logo15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι προς αναζητηση μονοχρωμου κοκκινου γιλεκου. Ξερετε που μπορω να βρω? Εψαξα Γυρω απο την Αθηνας μα τζιφος...
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μιλάς για γιλέκο ασφαλείας ή γιλέκο για να το φορέσεις με πολιτικά ρουχα; 1
thant Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εδώ είσαι... http://www.foresia.gr/paradosiakes-stoles/index.php?sw=9&detail=644516&Amalia-Evzonas-Tsolia-Greek-Costumes-Tsolias-Boy-Red.html 4
sargio01 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Θεωρώ πως αν κοιτάξεις σε μαγαζί με στολές(βλ. Ακαδημίας και Εμμ. Μπενάκη), μπορεί να βρείς γιλέκα σερβιτόρων που να σου κάνουν
logo15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μιλάς για γιλέκο ασφαλείας ή γιλέκο για να το φορέσεις με πολιτικά ρουχα; πολιτικα Θεωρώ πως αν κοιτάξεις σε μαγαζί με στολές(βλ. Ακαδημίας και Εμμ. Μπενάκη), μπορεί να βρείς γιλέκα σερβιτόρων που να σου κάνουν οκ μαν! Ξερεις τι παιζει απο τιμες?
sargio01 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αλλά πιστεύω δεν θα είναι ακριβά επειδή πρόκειται για βιοτεχνίες. Κάνε μια αναζήτηση στο internet για τέτοια μαγαζιά και πάρε τηλέφωνα να ρωτήσεις. (για να καταλάβεις, στολή νοσηλευτικής με χιτώνιο και παντελόνι μου κόστισε 30€)
logo15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αλλά πιστεύω δεν θα είναι ακριβά επειδή πρόκειται για βιοτεχνίες. Κάνε μια αναζήτηση στο internet για τέτοια μαγαζιά και πάρε τηλέφωνα να ρωτήσεις. (για να καταλάβεις, στολή νοσηλευτικής με χιτώνιο και παντελόνι μου κόστισε 30€) OK! Thank you sir! 1
HALF EVIL Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τι ενδυματολογικό συνδυασμό έχεις στο νου σου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα