DonViho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, χθες στο συνταγμα μ κλεψαν το κινητο .Ας μη τα πολυλογω πηγα στη κοσμοτε για να μου κλειδωσουν τον αριθμο. Τους εδωσα τα στοιχεια μου αλλα δεν ηταν αυτα. Ρωτησα να δω ποιος ειναι ο ιδιοκτητης της σιμ και ηταν ενα αραβικο ονομα. Σε αυτη τη περιπτωση τι κανω? δεν μπορω να κλειδωσω τον αριθμο γιατι δεν ειμαι ο ιδιοκτητης της καρτας.
Mikeasdf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 WTF? Αριθμο τηλεφωνου εννοεις η ΙΜΕΙ? Αν ειναι τηλεφωνου, πως γινεται να στο αλλαξαν?
DonViho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 αριθμο τηλ . πραγματικα δε ξερω, το πρωτο πραγμα που πηγε στο μυαλο μου, ηταν να εγινε κανα χακαρισμα, δε ξερω πραγματικα 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Την κάρτα την είχες βγάλει με την ταυτότητά σου; Δεν κατάλαβα τι έγινε!
DonViho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 την καρτα την ειχα βγαλει με τα στοιχεια μου.Πηγα σημερα στη κοσμοτε για να ακυρωσω τον αριθμο και μου ζητησαν τα στοιχεια. τα εδωσα κανονικα, αλλα δεν ηταν αυτα τα στοιχεια. Ζητησα να δω σε ποιον ανηκει η καρτα, και εμφανιστηκε ενα αραβικο ονομα.Τι παιζει?
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 την καρτα την ειχα βγαλει με τα στοιχεια μου.Πηγα σημερα στη κοσμοτε για να ακυρωσω τον αριθμο και μου ζητησαν τα στοιχεια. τα εδωσα κανονικα, αλλα δεν ηταν αυτα τα στοιχεια. Ζητησα να δω σε ποιον ανηκει η καρτα, και εμφανιστηκε ενα αραβικο ονομα.Τι παιζει? Δεν το έχω ξανακούσει! Κλειδωσε το ΙΜΕΙ και οχι το νουμερο. Αν είναι σύνδεση πρέπει να κλειδώσει και το νούμερο!
devilfish Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι σύνδεση πρέπει να κλειδώσει και το νούμερο! Καλα δεν νομιζω να εχει συνδεση σε αλλο ονομα.. 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Καλα δεν νομιζω να εχει συνδεση σε αλλο ονομα.. Όντως παραπάει!
Swimmer21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 την καρτα την ειχα βγαλει με τα στοιχεια μου.Πηγα σημερα στη κοσμοτε για να ακυρωσω τον αριθμο και μου ζητησαν τα στοιχεια. τα εδωσα κανονικα, αλλα δεν ηταν αυτα τα στοιχεια. Ζητησα να δω σε ποιον ανηκει η καρτα, και εμφανιστηκε ενα αραβικο ονομα.Τι παιζει? Καταρχην αν βλεπανε οτι δεν ειναι δικος σου ο αριθμος, σιγα μη σου δινανε τα στοιχεια του αλλου για να δεις οτι ειναι Αραβας. Την καρτα ποτε την ειχες βγαλει; Δεν την ειχες βγαλει με το ονομα σου; 1
DonViho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Με το ονομα μου την ειχα βγαλει , θα ξαναπαω δευτερα να κανω φασαρια γιατι κατι παιζει, δε γινετε να λεγομαι μαριος και η σιμ να εχει ονομα μοχαμεντ , δε κολλαει 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Με το ονομα μου την ειχα βγαλει , θα ξαναπαω δευτερα να κανω φασαρια γιατι κατι παιζει, δε γινετε να λεγομαι μαριος και η σιμ να εχει ονομα μοχαμεντ , δε κολλαει Πες μας τι έγινε φίλε γιατί έχει ενδιαφέρον η υπόθεση! Με την εξυπηρέτηση πελατών δεν βγάζεις άκρη για να μη περιμένεις δύο μέρες;
>>Morpheus>> Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Στην τελικη μπες μεσα στο μαγαζι και φωναξε Allahu Akbar. Αν οντως ειναι αραβικο το ονομα, θα δεχτουν να ακυρωθει ο αριθμος... μην γκρεμισεις τιποτα. 9
BadBoy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μισό λεπτάκι. Πήγες να ακυρώσεις ενα νούμερο που είχες βγάλει εσύ με ταυτότητα κανονικά και βγήκε άλλο όνομα; Και εσύ απλά είπες οκ και έφυγες; Κάτι δεν κολλάει εδώ, προσωπικά δε θα είχα φύγει μέχρι να έβγαζαν άκρη. 4
gokuthelegend Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Έχεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ότι είσαι ο κάτοχος του νούμερου; Το κουτάκι με την sim και του κωδικούς pin, pin2, puck, puck2 κλπ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα