mynam3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γεια χαρα. Κοιταζω εδω και ενα διαστημα για σπιτι, για πρωτη φορα σε ενοικιο και εχω διαφορες αποριες. Το σπιτι το βρηκα, θα παω να το δω αυριο το απογευμα. Με ενημερωσαν στο τηλεφωνο οτι ειναι ιδιωτης και θα χρειαστει ενα νοικι μπροστα και το αλλο να τρεχει. Τι πρεπει να κοιταξω? Το διαμερισμα ειναι στον τριτο, δεν κοιταξα πρωτο-ισογειο για να μην μπλεξω με κατσαριδες, δρομους κλπ. Με ρολογια δεη, ευδαπ κλπ τι προτεινετε? Κοινοχρηστα δεν εχει, θερμανση εχει αυτονομη, οπως και ηλιακο θερμοσιφωνα. Τα θεωρουσα στανταρ αυτα τα 4-5 πραγματακια. Συμβουλες?
*nenya* Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Όταν πας να το δεις κάνε έναν έλεγχο σε όλα τα ηλεκτρικά/υδραυλικά ότι δουλεύουν. Και δες και όλους τους τοίχους/ταβάνια για περίπτωση υγρασίας. Επίσης, ζήτα να σου δείξει αν γίνεται προηγούμενους λογαριασμούς ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ να δεις στο περίπου πόσο θα σού'ρχονται. [Θα γυρίσεις ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ στο όνομά σου όταν νοικιάσεις το σπίτι. Μη με ρωτήσεις ποιά είναι η διαδικασία δεν ξέρω, στο δικό μου είναι άλλη περίπτωση και δεν τους γύρισα.] Έναν έλεγχο και σε κουφώματα/πόρτες/παράθυρα ότι όλα είναι οκ όπως και τυχόν συσκευές/έπιπλα αν υπάρχουν. Τί άλλες συμβουλές θες; Για ρώτα. 1
mynam3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οταν βαλω τα ρολογια στο ονομα μου, ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, εχει καποια επιβαρυνση? Ρωτω για να μην μπω μετα σε διαδικασια εξτρα χρηματων απο το πουθενα(σε πολλα αναφερομαι, τωρα για λιγα δεν με πειραζει).
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Ναι δινει καποια εγγυηση που μετα την παιρνεις πισω οταν το κοψεις
φραμπάλα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεη καπου 20-50 ευρω η ενεργοποιηση.το νερο γυρω στα 100 ευρώ. Τωρα αν εχει ηδη και κανεις απλα μεταφορα ονοματος δε ξερω αν πληρωνεις.
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Να μην είναι τελευταίος όροφος, γιατί το χειμώνα κρύο και το καλοκαίρι ζέστη
idomeneas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Για αλλαγη ονοματος στη ΔΕΗ πρεπει να πηγαινει με τα τμ του σπιτιου η εγγυηση, ισως και την παλαιοτητα (?) Εγω ειχα δωσει 70 ευρω πριν μερικα χρονια αλλα εχω ακουσει και αλλα νουμερα.
bluesattack Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Συμβουλες? Υδραυλικα , ηλεκτρικα , πριζες , κεραια tv ,υγρασια σε τοιχους-ντουλαπια κουζινας ,διαρρυθμιση σπιτιου .Αν εχεις ηδη επιπλα θα πρεπει να υπολογισεις αν χωρανε στο νεο σπιτι.Πολλες φορες , παρολο που ενα σπιτι ειναι καινουργιο η διαρρυθμιση ειναι κουκουρουκου.Πχ βλεπεις σε μια υποψηφια κρεβατοκαμαρα οτι εχεις μια μεγαλη τζαμοπορτα (ευαερο ευηλιο και τα σχετικα) και μια μεγαλη ντουλαπα ,ενθουσιαζεσαι ξερω γω πανω στην βιασυνη αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ενα ψιλοαχρηστο δωματιο αν το κρεβατι κλεινει ενα απο τα δυο.Μην γελας , πολλα νεουδια την εχουν πατησει απο την νεοδμητιλα Επισης κοψε προθεσεις ιδιοκτητη .Μην ειναι κανας μυστηριος που δεν θελει ουτε καδρο να κρεμας μην χαλασεις ντε και καλα τον τοιχο (φαντασου πιο χαρτκορ παρεμβασεις δηλαδη ) η θελει σωνει και καλα νακρατησει κλειδι επειδη ειναι ''σπιτι του''. Αυτα στα πεταχτα.
DDevil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Για μενα το παν ειναι να πεσεις σε καλο ιδιοκτητη αν τον δεις κολλημενο καλυτερα να μη συμβιβαστεις κ να φυγεις.Τωρα κανε ενα τυπικο ελεγχο στο σπιτι κ αν δεν υπαρχει καποια οφθαλμοφανης ζημια οκ αλλωστε μπορεις μεσω προσθετου ορου στο συμβολαιο να μνημονευσετε οτι φθορες απο φυσικα αιτια τις καλυπτει. Δεν εισαι υδραυλικος ουτε ηλεκτρολογος να ξερεις την εσωτερικη κατασταση των δικτυων του σπιτιου μην πονοκεφαλιαζεσαι τσαμπα. 1
Dannie Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γιατι δεν εχει κοινοχρηστα?Δεν εχει ανσασερ δεν εχει καθαριστρια η πολυκατοικια? Εγω μετα απο χρονια σε διαμερισμα θα κοιταζα να μην ειναι δυτικο το σπιτι(αν το χτυπαει ο ηλιος το καλοκαιρι δεν υποφερεται)επισης η κρεββατοκαμαρα να μην ειναι μεσοτοιχια με αλλο διαμερισμα(φοβερος θορυβος), τωρα αν ειναι ησυχοι οι απο πανω δεν μπορεις να το ξερεις αυτο ειναι θεμα τυχης.
The_Judas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Γεια χαρα. Κοιταζω εδω και ενα διαστημα για σπιτι, για πρωτη φορα σε ενοικιο και εχω διαφορες αποριες. Το σπιτι το βρηκα, θα παω να το δω αυριο το απογευμα. Θα νοικιάσεις σπίτι χωρίς να το δεις;
sadako-san Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Απόγευμα θα το δεις; Ιδανικά θα έπρεπε να το δεις με φυσικό φως, για να παρατηρήσεις τυχόν προβλήματα. Για μένα η ηχομόνωση είναι σημαντική, η οποία σε παλιές πολυκατοικίες δεν παλεύεται.... Σκέψου σε καθημερινή βάση να ζεις τοίχο-τοίχο με κουφούς παππούδες με την τιβί στο τέρμα, ή με οικογένεια με 3 κουτσούβελα... Από αυτή την άποψη είναι θετικό που θα το επισκεφτείς απόγευμα που συνήθως ο κόσμος είναι στα σπίτια του. Αν γίνεται σαματάς, θα το αντιληφθείς εγκαίρως.
l337 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δεη καπου 20-50 ευρω η ενεργοποιηση.το νερο γυρω στα 100 ευρώ. Τωρα αν εχει ηδη και κανεις απλα μεταφορα ονοματος δε ξερω αν πληρωνεις. Όχι απαραίτητα. Τελευταία φορά πχ που έκανα μεταβίβαση δεη, η εγγύηση ήταν 130 ευρώ. Γεια χαρα. Κοιταζω εδω και ενα διαστημα για σπιτι, για πρωτη φορα σε ενοικιο και εχω διαφορες αποριες. Το σπιτι το βρηκα, θα παω να το δω αυριο το απογευμα. Με ενημερωσαν στο τηλεφωνο οτι ειναι ιδιωτης και θα χρειαστει ενα νοικι μπροστα και το αλλο να τρεχει. Τι πρεπει να κοιταξω? Το διαμερισμα ειναι στον τριτο, δεν κοιταξα πρωτο-ισογειο για να μην μπλεξω με κατσαριδες, δρομους κλπ. Με ρολογια δεη, ευδαπ κλπ τι προτεινετε? Κοινοχρηστα δεν εχει, θερμανση εχει αυτονομη, οπως και ηλιακο θερμοσιφωνα. Τα θεωρουσα στανταρ αυτα τα 4-5 πραγματακια. Συμβουλες? Το ότι δεν έχει κοινόχρηστα μου "βρωμάει" για διπλοκατοικία με ότι αρνητικό σημαίνει αυτό. Τσεκαρέ το καλύτερα.
defacer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Από αυτή την άποψη είναι θετικό που θα το επισκεφτείς απόγευμα που συνήθως ο κόσμος είναι στα σπίτια του. Αν γίνεται σαματάς, θα το αντιληφθείς εγκαίρως. Αν είναι όμως τίποτα άνιωθοι φοιτητές... θα το αντιληφθείς εν καιρώ.
DDevil Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Καλα και κοινοχρηστα να μην έχει χ@@@στηκε. Τι τον ενδιαφερει? τα συμβολαια ειναι σημαντικα τι θα γραφουνε μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα