φραμπάλα Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τι ειναι το awnn. Ντρεπομαι να ζητησω απο γειτονα. Εσπασα ενα αλλα δε πιανει παντα. Και το mobile broadband ετησιο συμβολαιο θελει και εχει περιορισμενα giga. Αυτο γιατι το κανουν;
xpapias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 AWMN είναι το Athens wireless metropolitan network. Ουσιαστικά -αν εχω καταλάβει και εγώ καλά- ενα δίκτυο απο ατομα που μοιράζονται internet και το κοινό δικτυο τους για αλλες δραστηριοτητες. Πιθανότατα θα χρειαστείς εξοπλισμό. Παρολαυτα εχω βρει και κάποια δωρεάν hotspots. Googlαρε το για λεπτομέρειες.
gokuthelegend Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχει το OTE wifi fon χρεωση? Για τους χρήστες ΟΤΕ όχι. Για τους υπόλοιπους ναι.
φραμπάλα Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Α ρε Αθηνα παντα μπροστα εισαι.στειλτε κατι και σε εμας τους φτωχους επαρχιωτες.
xpapias Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Α ρε Αθηνα παντα μπροστα εισαι.στειλτε κατι και σε εμας τους φτωχους επαρχιωτες. Πόσο καλώδιο να υπολογίσω; :-P
Liverpool89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Πριν τριων μηνων πχ ειχανε σχεδον ολα τα χωρια free wifi μετα την διαφήμιση του ΟΤΕ χαθηκαν ολα.
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Από καμιά καφετέρια δεν πιάνεις; Θα πηγαίνεις να παίρνει και κανένα καφέ από κει κι όλα οκ
11demian111 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τι ειναι το awnn. Ντρεπομαι να ζητησω απο γειτονα. Εσπασα ενα αλλα δε πιανει παντα. Και το mobile broadband ετησιο συμβολαιο θελει και εχει περιορισμενα giga. Αυτο γιατι το κανουν; Γιατί οι υποδομές κινητής στην Ελλάδα είναι ακόμα σε "αναπτυξη" και δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τόσο μεγάλη κίνηση δεδομένων. Στο εξωτερικό παίζει unlimited data επειδή εκεί το χρησιμοποιούν πιο πολυ από την adsl
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Γιατί οι υποδομές κινητής στην Ελλάδα είναι ακόμα σε "αναπτυξη" και δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τόσο μεγάλη κίνηση δεδομένων. Στο εξωτερικό παίζει unlimited data επειδή εκεί το χρησιμοποιούν πιο πολυ από την adsl Στο εξωτερικό έχουν πραγματικό unlimited δηλαδή; Δεν υπάρχει κάτι σαν την πολιτική ορθή χρήσης που έχουμε εδώ; (limit στην ουσία)
φραμπάλα Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει εδω κοντα καφετεριες και μαγαζια. Ξερετε αν εχω στικακι της βονταφον και αγοραζω gb ποσο κοστιζει;
WorldOfGlass Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχει εδω κοντα καφετεριες και μαγαζια. Ξερετε αν εχω στικακι της βονταφον και αγοραζω gb ποσο κοστιζει; Δεν συμφερει. Αν σου τελειωσει το όριο σου βαζουν εξωφρενικες τιμες για να βαλεις παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα