arxangelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδες ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να συζησω με μια κοπελα. Την πρωτη φορα ευτυχως χωρισαμε και εφυγε απο το σπιτι. Τωρα πηγα να μεινω εγω σε μια κοπελα. Ειναι ο τριτος μηνας και αρχισα να μην την παλευω παλι. Ειδικα στον υπνο που απλωνεται σαν αστεριας και σε πεταει σε μια γωνια, ή οταν δεν νυσταζει θα κανει τα παντα να μεινεις ξυπνιος. Ολη την ωρα αγκαλιες και φιλακια, δεν ξερω πως την παλευουν οι φιλοι μου και λενε οτι ειναι και ωραια να μενεις με καποια Στην αρχη ειχε και τα καλα του αλλα τωρα θελω να την κανω με ελαφρα. Καμια γνωμη; Απορω πως θα παντρευτω 20
Liam Lawrence Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ριξε νερο στο κρασι σου κ ολα θα γινουν ευκολοτερα 2
alex_000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 το άτομο φταίει όχι η συγκατοίκηση. Δεν ταιριάζετε μάλλον. Υπάρχει δωμάτιο που να μπορείς να κλειστείς μόνος και να τα γράψεις όλα στα @@ ? Αν ζεις στο σπίτι άλλου και δεν σου δίνει δικό σου χώρο είναι αδύνατο (για εμένα τουλάχιστον) όσον αφορά τον ύπνο το πρόβλημα είναι δικό σου. Η δικιά μου ακόμα και αν με σπρώχνει στην μέση της νύχτας α) δεν μπορεί να με κουνήσει β) δεν θα καταφέρει να με ξυπνήσει 13
raid_av Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δυσκολα τα θεμα το εχω παθει και εγω. Αμα γουσταρεις πολυ δεν σε πειραζει αλλα οταν φευγει αυτο εκει ειναι το πακετο. 1
arxangelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ειχα συνηθησει μονος , ειδικα το πρωι να θες να πας τουαλετα να αραξεις κ να θελει να βαφτει μετα και δεν ξερω γω τι τα υπερKINGsize bed για τις γκομενες βγηκανε
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ειδικα στον υπνο που απλωνεται σαν αστεριας και σε πεταει σε μια γωνια Καμια γνωμη; Bάλε διαχωριστική λωρίδα. Φέρσου σαν άντρας. 6
idomeneas7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τα προβλήματα σου είναι ότι δεν αράζεις τουαλέτα με τις ώρες, σου ζητάει αγκαλίτσες και απλώνεται στο κρεβάτι? Μην παντρευτείς ποτέ, δεν έχεις ιδέα... Να την κάνεις με ελαφρά καλύτερα. 11
anwnymh29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Η συγκατοικηση βλαπτει σοβαρα τον ερωτα..Ωραιο ειναι να μενεις μαζι με την αγαπη σου 2-3 μερες την εβδομαδα. Να εχεις τον χωρο σου,τον χρονο σου..Τωρα σαν παντρεμενος ζεις. 1
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Συζήτα αυτά που σε ενοχλούν και κάνε άλλη μια προσπάθεια...με το ζόρι δεν γίνεται πάντως! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Aν δεν την κάνεις τώρα που είναι καιρός σε βλέπω να καταλήγεις έτσι 16
tritonas00 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αν 1. Μαγειρευει ωραια 2. Κανει καλες π....ες σκεψου το σοβαρα πριν την κανεις... 8
zio10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αν 1. Μαγειρευει ωραια 2. Κανει καλες π....ες σκεψου το σοβαρα πριν την κανεις... Τη σειρά την διάλεξες τυχαία ή με βάση τη σπουδαιότητα;; 3
Expertr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Αν 1. Μαγειρευει ωραια2. Κανει καλες π....ες σκεψου το σοβαρα πριν την κανεις... +φωνω...Μεχρι στιγμης μονο το 2 εχω βρει..Το 1 ειναι πιο σπανιο στις μερες μας..:Ρ 3
benign Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τη σειρά την διάλεξες τυχαία ή με βάση τη σπουδαιότητα;; Μετα τον φαγητο καπνισμα με ποιοτικο χαρμανι,ειναι οτι πρεπει,ετσι πρεπει να το σκεφτηκε. TS τα σοφα ζευγαρια εχουν ξεχωριστα υπνοδωματια. (Παντως αν θελεις να την ριχνεις ξερη για υπνο,καντης 2 ωρες συνεχες σεξ και θα κοιμαται σαν πουλακι. Μπορει να χρησιμοποιησεις και κρεμα επιβραδυνσης για να πετυχει σιγουρα.Μετα βεβαια δεν θα σε χωριζει με τιποτε γιατι το βασικο προβλημα που εχουν οι γυναικες ειναι οτι δεν τις ικανοποιουν οι αντρες τους/φιλοι τους αρκετα.) 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις