Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κακό με αυτούς τους άνδρες ρε φίλε. Στόμα δεν έχετε να συζητήσετε τα προβλήματά σας;

Μίλα, πες της θέλεις να αμολήσεις τη ρουκέτα να μην κάθετε τριάντα ώρες, θες να πας να ξεραθείς, πες το και τράβα για ύπνο.

Ξενερώνεις με τις αγκαλιές; Πες της με κάτσιασες άσε με να κάνω τη δουλειά μου ήσυχος.

Και εγώ συζώ και αυτά τα προβλήματα είναι trivial, για όνομα δλδ! Νυστάζει πάλι; Καλήνυχτα εγώ θα κάτσω στο σαλόνι να κάνω τον μπάφο μου δω τηλεόραση. Ροχαλίζει; Τον σκουντάω. Απλώνομαι; Με σπρώχνει. Ε τώρα για το χέσιμο οι Ολλανδοί έχουν ξεχωριστά τη τουαλέτα από το μπάνιο. Προνοητικοί άνθρωποι...

Αφού πας το πρόβλημα στο άντρες vs γυναίκες, οι άντρες δεν μιλάνε πολύ γιατί 
1) θέλουν να αποφύγουν την αναίτια 6ωρη συζήτηση που θα ακολουθήσει για το παραμικρό πρόβλημα
2) θέλουν να αποφύγουν το δράμα που επακολουθεί σε μια γυναίκα (που θα κρατήσει και κάνα μήνα μήνα) αν ακούσει ότι "αρνήθηκαν να την πάρουν αγκαλιά και να την χαϊδέψουν"
3) θέλουν να αποφύγουν να ακούσουν μέσω παράλογων συνειρμών του στυλ 1+ Ω = δεινόσαυρος ότι αυτοί φταίνε για όλα τα προβλήματα που οι ίδιοι έχουνε. 

-----

thant said, εγώ είμαι μαζί σου πρέπει όταν καταλάβουμε ότι έχουμε οποιοδήποτε θέμα με τον άλλο να το συζητάμε αμέσως με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο. 

• Like 6
  • Απαντ. 241
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αλεξ μιλαμε για ανθρωπο με τον οποιο μενεις για ενα Χ χρονικα διαστημα στο σπιτι και θεωρητικα ειναι ο ανθρωπος σου οχι γενικα

Δεν έχει να κάνει το χρονικό διάστημα (για μένα). Κι ο παππούς μου με τη γιαγιά μου που ήταν 60 χρόνια μαζί δεν το κάνανε αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Αλεξ μιλαμε για ανθρωπο με τον οποιο μενεις για ενα Χ χρονικα διαστημα στο σπιτι και θεωρητικα ειναι ο ανθρωπος σου οχι γενικα

σπεκτ με βάση την θεωρία σου οτι χέζουμε την ώρα που η δικιά μας πλένετε , βάφετε φτιάχνετε κτλ 

το ρέψιμο και η κλανιά ακριβώς μπροστά  στα μούτρα του άλλου θεωρούνται  εντελώς φυσιολογικά,  σωστα  ?

μιλάμε για ανθρωπο με τον οποιο μενεις για ενα Χ χρονικα διαστημα στο σπιτι βεβαίως βεβαίως

thant said, εγώ είμαι μαζί σου πρέπει όταν καταλάβουμε ότι έχουμε οποιοδήποτε θέμα με τον άλλο να το συζητάμε αμέσως με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο. 

ναι οκ αν άλλη είναι μέσα στους μπαφους βλεπει τηλεορ άντε συζήτα εσύ ρε αλεξ

• Like 2
Δημοσ.

Αφού πας το πρόβλημα στο άντρες vs γυναίκες, οι άντρες δεν μιλάνε πολύ γιατί 

1) θέλουν να αποφύγουν την αναίτια 6ωρη συζήτηση που θα ακολουθήσει για το παραμικρό πρόβλημα
2) θέλουν να αποφύγουν το δράμα που επακολουθεί σε μια γυναίκα (που θα κρατήσει και κάνα μήνα μήνα) αν ακούσει ότι "αρνήθηκαν να την πάρουν αγκαλιά και να την χαϊδέψουν"
3) θέλουν να αποφύγουν να ακούσουν μέσω παράλογων συνειρμών του στυλ 1+ Ω = δεινόσαυρος ότι αυτοί φταίνε για όλα τα προβλήματα που οι ίδιοι έχουνε. 

Ντάξει τώρα και εσύ τι μας λες; Οτι όλες οι γυναίκες είναι ψυχωτικές κατίνες που δεν μπορούν να κάνουν μια νορμαλ διάρκειας συζήτηση για ένα θέμα; Μήπως έχει πέσει παντοφλίνι φίλε alex και κρίνεις εξ' ίδιων τα αλλότρια;

• Like 1
Δημοσ.

Ισως να χέζουν μαζί και οι δύο ταυτόχρονα, αν χέζουν όρθιοι γίνεται!

(βασικά με έχει πιάσει τρελό νευρικό γέλιο με την μαλακία που σκέφτηκα, θα πάθω τίποτα)

• Like 9
Δημοσ.

