Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι η Ubisoft τρέχει πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να καταστρέφει έναν τίτλο που έχει αφήσει εποχή.

Μην τα ρίχνουμε όμως και στην εταιρία. Φταίνε και oi gamers. Το να βγάζει (μέχρι και το AC3, άντε και το Black Flag) παιχνιδάρες, το να τρέχουν οι πάντες να παίξουν τη σειρά (ασχέτως κονσόλας), δίνει αυτόματα το δικαίωμα στην εταιρία να συνεχίσει να βγάζει AC.

Δεν έχω παίξει το Unity, μόνο μέχρι και το Black Flag.

Αλλά αυτό που ζεις με την ιστορία του Ezio, απλά δεν υπάρχει! Είναι η ιστορία που απλά προσκυνάς τη Ubi!

Θα συμφωνήσω ότι χρειάζεται μια παύση για τον τίτλο. Η Ubi πρέπει να εστιάσει στο να διορθώσει τα 2 τελευταία (Unity & Syndicate).

Και ο λόγος είναι απλός. Τα γραφικά, η ιστορία, το interaction με τους χαρακτήρες είναι τόσο έντονο, το ότι ο παίκτης ΖΕΙ έντονα όλο αυτό το περιβάλλον, που είναι κρίμα να αμαυρωθεί το όνομά της στο βωμό του κέρδους.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη τα bioshock που ειναι αριστουργηματα γιατι εχουν βγει 3 μονο σε τοσα χρονια?Γιατι οι ανθρωποι ξερουν να βγαζουν λιγα και καλα.

Don't be greedy nubi.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το 2 άρχισε σιγά σιγά η καθοδική του πορεία.

Brotherhood και Revelations ήταν ΟΚ, τα ευχαριστήθηκα και τα περίμενα πώς και πώς μέχρι να βγουν αλλά σαν το 2 δεν είχε.

Το 3 ήταν μεγάλη απογοήτευση για 'μένα και μετά ήλπιζα σε κάτι καινούριο που θα ανανέωνε τη σειρά, όμως δεν ήταν πια το ίδιο με παλιά.

Το Black Flag το ευχαριστήθηκα μόνο και μόνο λόγω πειρατών, δεν είχε σχέση με assassins.

Δεν κατάφερα να παίξω το Unity λόγω των προβλημάτων που είχαμε οι κόκκινοι αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει δεν έχασα και πολλά.

Προσπάθησα να παίξω το Rogue αλλά δε μου 'βγαινε και το παράτησα γρήγορα.

Οπότε πλέον τα Assassins Creed με απωθούν όχι μόνο λόγω των άπειρων σφαλμάτων που έκανε η Ubisoft αλλά επειδή αισθάνομαι γεμάτος και δεν έχουν κάτι καινούριο να μου δώσουν. Σίγουρα το κέρδος είναι το μόνο που μετράει για αυτές τις εταιρίες, αλλά είναι κρίμα να καταστρέφουν ένα τόσο επιτυχημένο brand name. Πιστεύω πως αν το προσέχανε περισσότερο θα κρατούσαν το fanbase τους και μακροχρόνια θα κερδίζανε απ' αυτό. Εγώ πχ τώρα δεν έχω λόγο να τους εμπιστευτώ και να αγοράσω game τους.

• Like 1
Δημοσ.

ας βγάλουν 1 στην φεουδαρχική ιαπωνία και 1 στον 1ο παγκοσμιο πόλεμο και να το κλείσουν

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά εσείς που είστε γενιά του 80'-90' θυμάστε το παιδικό (κινούμενα σχέδια) ''ULYSSE 31'' που στην ουσία ήταν η Οδύσσεια αλλά στο διάστημα του έτους 2031?Ε..σε 2 χρόνια από τώρα ο ezioaditoredabaccanirogangsta shit θα μαχαιρώνει αρηανούς στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης.. :shock: ....Fuck..μέχρι να τερματίσεις το ένα πρέπει να αρχίσεις να μαζεύεις λεφτά για το επόμενο..assassins creed ΤΕΛΟΣ,,για να μην πώ για τις συλλεκτικές φιγούρες,που άμα πείς να τις μαζέψεις θα φτάσεις να γεμίσεις μέχρι και το καρεδάκι που είναι πάνω από την τηλεόραση στο σπίτι της γιαγιάς σου..

