Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα το εχω απορεια φανταζεστε να ζητε με καποια/ον για 10-20-30 χρονια με καποιον στο ιδιο σπιτι και να μην μπαινει ποτε οταν ειστε στην τουαλετα?

Γιατί όχι; Διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετική αντίληψη για πολλά πράγματα. 

Δεν είναι το θέμα να κάνουν όλοι το ίδιο, αλλά να νιώθουν εξίσου καλά με αυτό που κάνουν. 

• Like 1
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενταξει σε 20-30 χρονια μπορεις να ανταλλαζεις και μασελες..Αλλα τωρα εγω να βαφομαι και ο αλλος να χε.... πφφφφ! Τι γλυκουλι! :P

• Like 1
Δημοσ.

Τι κακό με αυτούς τους άνδρες ρε φίλε. Στόμα δεν έχετε να συζητήσετε τα προβλήματά σας;

Μίλα, πες της θέλεις να αμολήσεις τη ρουκέτα να μην κάθετε τριάντα ώρες, θες να πας να ξεραθείς, πες το και τράβα για ύπνο.

Ξενερώνεις με τις αγκαλιές; Πες της με κάτσιασες άσε με να κάνω τη δουλειά μου ήσυχος.

Και εγώ συζώ και αυτά τα προβλήματα είναι trivial, για όνομα δλδ! Νυστάζει πάλι; Καλήνυχτα εγώ θα κάτσω στο σαλόνι να κάνω τον μπάφο μου δω τηλεόραση. Ροχαλίζει; Τον σκουντάω. Απλώνομαι; Με σπρώχνει. Ε τώρα για το χέσιμο οι Ολλανδοί έχουν ξεχωριστά τη τουαλέτα από το μπάνιο. Προνοητικοί άνθρωποι...

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Μολις πυροβολησες τον ερωτα Spect :D

(πνιγηκα με τον καφε οταν το διαβασα)

σε ενα πραγμα συμπαθω τους χιπις. Οτι ειναι απελευθερωμενοι σε θεματα γυμνιας-τουαλετας κτλ. Κατα τα αλλα ειναι για τον πεο :P

Ο ερωτας δεν "πυροβολειται" απο τετοια. Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα του ερωτα.! 

ΥΓ: δεν μιλαω σε βαθμο να τρωω εδω και να χεζει στο μπαλκονι αλλα σε νορμαλ πλαισια.

Δημοσ.

η ανθρωπινη βλακεια (δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα) που εχει καταντησει το φυσιολογικο να ειναι ντροπη τα εχει ισοπεδωσει ολα. 

το γάμησες.. ή μάλλον το έχεσες. Είναι αποτέλεσμα πολιτισμού, όχι ανθρώπινη βλακεία. 

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Αλεξ μιλαμε για ανθρωπο με τον οποιο μενεις για ενα Χ χρονικα διαστημα στο σπιτι και θεωρητικα ειναι ο ανθρωπος σου οχι γενικα

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά ο άνθρωπος να χέσει με την ησυχία του Θέλει βάλε χαλαρά κάνα 20λεπτακι διαβάζοντας και κάτι μαζι

Άμα δε μου κλειδώνανε το thread, θα του έπαιρνε 2 λεπτά.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτα που λες σε μας πες τα στην κοπελα σου.

εαν αναφερεσαι σε μενα δεν χρειαζεται οταν συγκατοικουσαμε το ειχαμε λυσει αυτο το θεμα ;)

Δημοσ.

-Αγάπη μου !! πετανε πισω τα μαλλια μου ?? για δες !

-μισο αγαπη μου ελα εδω να δεις πρωτα τι εβγαλα ! μια τορπιλα να!!!

-πωπω αγαπη μου !! ποιος εισαι ?! το υποβρυχιο παπανικολης με τετοια τορπιλαρα??

Οτι να ναι:P
Δημοσ.

η ανθρωπινη βλακεια (δεν αναφερομαι σε σενα συγκεκριμενα) που εχει καταντησει το φυσιολογικο να ειναι ντροπη τα εχει ισοπεδωσει ολα. 

Προσεξε μη σου πεσει η κορωνο!

Πραγματικα το εχω απορεια φανταζεστε να ζητε με καποια/ον για 10-20-30 χρονια με καποιον στο ιδιο σπιτι και να μην μπαινει ποτε οταν ειστε στην τουαλετα?

Δεν το είπα για μένα το βασιλιάς, (αυτό έλειπε :P ) για να δείξω ότι είναι αυστηρά προσωπικό μέρος το είπα.

Για το άλλο που γράφεις εννοείται ότι όχι απλά το φαντάζομαι αλλά ξέρω ότι (θα) είναι έτσι.

Δεν είναι θέμα ανθρώπινης βλακείας ή εξυπνάδας νομίζω πάντως, είναι πως το βλέπει ο καθένας

Δημοσ.

εαν αναφερεσαι σε μενα δεν χρειαζεται οταν συγκατοικουσαμε το ειχαμε λυσει αυτο το θεμα ;)

Στον Ts το λεω δεν ξερω καν τι εχεις γραψει.
  • Like 1
Δημοσ.

σε ενα πραγμα συμπαθω τους χιπις. Οτι ειναι απελευθερωμενοι σε θεματα γυμνιας-τουαλετας κτλ. Κατα τα αλλα ειναι για τον πεο :P

Ο ερωτας δεν "πυροβολειται" απο τετοια. Μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα του ερωτα.! 

ΥΓ: δεν μιλαω σε βαθμο να τρωω εδω και να χεζει στο μπαλκονι αλλα σε νορμαλ πλαισια.

Aγαπητε συμφορουμιτη αν στην σχεση σου συμπεριφερεσαι ετσι (οχι εσυ προσωπικα) θα την φτασεις στο σημειο της αδελφοποιησης. Λιγο τακτ δεν βλαπτει.

• Like 3
Δημοσ.

-Αγάπη μου !! πετανε πισω τα μαλλια μου ?? για δες !

-μισο αγαπη μου ελα εδω να δεις πρωτα τι εβγαλα ! μια τορπιλα να!!!

-πωπω αγαπη μου !! ποιος εισαι ?! το υποβρυχιο παπανικολης με τετοια τορπιλαρα??

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...