DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τα εχεις τα δικια σου επειδη ομως εμενα προσωπικα με κουραζει το theorycrafting θεωρώ οτι η μπαινεις στεγνα και ξεκαθαριζει η φαση η δεν ασχολείσαι καν αν δεν σου αρεσε η σταση της. Έχεις παρατηρησει οτι ακομα και αν γουσταρουν απο ενα σημειο κ μετα θέλουν παρακαλια ή ειναι η ιδέα μου?
dionisis1925 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Έχεις παρατηρησει οτι ακομα και αν γουσταρουν απο ενα σημειο κ μετα θέλουν παρακαλια ή ειναι η ιδέα μου? Και άμα εσύ ξενερώσεις και δεν γουστάρεις να παρακαλάς,μετά θα λένε πως δεν υπάρχουν άνδρες.. Όσο για τον φίλο που έφτιαξε το θέμα,είναι λίγο άκυρος ο τίτλος,η τύπισσα δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι μαζί σου,σε απέφυγε με ωραίο τρόπο και χωρίς να σε προσβάλει.
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ρε μήπως είναι Σερραία και θέλει παρέα; Mετά πάει αλλού η δουλειά.. 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Γω δε νομίζω οτι απέφυγε τον op. Ο op πρότεινε σε μια συνάδελφο να βγουν, μέσα στον εργασιακό χώρο, μπροστά σε έναν ακόμα συνάδελφο. Η κυρία αποδέχεται την πρόταση αλλά κρατάει και τα προσχήματα και προφυλάσσει τον εαυτό της. Το σκεπτικό της ειναι ξεκάθαρο, "ας βγούμε να δούμε πως ειναι κι εκτός εργασιακού χώρου ο op κι αν πλειρεί τις προσωπικές μου προϋποθέσεις, θα υπάρξει και συνέχεια". Ο op ρώτησε (τη λάθος ερώτηςη της λάθος στιγμή) και πήρε μία θετική απάντηση και πιστεύω πως καλό ειναι γνωρίσει την κυρία εκτός γραφείου και να κατανοήσει τι θελει και αν τα θέλω τους ταιριάζουν. Αυτήν τη στιγμή ειναι λάθος, ο op, να ακυρώσει κάνει το δύσκολο ή ακόμα και να αλλάξει αυτο που κανόνισαν με την κυρία (που και αυτή για να συμφώνησε, αισθάνεται οκ) και να ευχαριστηθεί στη χειρότερη περίπτωση το ποτό του, στην καλύτερη περίπτωση τη νέα του παρέα. Όλα τα υπόλοιπα ειναι θεωρίες. 2
g_alkis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ρε μήπως είναι Σερραία και θέλει παρέα; Mετά πάει αλλού η δουλειά.. Δεύτερος και καταϊδρωμένος
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν θελουν παρακαλια φιλος.Θελουν να εκδηλωσεις αμεσα το τι θες απο αυτη.Για ποιον λογο της ειπες οτι θελετε να βγειτε?Δειξτης λη πεστης οτι σου αρεσει και να βγειτε οι δυο.Δεν ησουν ξεκαθαρος.Απο εκει και υστερα το μπαλακι ειναι στα χερια της.Δεν εισαι λιγουρης αν πεις σεμια κοπελα οτι ειναι ωραια,το ενδιφερον σου εκδηλωνεις.Εσυ της μιλησες σαν φιλαρακι.Μονο παρακαλια δεν θελουν. Γενικα δεν το εχεις παει καθολου καλα απο την αρχη του εργου.nextt Eχεις κανει δηλαδη αυτο που λες κ εριξες την τυπισσα?εχεις εκφραστει αμεσα? Ρε μήπως είναι Σερραία και θέλει παρέα; Mετά πάει αλλού η δουλειά.. Φιλε μου ακομα δεν ξερω τι ειναι μπορει να μας προκυψει κ κινεζα!!!
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Με το συμπάθιο, αλλά το ελληνικό ερωτηματικό ειναι αυτό «;».
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 εε ναι? Κυκλοφορουν κ μυθομανεις για αυτο ρωταω. Με το συμπάθιο, αλλά το ελληνικό ερωτηματικό ειναι αυτό «;». Με το συμπαθειο αποδεχομαι την παρατηρηση σου
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το σκεπτικό της ειναι ξεκάθαρο, "ας βγούμε να δούμε πως ειναι κι εκτός εργασιακού χώρου ο op κι αν πλειρεί τις προσωπικές μου προϋποθέσεις, θα υπάρξει και συνέχεια". "Πληροί". Μη ρωτάς γιατί μοιάζει με ουσιαστικό στον πληθυντικό αντί για ρήμα στον ενικό, ελληνικά ήμαρτον.
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 ^σωστότατος, αλλά έχω παραδεχτεί και σχεδον αποδεχτεί πως πια δεν κατέχω καμία απο τις 5 γλώσσες, πλην μαθηματικών, που επικοινωνώ.
idomeneas7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Για τα ερωτηματικά τη λες σε όλους όμως. 4
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και σε αυτούς που κάνουν ηλίθια σχόλια τη λέω. :·)
defacer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δε θα είχα μπει πάντως στον κόπο να το σχολιάσω αν δεν ήσουν κατά τα άλλα σωστός με τα ελληνικά.
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεύτερος και καταϊδρωμένος Αναφέρθηκαν οι Σερραίες; σόρι, πρέπει να διαβάσω τη θρεντάρα ενδελεχώς. Και κυρίως σόρι προς τις ίδιες τις Σερραίες που πιθανώς μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή. Κορίτσια απορώ γιατί σας βγήκε τ' όνομα, όλοι αυτοί που τα λεν αυτά είναι κοινοί συκοφάντες. 1
DDevil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ελα παιδια μη τσακωνεστε δεν εχει νοημα οκ?? lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα