Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ωραίο δεν θά'ταν να κρατήσουμε αυτό το θρεντ για να δίνουμε και tips επιβίωσης σε συγκατοίκηση;

• Like 2
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ειναι το θεμα regular sex, το σεξ πλεον βρισκεις ευκολα.

Στη συγκατοικηση γενικα πρεπει να αποβλεπεις στην επενδυση του αλλου, δεν γινεται να σου ξινιζουν τα παντα και να ειστε μαζι

Πάντως αγοράκια να το ανοίγετε νωρίς το στοματάκι σας. Μην περιμένετε η άλλη να μυρίσει τα νύχια της για το τι σας ενοχλεί, ουτε να γίνει η Πυθία και να το κόψει από μόνη της ξαφνικά. Αν και υποψιάζομαι οτι οι μισοί (τουλάχιστον) δεν μιλάνε γιατί φοβούνται μην χάσουν το regular sex (όχι εσύ προσωπικά Jethro).

Δημοσ.

εμένα η δικιά μου μαγειρεύει super είναι το hobby της, αλλά την αφήνω να μαγειρεύει πολύ σπάνια για μένα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μαγειρεύουν να με νταντέβουν να μου φέρνουν πράματα κτλ. Μου την σπάει. Ότι αφορά εμένα θέλω να το κάνω εγώ. 

Για το καθάρισμα πάλι προτιμώ να καθαρίζω μόνος αλλά αν υπάρχει (που θα υπάρχει) κλάψα ότι το καθάρισμα δεν φτάνει τα υψηλά στάνταρ καθαριότητας του άλλου, το η σκούπα και η σφουγγαρίστρα είναι δίπλα, be my guest. Φυσικά ανέχομαι πολύ περισσότερη βρώμα από μια γυναίκα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. 

Φυσικά αυτά είναι subject to change αν κάνω ποτέ παιδιά κτλ. Αν δουλεύουν και οι 2 θα παίζει οικιακή βοήθεια. Αν δουλεύει μόνο ο ένας ο άλλος θα κάνει τα πάντα όσον αφορά τα παιδιά. Απλά πράματα. 

Αν δεν δουλεύουν και οι δύο πόσες πιθανότητες δίνεις να είσαι εσύ αυτός που δεν δουλεύει ας πούμε;

Δημοσ.

Πάντως αγοράκια να το ανοίγετε νωρίς το στοματάκι σας. Μην περιμένετε η άλλη να μυρίσει τα νύχια της για το τι σας ενοχλεί, ουτε να γίνει η Πυθία και να το κόψει από μόνη της ξαφνικά. Αν και υποψιάζομαι οτι οι μισοί (τουλάχιστον) δεν μιλάνε γιατί φοβούνται μην χάσουν το regular sex (όχι εσύ προσωπικά Jethro).

χαχαχα θέλω να βρω την γυναίκα που θα χρησιμοποιεί το regular sex σαν leverage για να πετύχει οτιδήποτε (σε σοβαρή σχέση φυσικά). Νόμιζα αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες :D

• Like 1
Δημοσ.

Ανελαβα πληρη κοστος, συντηρηση, παγια σπιτιου, ιατρικη περιθαλψη εκεινης και οικογενεια της

Σκυλια σκατα φατα, εκδρομες, ταξιδια τα παντα ολα. Μετα απο δυο χρονια ανοιγω το στομα μου γιατι πλησιαζαμε για το επομενο βημα, χωρισαμε λογω οτι μιλησα και μετα απο 1,5 μηνα με αλλον ο ορισμος του γκαζμα ο τυπος.

Οποτε ναι οταν προσφερει ο αλλος σημαινει οτι επενδυει κιολας στη σχεση και δεν μαλακιζεται με το ελαχιστο δυνατο κοστος απλα ισα ισα για να ειστε μαζι.

Δεν μπορεις να δεις μια σχεση σοβαρα οταν βλεπεις ο αλλος οτι δεν επενδυει στο "εμεις"

Τι ειναι αυτα ρε φιλε? εσυ εκανες κανονικη χορηγια :P

Αν δεν δουλεύουν και οι δύο πόσες πιθανότητες δίνεις να είσαι εσύ αυτός που δεν δουλεύει ας πούμε;

Για αυτο βρισκεις μια να δουλευει και αυτη ή αν δεν δουλευει δεν έχει απαιτησεις προσφέρεις οτι γουσταρεις εσυ και τέλος αν έχει δρομο απο την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

0% γιατί έχω φροντίσει πολύ την καριέρα μου, και είναι πάρα πολύ δύσκολο να με ανταγωνιστεί κάποιος στην ηλικία μου (άντρας η γυναίκα). Δεν νομίζω αν έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν και οι 2 και ο ένας παίρνει 5Χ τον μισθό του άλλου, να αποφασιστεί να δουλέψει αυτός με τον μικρότερο μισθό.

Αν εξαιρέσουμε αυτό δεν θα με χαλούσε καθόλου να ήμουν stay at home dad. Θα φορούσα και ποδιά στα @@ μου. 

