Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο άντρας έχει σκεφτεί αν χτίσουμε ποτέ σπίτι να βάλει κάγκελα στη μάντρα με 220V και να ψήνουν τον υποψήφιο κλέφτη, συν ηρεμηστικά βελάκια με ανίχνευση κίνησης στην αυλή.

Μόνο τάφρο με κροκόδειλους δεν πρότεινε.

• Like 1
Δημοσ.

Μηχανικές κότες που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια. Στην χώρα μας έχουμε ήλιο ακόμα και τον χειμώνα , δεν θα είναι πρόβλημα. Θα τις έχεις στον κήπο και όλη μέρα θα τσιμπάνε το χώμα και θα κάνουν τον χαρακτηριστικό ήχο "κοοοοκ κοοοοοοοοκ κοκ κοκ κοοοκ",  δίνοντας σου την αίσθηση της φύσης και του χωριού (για αυτούς που τους λείπει αλλα λόγο ανάγκης για δουλειά ζουν σε μεγαλούπολη). Την νύχτα θα μπαίνουν σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ανάβοντας τα μάτια τους στα οποία θα έχουν μπλε ledάκια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης  που θα αναβοσβήνουν σε ρυθμό techno.

• Like 13
Δημοσ.

Αν δουλεύεις σε κοινόχρηστο υπολογιστή

Alt ctrl delιτομπάστουνο :)

Για να δεις ποιός βρωμιαρεις καθόταν πριν από σενα στον υπολογιστή χωρίς να πιάσεις το πληκτρολόγιο

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι δύο ιδέες/ όνειρα μου που εν τέλει κάποιος υλοποίησε.

Η μία ήταν ένα open world game.

Η άλλη ήταν μία σελίδα που επεξηγεί τα διάφορα abbrevations, πχ τι σημαίνει ΕΠΕ, ΟΗΕ, ή επιστημονικές συντμήσεις. Πλέον υπάρχει μία τέτοια, αλλά δεν ξέρω τι επιτυχία έχει.

Δημοσ.

Τι θυμήθηκα τώρα

Στην εφηβεία με ενα φίλο μεταξύ σοβαρού και αστείου είχαμε σκεφτεί να φτιάξουμε όταν μεγαλώσουμε έναν χώρο στον οποίο θα έρχονται εθελοντές και θα τους προσφέρουμε φασολάδα. Μετά από ώρα θα ξανάρχονται και θα κάθονται σε κάποιες ειδικές θέσεις όπου θα μπορούν να κλάνουν. Η συλλογή μεθανίου που θα παραγόταν από τις κλανιές θα πήγαινε σε ειδικές κυψέλες η κάτι τέτοιο τέλος πάντων οπου θα αποθηκευόταν για να παραχθεί στην πορεία ενέργεια.

Ευτυχώς μάλλον που μείναμε στο αστείο...

• Like 3
Δημοσ.

1) Θυροτηλέφωνο με τηλεφωνητή: πας στο σπίτι κάποιου και δεν είναι εκεί? Του αφήνεις μύνημα στο θυροτηλέφωνο και το ακούει όταν γυρίσει (ναι οκ, μετά βγήκαν τα κινητά).

Μάλλον σε πρόλαβαν :P

Μερικές δικές μου παιδικές ιδέες:

Γιτσομηχανή. Ένα ρομπότ που σου εύχεται γίτσες κάθε φορά που φταρνίζεσαι. Υπάρχει και η γιτσομηχανή v2 που δίνει 3ψήφια νούμερα. Το v2 υπάρχει σε app για iOS :)

Ενδοεπικοινωνία-μπινελικομηχανή για οδηγούς. Έρχεται σε δυο μέρη με δυο χρήσεις. Η ενδοεπικοινωνία που χρησιμοποιείται σαν ασύρματος για να επικοινωνούν οι οδηγοί μεταξύ τους αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος στον δρόμο. Αν δεν υπάρχει κίνδυνος, χρησιμοποιείται για να βρίζονται (για να μην μένεις με την απορία γιατί ο δίπλα σε κορνάρει μανιασμένα). Έξτρα αξεσουάρ, ένας πίνακας LED με σήμα το μεσαίο δάχτυλο, για να δηλώνεις την δυσαρέσκεια σου στον πίσω οδηγό όταν του κάνεις προσπέραση.

Αν το έβγαζα σε μαζική παραγωγή, θα με είχαν πάει μέσα στα σίγουρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα ήθελα ένα μηχάνημα που θα κατεβάζει ΟΛΟ το internet για να εχω πρόσβαση offline.

(δεύτερη φορά σε μία μέρα; )

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντα σκεφτομουν οσα σπιτια ειναι ισογια, να χτιζονται περιμετρικα τους τειχη μεχρι ενα μετρο πχ για να προστατευονται απο τυχον πλημυρες βροχοπτωσεων .

Τειχει τα οποια δεν εχουν ανοιγματα, ωστε αν θελει ο ιδιοκτητης να μπει σπιτι του να τα ανεβαινει με σκαλοπατακια και να τα κατεβαινει.

Απο την αλλη θα πρεπει να υπαρχει προβλεψη να μην μπαινουν νερα βροχης μεσα απο το τειχος με αποτελεσμα τη δημιουργια πισινας εξω απο την εισοδο του σπιτιου ..

Δημοσ.

δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλα εγώ θα ήθελα μια εφεύρεση όπου θα ήταν φτηνή για όλους και όπου θα θεράπευε τον καρκίνο και όλες τις κακές αρρώστιες του κόσμου ώστε κανένας άνθρωπος να μην υπόφερε από αυτές. :) :) :)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ήμουν 7-8, ήθελα να φτιάξω στελθ καΐκι για περίπτωση πολέμου. Η ιδέα ήταν να το σοβαντίσω πεταχτά, επομένως να φεύγουν οι ακτινες του ραντάρ προς άλλες κατευθύνσεις. Χρόνια αργότερα, διάβασα πως τα στελθ αεροπλάνα ειναι επικαλυμμένα με μπογιά που δημιουργεί τυχαίες επιφάνειες έτσι ώστε να ανακλά προς τυχαίες κατευθύνσεις την ΗΜ ακτινοβολία των ραντάρ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...