Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητησε προκαταβολη 150 ευρω με ταχυδρομικη τηλεφωνικη επιταγη για  Iphone 6 ημερων  και να το στειλει με το ΚΤΕΛ απο Πατρα αλλα το κινητο δεν ηρθε ποτε και φυσικα το κινητο του δεν απανταει .

 

Εχει σβηστει το link

 

 
Αλλα εχω κρατησει print screen . Τα αρχικα απο το ονομα του  Κ.Γ
 
Την πατησε συγγενικο μου προσωπο
 
Μπορει  να την ξαναβαλει ...
 
Η δημοσιευση γινεται με αδεια απο υπευθυνο του forum.

post-40980-0-52707400-1446364258_thumb.png

  • Like 6
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τοσα κινητα υπηρχαν καινουργια στα χρηματα αυτα και πολυ δυνατα αυτο το συγκεκριμενο μοντελο που βγαζει ματι απο μακρυα(αγορασμενο απο Γερμανο λιγων ημερων αλλα το πουλαγε σε μιση τιμη και εν μερη δεν σχολιαζω και την λεξη επιδοτηση που γραφει) πηγε να παρει????Μηπως τα ηθελε και τα παθε να το πω αλλιως?

 

 

Μου θυμιζεις περιπτωση συμφορουμιτη ο οποιος εκλεισε συμφωνια με ατομο απο εδω για Galaxy S6(κινητο 460ευρω)που του το πουλαγε ενας σφραγισμενο 220ευρω(δηλαδη μιση τιμη)και τωρα τον ψαχνει και δεν απανταει.

 

Ας ρωταει ο κοσμος και μια δευτερη ή τριτη γνωμη πριν αποφασισει να μπλεξει με τετοια

  • Like 4
Δημοσ.

Γενικως στην χρυση ευκαιρια τα τελευταια 4 χρονια υπαρχουν φουλ λαμογια μεσα και αυτος ειναι ενας λογος που την παρατησα και δεν αγοραζω τιποτα η αν παρω κατι μικρης αξιας ποτε δεν στελνω λεφτα παρα μονο χερι με χερι.

Δοξα το θεο ποτε δεν εχασα χρηματα ετσι.

Κριμα ο συγγενης σου που εχασε τα χρηματα του.τωρα τα τελευταια χρονια της "κρισης" εχουν βγει φουλ απατεωνες και θελει πολυ προσοχη.ποτε προκαταβολη και ποτε καταθεση.

Υπερβολικα χαμηλες τιμες ηθελα να ηξερα δεν τους κινουν το ενδιαφερον να το ψαξουν;

Ειναι δυνατον ολοι να πουλαμε κατι 500 ευρω και ενας η δυο να πουλανε το ιδιο 150;; ειτε κλεμμενο θα ειναι ειτε λαμογια να σ φαει χρηματα.

Ειναι δυστυχως ενας ευκολος τροπος να φανε χρηματα απο ανθρωπους που δεν ξερουν απο συναλλαγες και αγορες-πωλησεις.στειλε μου προκαταβολη κτλπ λενε και μετα αντε γεια.

  • Like 1
Δημοσ.

Και να στα δωσει θα ειναι ψευτικα.

Απλα σκεψου εσυ αν ησουν τετοιος και εκανες απατεωνιες θα εδινες τα αληθινα σου;

Οτι να ναι θα εδωσε και εναν αριθμο που ισως τον πεταξε μετα

 

Απλα το μονο αν μπορεις να κανεις ειναι να βρεις σε ποιον ειναι δηλωμενος ο αριθμος που παιρνεις ;) ισως να ανηκει σε αυτον αν και δεν νομιζω...

Δημοσ.

Φιλε γιαννη παρε σε εναν αριθμο τηλεφωνικης αναζήτησης απο αυτα τα γνωστα που μας ζαλιζουν τον ερωτα στην τηλεοραση συνεχεια και πες εχω αυτο τον αριθμο 69...ταδε σε ποιον ανηκει; και θα σ πουν ;)

  • Like 2
Δημοσ.

Φιλε γιαννη παρε σε εναν αριθμο τηλεφωνικης αναζήτησης απο αυτα τα γνωστα που μας ζαλιζουν τον ερωτα στην τηλεοραση συνεχεια και πες εχω αυτο τον αριθμο 69...ταδε σε ποιον ανηκει; και θα σ πουν ;)

 

 

Θα παρω αλλα νομιζω θα ειμαι σε κανενα Πακιστανικο καρτοκινητο δηλωμενο ...Ή δεν θα ειναι σε καταλογους ανακοινωσιμους το πιο πιθανο . 

Δημοσ.

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αυτο που λες να ισχυει.

Η πακιστανικο η με ψευτικα στοιχεια οπως τα δηλωνουν διαφοροι αλλοδαποι.

Παρε και βλεπεις ομως.αν δεν βρεις ονομα επιθετο που να ισχυουν κτλπ τοτε δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο...

Για παρε απο περιεργια και πες μας τι σου ειπαν.

  • Like 1
Δημοσ.

Γνωστός μου έχει πάρει "iphone" με 100 ευρω από πλανόδιο, το οποίο τελικά ήταν απλά ένα κουτί iphone και από μέσα είχε ένα φωτάκι που άναβε για να δείξει χαμηλή μπαταρία. Αυτό 3-4 χρόνια πριν και ακόμα τρώει δούλεμα.

Στο θέμα, προσπάθησε και με τα ΕΛΤΑ (αν και δεν νομίζω να γίνει τίποτα, αλλά μια στις χίλιες ίσως να σου δώσουν τίποτα στοιχεία ταυτότητας)

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...