθελες ένα firmware για το drive σου από http://forum.rpc1.org/dl_all.php και μετά ένα πρόγραμμα σαν και αυτά που ανέφερες για τον software player ( http://forum.rpc1.org/dl_utility.php ). Αλλά μου κάνει εντύπωση νοικιασμένο από video club και να μην παίζει. Δεν κυκλοφορούν πια region 1 στα video club, έχει απαγορευτεί.

Anyway, μία καλή σελίδα για να διαβάσεις για αυτά είναι η http://www.inmatrix.com

 

sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα με βοηθουσε πολυ εαν ηξερε καποιος που μπορω να βρω το crack για το dvd region free 3.20..το βρηκα στο site http://www.crackz.ws αλλα δεν δουλευει(ενω μου λεει οτι καταχωρηθηκε(registretion) δεν παιζει το dvd(ενω η trial εκδοση επαιζε)..THANKS FOR ALL

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...