Η συγκατοικηση ειναι να το θες πραγματικα, οταν το θες πραγματικα κανεις αμοιβαιες υποχωρησεις και συμβιβασμους.

Μια τελειως διαφορετικη καθημερινοτητα δυο ατομων γινεται κοινη..

Οταν γουσταρεις δεν τα σκεφτεσαι τοσο, απλα συμβαινει.

Και υπαρχουν και αρκετα οφέλη..

Μια φορα εχω συζησει ουσιαστικα και ηταν κατι που το ηθελα..αν και στις αρχες ετρωγα πολυ παντοφλα. Αλλα εντάξει εγινα περισσοτερο ανθρωπος :P

Για μενα που το γουσταρα δεν υπηρχε κατι πιο ωραιο να ξυπνας διπλα στον ανθρωπο που αγαπας.

• Like 1
Δημοσ.

jezas, οχι χεσιμο με παρεα. το μοναδικο πραγμα στο οποιο δεν πρεπει να γινει καμια υποχωριση. καντε οτι αλλο θελετε μαζι εκτος απο αυτο. 

κατατ τ'αλλα αν ταιριαζεις μια χαρα την παλευεις στην συγκατοικιση. παντα θα υπαρχουν μικρες προστριβες αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

σπεκτ με βάση την θεωρία σου οτι χέζουμε την ώρα που η δικιά μας πλένετε , βάφετε φτιάχνετε κτλ 

το ρέψιμο και η κλανιά ακριβώς μπροστά  στα μούτρα του άλλου θεωρούνται  εντελώς φυσιολογικά,  σωστα  ?

μιλάμε για ανθρωπο με τον οποιο μενεις για ενα Χ χρονικα διαστημα στο σπιτι βεβαίως βεβαίως

το να γυρισεις να τον κλασεις στα μουτρα προφανως δεν ειναι σωστο αλλα το να κλασεις ενω ειστε στον ιδιο χωρο δεν ειναι τιποτα. Δεν μιλαω να το κανεις οπου σταθεις και οπου βρεθεις.

Τι να πω μπορει να ειιμαι πολυ προχωρημενος ή απλα εχω σταματησει να ασχολουμαι με ανουσια πραγματα ή δεν ξερω τι.

Παντως για μενα ουτε λιγοτερο ερωτευμενος θα νοιωθω ουτε ξενερωμενος. ειναι Ανθρωπος οπως εγω και εχουμε ακριβως τις ιδιες αναγκες.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες ειναι η δευτερη φορα που προσπαθω να συζησω με μια κοπελα.

Την πρωτη φορα ευτυχως χωρισαμε και εφυγε απο το σπιτι. :ph34r:

Τωρα πηγα να μεινω εγω σε μια κοπελα. Ειναι ο τριτος μηνας και αρχισα να μην την παλευω παλι.

Ειδικα στον υπνο που απλωνεται σαν αστεριας και σε πεταει σε μια γωνια, ή οταν δεν νυσταζει θα κανει τα παντα να μεινεις ξυπνιος. Ολη την ωρα αγκαλιες και φιλακια, δεν ξερω πως την παλευουν οι φιλοι μου και λενε οτι ειναι και ωραια να μενεις με καποια

Στην αρχη ειχε και τα καλα του αλλα τωρα θελω να την κανω με ελαφρα.

Καμια γνωμη; Απορω πως θα παντρευτω :X

Εγω βλεπω 3 σεναρια

1. Δεν ειναι η καταλληλη για σενα.

2. Εισαι ελευθερο πουλι

3. Σου αρεσει να παιζεις με τοξα.

ΥΓ δεν ηξερα οτι οι γυναικες χεζουν  :whistle:

1342330909933_1823325.png

• Like 1
Δημοσ.

Ντάξει τώρα και εσύ τι μας λες; Οτι όλες οι γυναίκες είναι ψυχωτικές κατίνες που δεν μπορούν να κάνουν μια νορμαλ διάρκειας συζήτηση για ένα θέμα; Μήπως έχει πέσει παντοφλίνι φίλε alex και κρίνεις εξ' ίδιων τα αλλότρια;

Δεν λέω ότι όλες οι γυναίκες είναι τίποτα. Αν όμως ο άλλος αποφεύγει να μιλήσει για τα προβλήματά του μέσα στην σχέση συνήθως κάπου εκεί είναι το θέμα.

Συνήθως οι άντρες είναι όπως τους περιγράφεις, ευθείς και εκφράζουν τα προβλήματά τους με μια πρόταση

(εγώ πολλές φορές δεν καταφέρνω καν να ολοκληρώσω την πρόταση και περιορίζομαι σε γρυλισμούς και βρυχηθμούς)

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως οι άντρες είναι όπως τους περιγράφεις, ευθείς και περιγράφουν τα προβλήματά τους με μια πρόταση.

Πχ πειναω...

Για να σου πει η γυναικα πειναω, θα στο παει καπως ετσι "Θυμασαι τοτε που περπαταγαμε στον Χ δρομο και σου ελεγα για τα προβληματα της φιλης μου της Σουλας? Ε εκει δεν ηταν ενα ωραιο ιταλικο? Ε.. εσυ ποσο πιστευεις οτι θα κανει η μακαροναδα στον φουρνο?"

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...