alex_000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Βαλαντης Ντοκος.Ο καλυτερος,πιο αφοσιωμενος και καθαρα εγκεφαλικος αθλητης.Φυσικοτατος και απαιχτος χαρακτηρας..... φυσικότατος? do you even lift ? Καμιά αντίρρηση για τον χαρακτήρα και το ήθος του κυρίου, δεν τον ξέρω κιόλας, αλλά το "φυσικότατος" μόνο ως τρολλάρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί, εκτός αν το λες ειρωνικά. ------------------------- Ontopic δεν έχω "πρότυπα" , αν αλλάξουμε την ερώτηση ως "ανθρώπους που θαυμάζω" θα έλεγα, Bill Gates, Mark Zuckenberg, Elon Musκ, Larry Page.
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ontopic δεν έχω "πρότυπα" , αν αλλάξουμε την ερώτηση ως "ανθρώπους που θαυμάζω" θα έλεγα, Bill Gates, Mark Zuckenberg, Elon Musκ, Larry Page. Αυτό. Θα έλεγα Jacques-Yves Cousteau για όλο του το έργο [πολύ κλάμα όταν πέθανε :/ ]
ChimairaX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχω συγκεκριμένο πρότυπο, από πολλούς αναγνωρίζω πολλά πράματα.Αλλά σαν πρότυπο - φράση έχω αυτό που είπε ο Γκάντι"Γίνε η αλλαγή που θα ήθελες να αλλάξει τον κόσμο"
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ρε σεις, όσοι βάζετε μια φωτογραφία μόνο γράψτε και ποιος είναι τουλάχιστον! Μόνο τον Μπέκαμ ήξερα! 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 νταξει δεν ειναι κ πρότυπο, ειναι απλα ενας άνθρωπος που τραγούδησε (πρώτος απο όλους) με έναν διαφορετικό τρόπο - στιλ - που δεν ειχε φανταστεί κανείς μέχρι τότε ! ακολούθησε ένα ολόκληρο κίνημα μετά .. --- στην τωρινή του έκδοση 1
vsl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ρε σεις, όσοι βάζετε μια φωτογραφία μόνο γράψτε και ποιος είναι τουλάχιστον! Μόνο τον Μπέκαμ ήξερα! 6
groot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ένα είναι το πρότυπο (για όλα εκτός σώματος )... 2
WorldOfGlass Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ashley Ellyllon Bill Gates Hermann Hesse Wilhelm Reich
iordanis77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Hermann Hesse Ποιος ειναι αυτος ο χέσε? ή μηπως χέζε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα