Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποθέτω έχει ξαναγίνει συζήτηση για το θέμα,δεν την βρήκα, είμαι άσχετος και θέλω βοήθεια γιατί ο χειμώνας έρχεται όπως λένε και κάτι παλιοφιλοι. Ποια είναι η οικονομικότερη λύση για θέρμανση σε ένα δωμάτιο. Από ότι κατάλαβα μετά από λίγο ψάξιμο αυτές οι αλογόνου που κυκλοφορούν τελευταία και δεν κάνουν δουλειά και καίνε πολύ. Τι εναλλακτική υπάρχει? Αεροθερμο,μικρα καλοριφέρ λαδιού, θερμαστρες, μίνι αιρκοντσιον? Οποίος γνωρίζει ας διαφωτίσει

Δημοσ.

Αεροθερμο απο μενα.

Παροτι φθηνα, κανουν πολυ καλη δουλεια και εχεις ωραια αισθηση οσο ζεσταινουν.

Σε αντιθεση με αλλες σομπες που η ζεστη βγαινει ανομοιομορφα, το αεροθερμο με το ανεμιστηρακι πολυ γρηγορα θερμαινει ολο το δωματιο και σε καταναλωση ειναι τα ιδια περιπου.

Δημοσ.

Αεροθερμο οταν αλλαζεις ρουχα η βγαινεις απ το μπανιο. Βοηθαει να το αφηνεις για λιγη ωρα να φυσαει πανω στα ρουχα που θα βακεις για να ναι ζεστα.

Ηλεκτρικο μαξιλαρι-κουβερτα οταν ξαπλβνεις για χουχουλιασμα και υπνο.

2 παπλωματα το ενα πανω απ τ αλλο.

Με αυτα εβγαλα 3 χρονια σε σπθτι διχως καλοριφερ και διχως κλιματιστικο.

• Like 2
Δημοσ.

Γυμναστική για γερό ανασοποιητικό σύστημα και διάβασμα για να δουλεύει ο επεξεργαστής και να μην μένει στο κρύο.

Δημοσ.

Κανεις ομως δεν τον ρωτησε που μενει. Γιατι αν μενει πχ Αθηνα ανετα την βγαζει με ενα κλιματιστικο.

Αν μενει πουθενα αλλου ομως, αντε να πιασει αποδοση το κλιματιστικο οταν απεξω θα εχει 0 εως 5 βαθμους η μπορει και μειον οποτε εκει παει αναγκαστικα σε θερμοπομπο κτλ.

Σε καθε περιπτωση ομως ηλεκτρικη κουβερτα ειναι must :-)

Δημοσ.

εγω εχω ανοιχτο υπολογιστη/μοντεμ/τηλεοραση μεγαλη ,ανοιγω και το xbox λιγο με το ηχοσυστημα μαζι και κανουν δουλεια!!!!

χαχαχα μαλλον για οικονομια και γω σε αεροθερμο καταληγω σε αντιθεση με κουβερτα που ειναι λυση μονο για συγκεκριμενη κατασταση

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασα και τα αλλα θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη. 

Θελω να αγορασω και εγω κατι για θερμανση δωματιου, εκτος απο κλιματιστικο (εχω κλιματιστικο, αλλα κανει θορυβο και θελω κατι αθορυβο).

Μια θερμαστρα http://bit.ly/1XEHCK2σαν αυτη θα κανει δουλεια για να ζεστανει ενα χωρο ή θερμαινουν π.χ. μονο μεχρι 1 μετρο?

Δημοσ.

Μια θερμαστρα http://bit.ly/1XEHCK2σαν αυτη θα κανει δουλεια για να ζεστανει ενα χωρο ή θερμαινουν π.χ. μονο μεχρι 1 μετρο?

Η χαλαζία δεν ζεσταίνει χώρο. Θα κάθεσαι μπροστά στο 1 μέτρο οπως λες και θα ζεσταίνεσαι...

Δημοσ.

Διαβασα και τα αλλα θεματα αλλα δεν εβγαλα ακρη. 

Θελω να αγορασω και εγω κατι για θερμανση δωματιου, εκτος απο κλιματιστικο (εχω κλιματιστικο, αλλα κανει θορυβο και θελω κατι αθορυβο).

Πόσο θόρυβο κάνει το κλιματιστικό σου και σε ενοχλεί τόσο; Είναι κρίμα αν το έχεις να πάει χαμένο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...