Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας άρεσε η επική διάσταση του παιχνιδιού επιστημονικής φαντασίας Mass Effect αλλά θέλατε περισσότερες μάχες σώμα με σώμα και περισσότερη δράση; Τότε ενδεχομένως το Technomancer να είναι αυτό που αναζητούσατε.

Αν και η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Spiders όπως ήταν φυσικό δεν έκανε λόγο για τις ομοιότητες του Technomancer με το Mass Effect, υπάρχουν αρκετές: είναι ένα Sci-Fi action RPG με ισχυρό σύστημα leveling, με πλοκή που αλλάζει ανάλογα τις επιλογές των χρηστών, και με δυνατότητα να δημιουργείς φιλίες – και να προσεγγίζεις ρομαντικά - τους teammates σου κ.ά.

Σε αντίθεση πάντως με το έπος της Bioware, η Γη δεν αποτελεί μέρος της εξίσωσης στο Technomancer. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρο σε έναν εποικισμένο -μετά την γαιοπλασία του- πλανήτη Άρη, που βρίσκεται αποκομμένος από την ανθρωπότητα τα τελευταία 120 χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί ένας κόσμος που έχει την δική του κουλτούρα και τις δικές του συγκρούσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, υπάρχουν διαθέσιμοι πέντε διαφορετικοί τρόποι για να ολοκληρωθεί κάθε αποστολή, ενώ κάθε απόφαση του gamer έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κατάληξη του παιχνιδιού. Το Technomancer θα κυκλοφορήσει την νέα χρονιά για PC, PS4 και Xbox One.

Link.png Site: Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Δεν μας φτάνει το χάλι εδώ στη γη πρέπει να καταστρέψουμε και το όποιο "υποτιθέμενο είδος" ζωής βρεθεί και εκτός του πλανήτη μας... χαχαχα

Όλοι οι ταλαίπωροι εκεί στη NASA με αυτό το όνειρο κοιμούνται και ξυπνάνε κάθε πρωί... :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας φτάνει το χάλι εδώ στη γη πρέπει να καταστρέψουμε και το όποιο "υποτιθέμενο είδος" ζωής βρεθεί και εκτός του πλανήτη μας... χαχαχα

Όλοι οι ταλαίπωροι εκεί στη NASA με αυτό το όνειρο κοιμούνται και ξυπνάνε κάθε πρωί... :P

τι σχέση έχει η NASA με αυτό το παιχνίδι...;

• Like 3
Δημοσ.

Η spider σαν εταιρεία μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια και μου άρεσαν τα παιχνίδια τους. (mars war logs, bound by flame κτλ) Απλα μου έδιναν την εντύπωση ότι είχαν θέσει υψηλούς στόχους αλλά κάπου μέσα στο development ξεπερνούσαν το budget τους ή είχαν κάποιο άλλο πρόβλημα και δεν μπορούσαν να τα φέρουν σε πέρας.

Το technomancer φαίνεται πολύ φιλόδοξο project ελπίζω να τα καταφέρουν γιατί φαίνεται πολύ ενδιαφέρον

Δημοσ.

Είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ - αλλά μιλάμε... ΤΟΠ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ - του Mass-Effect και των KOTOR.

Ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα βγει ξανά;;;; Αυτό εδώ που λέει το ποστ, είναι τέτοιου στυλ; Θέλω Sci-Fi Action-RPG ΜΕ ΟΜΑΔΑ, όπως στα Mass-Effect και KOTOR.

(Βασικά... ένα STARWARS άλα-KOTOR θέλω... αλλά μη το κάνω και θέμα!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...