• Like 2
Δημοσ.

Ε γιαυτο η συγκατοίκηση ειναι σημαντικη εκει μαθαινεις τον αλλον, αν σε ενοχλει ο αλλος εξ αρχης κατι δεν παει καλα...

Και εξ αρχης ξεκαθαριζεις τις δυνατοτητες που εχει ο καθενας και τι μπορει να αναλαβει..τι αντεχει τι ειναι κοκκινη γραμμη.

Εντασεις σιγουρα θα υπαρχουν, αλλα ειναι απαραιτητο βημα για να μαθεις περισσοτερο τον αλλον ουσιαστικα.

• Like 1
Δημοσ.

0% γιατί έχω φροντίσει πολύ την καριέρα μου, και είναι πάρα πολύ δύσκολο να με ανταγωνιστεί κάποιος στην ηλικία μου (άντρας η γυναίκα). Δεν νομίζω αν έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν και οι 2 και ο ένας παίρνει 5Χ τον μισθό του άλλου, να αποφασιστεί να δουλέψει αυτός με τον μικρότερο μισθό.

Αν εξεραίσουμε αυτό δεν θα με χαλούσε καθόλου να ήμουν stay at home dad. Θα φορούσα και ποδιά στα @@ μου. 

Σαν τη μάνα του για το παιδί δεν έχει πάντως :)

Δημοσ.

δεν θα με χαλούσε καθόλου να ήμουν stay at home dad. Θα φορούσα και ποδιά στα @@ μου. 

να σε κλωνοποιήσουμε γρήγορα φέρτε μία μπατονέτα να του πάρουμε dna :P

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τη μάνα του για το παιδί δεν έχει πάντως :)

τι πάει να πει αυτό? Θα πεθάνει η μάνα για το παιδί αν δουλεύει? Σήμερα είναι τυχερό οποιοδήποτε παιδί δεν έχει και τους δυο γονείς να δουλεύουν. 

Δημοσ.

Εγω οταν ανοιξα επιτελους το στομα μου που ηταν περα βρεχει στο να προσφερει, με χωρισε.

Πλακα με κανεις ?

Μια σχεση πρεπει να ειναι στο 50 - 50, αν εσυ προσφερεις και ο αλλος το ελαχιστο δυνατο ε αρχιζεις και βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα.

Οποτε ναι εστω και υποσυνείδητα τα μετρας

Μην παμε στο αλλο ακρο της αδιαφοριας..εννοειται και οι δυο πρεπει να προσφερουν. Την μεζουρα δεν καταλαβαινω..Δεν ειναι αριθμητικη ο ερωτας ρε παιδια , ουτε μαγαζι. 

Δημοσ.

τι πάει να πει αυτό? Θα πεθάνει η μάνα για το παιδί αν δουλεύει? Σήμερα είναι τυχερό οποιοδήποτε παιδί δεν έχει και τους δυο γονείς να δουλεύουν. 

Νομίζω πως αν υπάρχει δυνατότητα επιλογής είναι καλύτερα για το παιδί (ειδικά όσο είναι μωρό) να είναι με τη μάνα του περισσότερο

Δημοσ.

να σε κλωνοποιήσουμε γρήγορα φέρτε μία μπατονέτα να του πάρουμε dna :P

Δεν έχω κολλήματα και κόμπλεξ εγώ, ούτε με νοιάζει καθόλου τι πιστεύουν οι άλλοι για εμένα.

Είτε με ποδιά είτε χωρίς ποτέ δεν θα ήμουν ο τύπος που η γυναίκα τον κάνει ότι θέλει η κάνει πίσω στο παραμικρό, η πάει για μπύρες με τους φίλους του να κλαψομουνιάζει "η γυναίκα μου αυτό", "η γαυναίκα μου εκείνο" και μετά βαράει προσοχή στο σπίτι. Αν θέλετε τέτοιου είδους άντρα μη με κλωνοποιήσετε :D

• Like 2
Δημοσ.

Δεν λεω για το αλλο ακρο, εννοω οτι κακην κακως τα μετρας...

Αν εσυ προσφερεις 10 εκεινος 2, υπαρχει ενα μεγαλο κενο που θα σε τρωει..πρεπει να υπαρχει ισορροπία

Μην παμε στο αλλο ακρο της αδιαφοριας..εννοειται και οι δυο πρεπει να προσφερουν. Την μεζουρα δεν καταλαβαινω..Δεν ειναι αριθμητικη ο ερωτας ρε παιδια , ουτε μαγαζι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν ειναι αλλα καποιες εκμεταλευονται κάποιες καταστασεις ομως οποτε ειναι λογικο ο άλλος να ειναι επιφυλακτικος στην αρχή.Εμενα αμα μου ελεγε κάποια ελα να συγκατοικησουμε απο το πρωτο καιρο ε θα μου φαινοταν κάπως αλλο να πηγαινεις συχνα σπιτι της ή να ερχεται σπιτι σου ή να μενει και εκει για 1-2 μέρες δεν λεμε αυτο αλλα κανονικη συγκατοικηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...