Δημοσ.

μην ξεχναμε το Unity και το Rogue που κυκλοφορησανε μαζι, σαν να λεμε 2 τιτλοι τον χρονο.

το μονο Assassins Creed που μου αρεσε ηταν το πρώτο και αυτο λόγο της πρωτοτυπίας του και των περιοχων του και απο αυτο, μου αρεσε μονο να τρεχω κ να κοιταζω τον σχεδιασμό. μετα το πρώτο 'σοκ' των εξαιρετικων για τότε γραφικών, το παιχνιδι το θεωρησα εντελως βαρετο και επαναλαμβανομενο.

κάτι ακόμα που δεν μου αρεσει ειναι οτι καθε τιτλος εχει εντελως αλλη ταυτοτητα θυμιζοντας μου την σειρα Need For Speed πριν την αναλαβει η Criterion, και αυτο θα ηταν καλο αν η αλλαγη ηταν επιτυχημενη αλλα είναι... σαν την σειρα Need For Speed!

υπερτιμημενος τίτλος που ο ξενος περιοδικος τύπος τον θάβει (Games TM 4/10 για τον πρωτο τιτλο και μετριο βαθμο για τους υπολοιπους, αναφερω τον ξενο τυπο γιατι τουλαχιστον τα Games TM και Edge δεν παίρνουν χαμπάρι από προσδοκίες και ονόματα) αλλά φαίνεται να έχει μείνει το hype που κουβαλούσε από τότε.

Δημοσ.

Δηλαδη τα bioshock που ειναι αριστουργηματα γιατι εχουν βγει 3 μονο σε τοσα χρονια?Γιατι οι ανθρωποι ξερουν να βγαζουν λιγα και καλα.

Don't be greedy nubi.

ποια ειναι αριστουργηματα; μονο το πρωτο αξιζει. τα υπολοιπα ειναι μαπα.

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι θα ακολουθησει την πορεία του Need For Speed. Μόλις αρχισουν να ερχονται τα μαντατα απο τις πωλήσεις θα βάλουν δυο studio να βγαζουν εναλλαξ ένα παιχνιδι το καθενα, με ενα παχνιδι συνολικά το χρόνο.

Δημοσ.

Το πρώτο, το δεύτερο, το Brotherhood και το Black Flag ασυζητητί τα καλύτερα. Επίσης και το Rogue είναι καλύτερο από το Unity σε αντοχή και gameplay.

Δημοσ.

Εγω ειχα παιξει 1,2 και brotherhood. Καλο το 2, απο εκει και επειτα επαναληψη. Φαντασου δηλαδη τα COD (που βγαινουν καθε χρονο) χωρις το multiplayer.  Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβαινω ατι εκανε τοσο παταγο. 

Εχουμε παντως αναγκη απο καλα παιχνιδια και οτι καλογυαλισμενη σαβουρα βλεπουμε την κατεβαζουμε αμασητη.

Δημοσ.

To unity το αγορασα τα χριστουγενα του 2014.

Οσο επαιζα ειχα 60 καρε χωρις κανενα προβλημα.

ΑΝ προσπαθεις να παιξεις με καποιο PC του 2005 ενα υπερ απαιτητικο τιτλο του 2014 βρες ποιος κανει το λαθος

Τα bugs δεν εχουν  να κανουν με το PC αλλα με τον κωδικα. Αν ενα παιχνιδι ειναι κακογραμμενο, τι ενα pc του 2005 τι ενα του 2015 το ιδιο πραγμα ειναι. Και γω οσο επαιζα unity μια χαρα μου το σηκωνε το θεμα ηταν η μπαγκιες που εβλεπες σε σημειο που ειχα καει αρκετα με το στορι και την πλοκη του παιχνιδιου αλλα δεν μπορουσα να το συνεχησω λογω ξενερας που χα φαει.

• Like 1
Δημοσ.

Κλασική Ubisoft. Δημιουργεί ένα franchise και μετά του αλλάζει τα φώτα στις επαναλήψεις. Είναι πάντως μια από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο την θυμάμαι από εποχές Atari ST.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...