Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά υπήρχε internet tο 1990;

Για ποιούς;Στο ΤΕΙ δε μας το έμαθαν.

Εκείνη την εποχή δεν είχα καν υπολογιστή αλλά με βάση το wiki:

The Internet in Greece relied on PSTN/ISDN modem dial-up from 1990 until 2003, when ADSL was commercially launched by incumbent operator OTE

Λογικά πολύ λίγοι είχαν αυτή την πολυτέλεια το 1990!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρά υπήρχε internet tο 1990;

Για ποιούς;Στο ΤΕΙ δε μας το έμαθαν.

To 1992 είχα internet μέσω ΕΜΠ (dial-up ή και call-back). 1 ή 2 χρόνια μετά είχα και μέσω forthnet.

Δημοσ.

To 1992 είχα internet μέσω ΕΜΠ (dial-up ή και call-back). 1 ή 2 χρόνια μετά είχα και μέσω forthnet.

και ποιοί ήταν τότε οι δημοφιλείς διαδικτυακοί προορισμοί?

Δημοσ.

Επειδή καταλαβαίνω την αμφισβήτηση για το θέμα του ξεκινήματος του ίντερνετ στην Ελλάδα, θέλω να πω ότι ναι μεν ξεκίνησε πρώτος ο ΟΤΕ αλλά γρήγορα ακολούθησε το ΙΤΕ με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, που εξελίχθηκε στη μετέπειτα Forthnet, το ΕΜΠ και το 1996 το ΤΕΕ και όλα αυτά με dial-up συνδέσεις της εποχής.

Δημοσ.

-πρεπει να κανεις αμφισβητηση χρεωσης αν κανεις καποιο λαθος στα πολλα νουμερα που εχεις να πληκτρολογησεις
εφοσον ξεκινησε η πειραιως τις γελοιεςχρεωσεις για ebanking κατι μου λεει οτι θα βαλουν και οι αλλοι...
-Πληρωμες κανεις και μεσω atm ή σε μερικες τραπεζες που εχουν pos εντος...

-σε εμβασματα κυριως εξωτ​ερικου ειναι μεγαλο πλεονεκτημα το ebanking (στο θεμα χρεωσεις)

• Like 1
Δημοσ.

-πρεπει να κανεις αμφισβητηση χρεωσης αν κανεις καποιο λαθος στα πολλα νουμερα που εχεις να πληκτρολογησεις

εφοσον ξεκινησε η πειραιως τις γελοιεςχρεωσεις για ebanking κατι μου λεει οτι θα βαλουν και οι αλλοι...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνεις αμφισβήτηση χρέωσης;

-Πληρωμες κανεις και μεσω atm ή σε μερικες τραπεζες που εχουν pos εντος...

POS?

-σε εμβασματα κυριως εξωτ​ερικου ειναι μεγαλο πλεονεκτημα το ebanking (στο θεμα χρεωσεις)

Eννοείς πως σε εμβάσματα δεν υπάρχουν χρεώσεις;

Δημοσ.

-σχεδον καθε πληρωμη εχει αρκετα νουμερα που πρεπει να πληκτρολογεις.αν κανεις λαθος τα λεφτα πανε αλλου..

οποτε πρεπει να κανεις αμφισβητηση χρεωσης που δεν γινεται επιτοπου ακομη και αν το καταλαβεις επιτοπου οτι εκανες λαθος

-KAS_04082014.jpgΚέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (ΚΑΣ)

-εχουν πολυ μικροτερες προμηθειες απο το ταμειο...

Δημοσ.

-σχεδον καθε πληρωμη εχει αρκετα νουμερα που πρεπει να πληκτρολογεις.αν κανεις λαθος τα λεφτα πανε αλλου..

οποτε πρεπει να κανεις αμφισβητηση χρεωσης που δεν γινεται επιτοπου ακομη και αν το καταλαβεις επιτοπου οτι εκανες λαθος

Τι νούμερα είναι αυτά δηλαδή; Από πού προέρχονται;

Noμίζω η προμήθεια είναι 1ευρώ για κάθε συναλλαγή, τουλάχιστον στην Πειραιώς εάν θυμάμαι καλά!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κωδικοί ηλεκτρονικής πληρωμής μάλλον, τους γράφει πάνω στον εκάστοτε λογαριασμό, κάποιος είναι unique άλλοι "random"...

Δημοσ.

