costacurta Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Υποθέτω έχει ξαναγίνει συζήτηση για το θέμα,δεν την βρήκα, είμαι άσχετος και θέλω βοήθεια γιατί ο χειμώνας έρχεται όπως λένε και κάτι παλιοφιλοι. Ποια είναι η οικονομικότερη λύση για θέρμανση σε ένα δωμάτιο. Από ότι κατάλαβα μετά από λίγο ψάξιμο αυτές οι αλογόνου που κυκλοφορούν τελευταία και δεν κάνουν δουλειά και καίνε πολύ. Τι εναλλακτική υπάρχει? Αεροθερμο,μικρα καλοριφέρ λαδιού, θερμαστρες, μίνι αιρκοντσιον? Οποίος γνωρίζει ας διαφωτίσει
Bspus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αεροθερμο απο μενα. Παροτι φθηνα, κανουν πολυ καλη δουλεια και εχεις ωραια αισθηση οσο ζεσταινουν. Σε αντιθεση με αλλες σομπες που η ζεστη βγαινει ανομοιομορφα, το αεροθερμο με το ανεμιστηρακι πολυ γρηγορα θερμαινει ολο το δωματιο και σε καταναλωση ειναι τα ιδια περιπου.
saxos55 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ζέστη με θερμοπομπούς συμβουλές για κλιματιστικά αεροθερμο η σομπα αλογονου Θέρμανση από τζάκι Καλό διάβασμα 1
kathytherion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αεροθερμο οταν αλλαζεις ρουχα η βγαινεις απ το μπανιο. Βοηθαει να το αφηνεις για λιγη ωρα να φυσαει πανω στα ρουχα που θα βακεις για να ναι ζεστα. Ηλεκτρικο μαξιλαρι-κουβερτα οταν ξαπλβνεις για χουχουλιασμα και υπνο. 2 παπλωματα το ενα πανω απ τ αλλο. Με αυτα εβγαλα 3 χρονια σε σπθτι διχως καλοριφερ και διχως κλιματιστικο. 2
GreekMonkey Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γυμναστική για γερό ανασοποιητικό σύστημα και διάβασμα για να δουλεύει ο επεξεργαστής και να μην μένει στο κρύο.
d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 sex, με παρεα ενα μικρο κλιματιστικο θα σε καλυψει 2
geodark Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Κανεις ομως δεν τον ρωτησε που μενει. Γιατι αν μενει πχ Αθηνα ανετα την βγαζει με ενα κλιματιστικο. Αν μενει πουθενα αλλου ομως, αντε να πιασει αποδοση το κλιματιστικο οταν απεξω θα εχει 0 εως 5 βαθμους η μπορει και μειον οποτε εκει παει αναγκαστικα σε θερμοπομπο κτλ. Σε καθε περιπτωση ομως ηλεκτρικη κουβερτα ειναι must
di maria kun Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 εγω εχω ανοιχτο υπολογιστη/μοντεμ/τηλεοραση μεγαλη ,ανοιγω και το xbox λιγο με το ηχοσυστημα μαζι και κανουν δουλεια!!!! χαχαχα μαλλον για οικονομια και γω σε αεροθερμο καταληγω σε αντιθεση με κουβερτα που ειναι λυση μονο για συγκεκριμενη κατασταση 1
GreekMonkey Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλά αν είσαι Αθήνα και με ένα φουτεράκι καλά είσαι. Πιο ήπιο χειμώνα πεθαίνεις έχετε εσείς εκεί κάτω.
xpapias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλοριφερ λαδιού. Μη με ψαχνεις ομως οταν ερθει η ΔΕΗ. 2
flo1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Διαβασα και τα αλλα θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Θελω να αγορασω και εγω κατι για θερμανση δωματιου, εκτος απο κλιματιστικο (εχω κλιματιστικο, αλλα κανει θορυβο και θελω κατι αθορυβο). Μια θερμαστρα http://bit.ly/1XEHCK2σαν αυτη θα κανει δουλεια για να ζεστανει ενα χωρο ή θερμαινουν π.χ. μονο μεχρι 1 μετρο?
thant Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μια θερμαστρα http://bit.ly/1XEHCK2σαν αυτη θα κανει δουλεια για να ζεστανει ενα χωρο ή θερμαινουν π.χ. μονο μεχρι 1 μετρο? Η χαλαζία δεν ζεσταίνει χώρο. Θα κάθεσαι μπροστά στο 1 μέτρο οπως λες και θα ζεσταίνεσαι...
zio10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Διαβασα και τα αλλα θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη. Θελω να αγορασω και εγω κατι για θερμανση δωματιου, εκτος απο κλιματιστικο (εχω κλιματιστικο, αλλα κανει θορυβο και θελω κατι αθορυβο). Μια θερμαστρα http://bit.ly/1XEHCK2σαν αυτη θα κανει δουλεια για να ζεστανει ενα χωρο ή θερμαινουν π.χ. μονο μεχρι 1 μετρο? Πόσο θόρυβο κάνει το κλιματιστικό σου και σε ενοχλεί τόσο; Είναι κρίμα αν το έχεις να πάει χαμένο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα