haris_216 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Η απλή λογική λέει ότι αν εγώ δίνω iphone στην μισή τιμή δεν θα προλάβω καν να βάλω αγγελία αφού όλο και κάποιος γνωστός/φίλος/συγγενής θα το τσιμπήσει. Και γιατί θα ήταν ευκαιρία αλλά και για να μου κάνει τον καλό αφού "έχω ανάγκη"¨. Ξέρω ότι το post μου δεν προάγει το θέμα αλλά...... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αισθανομια συνυπευθυνος που γνωριζοντας καποια πραγματα απο αγγελιες στο internet δεν προστατεψα ενω ηξερα....
thant Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά με τι ευκολία δίνουν μερικοί μπροστά το ποσό σε εναν άγνωστο? Εγω πουλαω καποια πραγματάκια και για ευκολία αλλά και ασφάλεια του αγοραστή προτείνω την αντικαταβολή. Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποιοι που μου ζήτησαν να μου βαλουν τα λεφτα (πριν το στείλω) σε λογαριασμό μου στην τράπεζα. Πως εμπιστεύονται έτσι?
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για αγορά ηλεκτρονικών από αγγελίες, μόνο στο insomnia! Φανταζομαι το γνωριζεις οτι αρκετα ατομα που βαζουν στην XE ειναι τα ιδια που βλεπεις και στις αγγελιες του Insomnia ετσι? Ρε παιδιά με τι ευκολία δίνουν μερικοί μπροστά το ποσό σε εναν άγνωστο? Εγω πουλαω καποια πραγματάκια και για ευκολία αλλά και ασφάλεια του αγοραστή προτείνω την αντικαταβολή. Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποιοι που μου ζήτησαν να μου βαλουν τα λεφτα (πριν το στείλω) σε λογαριασμό μου στην τράπεζα. Πως εμπιστεύονται έτσι? Ειναι που λεμε πανε γυρευοντας. 3
mylo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά με τι ευκολία δίνουν μερικοί μπροστά το ποσό σε εναν άγνωστο? Εγω πουλαω καποια πραγματάκια και για ευκολία αλλά και ασφάλεια του αγοραστή προτείνω την αντικαταβολή. Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποιοι που μου ζήτησαν να μου βαλουν τα λεφτα (πριν το στείλω) σε λογαριασμό μου στην τράπεζα. Πως εμπιστεύονται έτσι? Άμα δεν υπήρχαν χαιβανια δεν θα υπήρχαν και απατεώνες 8
aGka8l Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά με τι ευκολία δίνουν μερικοί μπροστά το ποσό σε εναν άγνωστο? Εγω πουλαω καποια πραγματάκια και για ευκολία αλλά και ασφάλεια του αγοραστή προτείνω την αντικαταβολή. Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποιοι που μου ζήτησαν να μου βαλουν τα λεφτα (πριν το στείλω) σε λογαριασμό μου στην τράπεζα. Πως εμπιστεύονται έτσι? Κοιτά πχ εγώ είμαι από επαρχία , 10 χρόνια μέλος στο ινσομνια κ βάλε ζητάω κατάθεση γτ η αντιπαραβολή κάνει 15 μέρες ν σου ρθει κ για τον ίδιο λόγω όταν ο άλλος έχει αξιολογήσεις κάνω κατάθεση μια φορα πριν 5 χρόνια μ κάτσε μια στραβη με ένα τρόμπα άλλο ΙΜΕΙ έλεγε στο κουτί άλλο ή απόδειξη κ άλλο το κιν .... Αυτό κ live ν ταν η συναλλαγή δε θα τ Ψαχνά ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εχω πουλησει αρκετα πραγματα απο εδω αλλα ποτε χωρις αμμεση συναντηση ή προηγουμενη κααθεση σε τραπεζικο μου λογαριασμο. Με εχουν εμπιστευτει αρκετα ατομα εκτος Αττικης αλλα και εγω νομιζω ημουν συνεπης . Φαινεται και απο τις αξιολογησεις μου στις αγγελιες . Αυτο με εκανε και την "πατησα" και δεν προστατεψα το συγγενικο μου προσωπο που εχασε τα 150 ευρω. ΥΓ. Θυμαμαι μια φορα που πουλαγα ενα htpc και το ειχα "κλεισει" καπου 20 ευρω πιο φτηνα σε ενα φοιτητη στο myphone και καποιος προσφερθηκε να μου δωσει οσα ζητουσα αρχικα αλλα αρνηθηκα και του εξηγησα και μου ειχε πει "λυπαμαι που δεν μπορω να σου κανω θετικη αξιολογηση για την συπεριφορα σου" Ηταν η πιο θετικη αξιολογηση για μενα εστω και αν δεν την ειδα ποτε . 5
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να είναι αληθινό από την αγγελία στην ΧΕ είναι το κινητό τηλέφωνο διότι μέσω τηλεφώνου γίνεται η επιβεβαίωση οτι σήκωσες αγγελία και η επικύρωση, όλα τα άλλα στοιχεία μπορεί να είναι ψεύτικα. Τώρα σε τι όνομα θα είναι το κινητό αν είναι καρτοτηλέφωνο ή οχι δεν το ξέρω.
fallen4ngel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά με τι ευκολία δίνουν μερικοί μπροστά το ποσό σε εναν άγνωστο? Εγω πουλαω καποια πραγματάκια και για ευκολία αλλά και ασφάλεια του αγοραστή προτείνω την αντικαταβολή. Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποιοι που μου ζήτησαν να μου βαλουν τα λεφτα (πριν το στείλω) σε λογαριασμό μου στην τράπεζα. Πως εμπιστεύονται έτσι? Δηλαδή με αντικαταβολή είσαι οκ; Πλάκα μου κάνεις; Το χειρότερο από όλα είναι, παίρνεις τα λεφτά 15-20 μέρες μετά, ο άλλος μπορεί να μην παραλάβει καν το δέμα και στην χειρότερη μπορεί να πάρεις μια πέτρα
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ετσι δεν την ''πατησε'' και καποιος οταν εκανε παραγγελια του Xbox μεσω Ebay απο αγνωστο ατομο και οταν του ηρθε αντι για την κονσολα μονο μια φωτογραφια της που μαλιστα ελεγε απο πισω''ευχαριστουμε για την αγορα'' http://www.dailymail.co.uk/news/article-2518874/Father-receives-photo-XBox-One-duped-Ebay.html Βεβαια εκει δεν εχουν τα χαλια που εχουμε εμεις και τελικα την αγορασε κανονικα την κονσολα.
george_gr1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά με τι ευκολία δίνουν μερικοί μπροστά το ποσό σε εναν άγνωστο? Εγω πουλαω καποια πραγματάκια και για ευκολία αλλά και ασφάλεια του αγοραστή προτείνω την αντικαταβολή. Παρόλα αυτά υπήρξαν κάποιοι που μου ζήτησαν να μου βαλουν τα λεφτα (πριν το στείλω) σε λογαριασμό μου στην τράπεζα. Πως εμπιστεύονται έτσι? Φίλε από εδώ μέσα εμπιστεύονται και τις κριτικές από άλλες αγγελίες σου. Καμια σχεση με χ.ε. Εγώ μόνο από εδώ μέσα παίζω με αγοραπωλησιες 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Φίλε από εδώ μέσα εμπιστεύονται και τις κριτικές από άλλες αγγελίες σου. Καμια σχεση με χ.ε. Εγώ μόνο από εδώ μέσα παίζω με αγοραπωλησιες Ποιες κριτικες ρε συ.Γιατι δεν εχουμε πετυχει πιο παλια και περιπτωσεις ατομων που φτιαχνανε πολλαπλους λογαριασμους για να εχουν τσαμπα αξιολογησεις???Εν μερη και εδω τα ιδια χαλια ειναι απλα απο την ΧΕ ειναι λιγο καλυτερη η κατασταση λογω Moderators.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ετσι δεν την ''πατησε'' και καποιος οταν εκανε παραγγελια του Xbox μεσω Ebay απο αγνωστο ατομο και οταν του ηρθε αντι για την κονσολα μονο μια φωτογραφια της που μαλιστα ελεγε απο πισω''ευχαριστουμε για την αγορα'' http://www.dailymail.co.uk/news/article-2518874/Father-receives-photo-XBox-One-duped-Ebay.html Βεβαια εκει δεν εχουν τα χαλια που εχουμε εμεις και τελικα την αγορασε κανονικα την κονσολα. τι εγινε τελικα και την αγορασε κανονικα?γιατί δεν λες πιο πολλά?
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 τι εγινε τελικα και την αγορασε κανονικα?γιατί δεν λες πιο πολλά? Το λεει και στο αρθρο απο κατω οτι πηρε τα χρηματα του πισω μεσω Ebay.
george_gr1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ποιες κριτικες ρε συ.Γιατι δεν εχουμε πετυχει πιο παλια και περιπτωσεις ατομων που φτιαχνανε πολλαπλους λογαριασμους για να εχουν τσαμπα αξιολογησεις???Εν μερη και εδω τα ιδια χαλια ειναι απλα απο την ΧΕ ειναι λιγο καλυτερη η κατασταση λογω Moderators.Εγώ έχω πουλήσει και αγορασει αρκετά από εδώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν είναι για συναλλαγή από μακριά κοιτάζω κριτικές αλλά και και αν έχει post εδώ μέσα, να είναι ενεργο μέλος και ποσο καιρό είναι μέλος. Το καλύτερο είναι να μπορείς να συμμετέχεις στις αγγελίες εφόσον έχεις κλείσει ένα χρόνο σαν ενεργό μέλος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα