Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δουλεύεις σε 2 δουλειές, γίνεται να σου κολλούν οι εργοδότες σου ένσημα στο ΙΚΑ ταυτόχρονα,και από τη μία και από την άλλη δουλειά, ή είναι παράνομο;

Δημοσ.

Αν εισαι διαφορετικο ωραριο στην καθεμια δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα καθως πολυ δουλευουν 2 δουλειες

Δημοσ.

Πολλαπλή απασχόληση

Μπορείς να δουλεύεις μέχρι σε 3 εργοδότες την μέρα (διαφορετικές ώρες) αλλά θα λαμβάνεις 1 μέρα ασφάλισης συνολικά.

Για δες παρακάτω

http://www.apnet.gr/menu-dikaiomata/menu_dik_asfalisi/6510-pollaplh-apasxolhsh-pws-asfalizetai-o-ergazomenos

Δημοσ.

Πολλαπλή απασχόληση

Μπορείς να δουλεύεις μέχρι σε 3 εργοδότες την μέρα (διαφορετικές ώρες) αλλά θα λαμβάνεις 1 μέρα ασφάλισης συνολικά.

Για δες παρακάτω

http://www.apnet.gr/menu-dikaiomata/menu_dik_asfalisi/6510-pollaplh-apasxolhsh-pws-asfalizetai-o-ergazomenos

Θα πληρωνεις ομως κρατησεις και για τους 3 εργοδοτες ?

Δημοσ.

Αυτό δε λέγεται διπλή εγγραφή πάντως. Διπλή είναι να έχεις 2 μητρώα ΙΚΑ.

Τουλάχιστον προσφατα για να παρεις αριθμο μητρώου ΙΚΑ που πηρε ο γιος μου εκανε υπεθυθνη δηλωση ότι δεν εχει παρει αλλον στο παρελθοναπο ΙΚΑ ή άλλο ασφαλιστικο φορεα. Επειδή τον ειχα ασφαλισει εγω στη ΔΕΗ σαν προστατευομενο μελος τον διεγραψα πρωτα και πηγα και το χαρτι της διαγραφης.

Δημοσ.

Θα πληρωνεις ομως κρατησεις και για τους 3 εργοδοτες ?

Εννοείται αυτό. Γιατί να μην πληρώνεις? Μισθό θα παίρνεις από όλους οπότε θα πρέπει και ο καθένας ξεχωριστά να σου κάνει τις νόμιμες κρατήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον προσφατα για να παρεις αριθμο μητρώου ΙΚΑ που πηρε ο γιος μου εκανε υπεθυθνη δηλωση ότι δεν εχει παρει αλλον στο παρελθοναπο ΙΚΑ ή άλλο ασφαλιστικο φορεα. Επειδή τον ειχα ασφαλισει εγω στη ΔΕΗ σαν προστατευομενο μελος τον διεγραψα πρωτα και πηγα και το χαρτι της διαγραφης.

Εμένα τα ξεφτέρια μου άνοιξαν δύο μητρώα μόνοι τους και μου πήρε 3-4 χρόνια να τους καταφέρω να κάνουν συμψηφισμό και να κρατήσω το ένα (και ολα τα ένσημα).

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα τα ξεφτέρια μου άνοιξαν δύο μητρώα μόνοι τους και μου πήρε 3-4 χρόνια να τους καταφέρω να κάνουν συμψηφισμό και να κρατήσω το ένα (και ολα τα ένσημα).

Αυτά εχουν τα...ξεφτέρια !!!

Εννοείται αυτό. Γιατί να μην πληρώνεις? Μισθό θα παίρνεις από όλους οπότε θα πρέπει και ο καθένας ξεχωριστά να σου κάνει τις νόμιμες κρατήσεις

Προφανως ποσοστο αναλογα με τις ωρες απασχόλησης ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...