-KAS_04082014.jpgΚέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (ΚΑΣ)

Δεν ξέρω με ποιά τράπεζα συνεργάζεσαι, καθώς και τι δυνατότητες δίνουν τα e-banking της κάθε τράπεζας, πάντως στην Πειραιώς που είμαι εγώ, όταν είναι να πληρώσω κάτι συμπληρώνω τα στοιχεία στην αντίστοιχη φόρμα και πατάω πληρωμή. Η πληρωμή δεν γίνεται άμεσα με το που θα πατήσω το κουμπί όμως, φορτώνει μια άλλη σελίδα που λέει ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μόλις πατήσω το επόμενο κουμπί, το οποίο κιόλας είναι σε διαφορετική θέση από το προηγούμενο για να μην το πατήσω καταλάθος, και να ελέγξω μια φορά ακόμη τα στοιχεία που έχω συμπληρώσει. Σαφώς λάθη γίνονται, μπορεί ξέρω γω να έχεις κεφάλι καζάνι και να μην δώσεις σημασία εκείνη την ώρα, αλλά θα είσαι πολύ βλάκας (δεν το λέω σε σένα προσωπικά) για να μην ελέγξεις τι γράφεις.

Δημοσ.

Μικρότερες από αυτές στα φυσικά καταστήματα τους...

Να μου κάνει ο άλλος έμβασμα και να μου κρατάνε προμήθεια 4€ ;

Γιατί ;

Ηλεκτρονικά δεν γίνεται ;

Να θέλω να πληρώσω ΔΕΗ ή ότι άλλα και να κρατάνε προμήθεια από 0,50€ έως 1,00€

Γιατί ;

Δεν φτάνει που διαχειρίζονται το χρήμα για μερικές ημέρες, θέλουν και προμήθεια ;

Νταβατζιλίκι είναι αυτό.

Για μην πω καρτέλ.

Όταν υπήρχαν αρκετές τράπεζες, αν έκανες παράπονα για τις προμήθειες τις έκοβαν.

Πλέον επειδή είναι λίγες, σε γράφουν κανονικά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να μου κάνει ο άλλος έμβασμα και να μου κρατάνε προμήθεια 4€ ;

Γιατί ;

Ηλεκτρονικά δεν γίνεται ;

Να θέλω να πληρώσω ΔΕΗ ή ότι άλλα και να κρατάνε προμήθεια από 0,50€ έως 1,00€

Γιατί ;

Δεν φτάνει που διαχειρίζονται το χρήμα για μερικές ημέρες, θέλουν και προμήθεια ;

Νταβατζιλίκι είναι αυτό.

Για μην πω καρτέλ.

Όταν υπήρχαν αρκετές τράπεζες, αν έκανες παράπονα για τις προμήθειες τις έκοβαν.

Πλέον επειδή είναι λίγες, σε γράφουν κανονικά.

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά σε σύγκριση με το να πας σε φυσικό κατάστημα είναι χαμηλότερες...

Οπότε πως να το θεωρήσω μειονέκτημα σε σχέση με το φυσικό κατάστημα?

Δημοσ.

Πριν 25 χρόνια ούτε ίντερνετ δεν είχαμε στην Ελλάδα! Μήπως το έγραψες λάθος ή εννοείς κάτι άλλο; 

Έλα βρε κι εσύ,η ουσία ειναι οτι αυτά που γράφει στο υπόλοιπο ποστ είναι σωστά.

Ναι,λάθος έκανε θέλοντας να φουσκώσει λίγο την εμπειρία του και έβαλε μια δεκαετία παραπάνω,για το internet γενικότερα χοντρικά ισχύει,για το ebanking που συγκεκριμένα ανέφερε όχι όμως.Δεν πειράζει πάμε γι' άλλα,δεν το έχει κάνει πάρα πολλές φορές άλλωστε.

Δημοσ.

εγω εχω σωθει και σαν ΑΜΕΑ με εχει βολεψει ακομα παραπανω πολλες φορες μαλιστα εξυπηρετω και φιλους ειναι απιστευτη ευκολια προσωπικα εδω και 5 χρονια δεν εκανα ποτε λαθος σε κωδικο πληρωμης. την ΔΕΗ που εχει σταθερο κωδικο πληρωμης εχω αποθηκευσει την συνναλαγη και ετσι αλλαζω μονο το ποσο. Πριν λιγο πληρωσα την ΔΕΗ της αδερφφης που σπουδαζει Θεσσαλονικη. Ερωτηση για οποιον ξερει η ΔΕΠΑ Θεσσαλονικης εχει διαφορετικο κωδικο πληρωμης σε καθε τιμολογιο?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...