sarantatessera Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αν δουλεύεις σε 2 δουλειές, γίνεται να σου κολλούν οι εργοδότες σου ένσημα στο ΙΚΑ ταυτόχρονα,και από τη μία και από την άλλη δουλειά, ή είναι παράνομο;
soteras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αν εισαι διαφορετικο ωραριο στην καθεμια δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα καθως πολυ δουλευουν 2 δουλειες
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πολλαπλή απασχόληση Μπορείς να δουλεύεις μέχρι σε 3 εργοδότες την μέρα (διαφορετικές ώρες) αλλά θα λαμβάνεις 1 μέρα ασφάλισης συνολικά. Για δες παρακάτω http://www.apnet.gr/menu-dikaiomata/menu_dik_asfalisi/6510-pollaplh-apasxolhsh-pws-asfalizetai-o-ergazomenos
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Πολλαπλή απασχόληση Μπορείς να δουλεύεις μέχρι σε 3 εργοδότες την μέρα (διαφορετικές ώρες) αλλά θα λαμβάνεις 1 μέρα ασφάλισης συνολικά. Για δες παρακάτω http://www.apnet.gr/menu-dikaiomata/menu_dik_asfalisi/6510-pollaplh-apasxolhsh-pws-asfalizetai-o-ergazomenos Θα πληρωνεις ομως κρατησεις και για τους 3 εργοδοτες ?
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αυτό δε λέγεται διπλή εγγραφή πάντως. Διπλή είναι να έχεις 2 μητρώα ΙΚΑ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Αυτό δε λέγεται διπλή εγγραφή πάντως. Διπλή είναι να έχεις 2 μητρώα ΙΚΑ. Τουλάχιστον προσφατα για να παρεις αριθμο μητρώου ΙΚΑ που πηρε ο γιος μου εκανε υπεθυθνη δηλωση ότι δεν εχει παρει αλλον στο παρελθοναπο ΙΚΑ ή άλλο ασφαλιστικο φορεα. Επειδή τον ειχα ασφαλισει εγω στη ΔΕΗ σαν προστατευομενο μελος τον διεγραψα πρωτα και πηγα και το χαρτι της διαγραφης.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Θα πληρωνεις ομως κρατησεις και για τους 3 εργοδοτες ? Εννοείται αυτό. Γιατί να μην πληρώνεις? Μισθό θα παίρνεις από όλους οπότε θα πρέπει και ο καθένας ξεχωριστά να σου κάνει τις νόμιμες κρατήσεις
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τουλάχιστον προσφατα για να παρεις αριθμο μητρώου ΙΚΑ που πηρε ο γιος μου εκανε υπεθυθνη δηλωση ότι δεν εχει παρει αλλον στο παρελθοναπο ΙΚΑ ή άλλο ασφαλιστικο φορεα. Επειδή τον ειχα ασφαλισει εγω στη ΔΕΗ σαν προστατευομενο μελος τον διεγραψα πρωτα και πηγα και το χαρτι της διαγραφης. Εμένα τα ξεφτέρια μου άνοιξαν δύο μητρώα μόνοι τους και μου πήρε 3-4 χρόνια να τους καταφέρω να κάνουν συμψηφισμό και να κρατήσω το ένα (και ολα τα ένσημα). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Εμένα τα ξεφτέρια μου άνοιξαν δύο μητρώα μόνοι τους και μου πήρε 3-4 χρόνια να τους καταφέρω να κάνουν συμψηφισμό και να κρατήσω το ένα (και ολα τα ένσημα). Αυτά εχουν τα...ξεφτέρια !!! Εννοείται αυτό. Γιατί να μην πληρώνεις? Μισθό θα παίρνεις από όλους οπότε θα πρέπει και ο καθένας ξεχωριστά να σου κάνει τις νόμιμες κρατήσεις Προφανως ποσοστο αναλογα με τις ωρες απασχόλησης ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα