groot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Άρα, τελικά, το θέμα δεν είναι μόνο ο θηλασμός αλλά γενικά μία μαζική κίνηση ακτιβισμού. Π.χ. ομοφυλόφιλοι, θηλασμός κ.α. Νομίζω ότι η καλύτερη προσέγγιση δεν είναι η κρίση με τα κριτήρια που έχει κάποιος όντας εκτός της ομάδας ενδιαφέροντος. Π.χ., όχι μάνα. Αλλά η διερεύνηση των κινήτρων και κριτηρίων των ανθρώπων που είναι μέσα στην ομάδα ενδιαφέροντος. Άρα, οι μανάδες του forum... τι θα ή τι λένε ότι θα προσφέρει αυτό; Τι προβλήματα υπάρχουν που τα βλέπετε και εσείς ή τα έχετε ακούσει; 1
Ison_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Άλλο γράφω, ότι όσο πιο μαζικά γίνεται κάτι τόσο πιο πιθανό είναι να γίνεται και ασυνείδητα... Ισχύει π.χ.στις μαθητικές πορείες. Αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να αποκαλείς μαζικές κινήσεις μόδα, επειδή είναι κάτι καινούριο κι αδυνατείς να το κατανοήσεις. 1
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ισχύει π.χ.στις μαθητικές πορείες. Αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να αποκαλείς μαζικές κινήσεις μόδα, επειδή είναι κάτι καινούριο κι αδυνατείς να το κατανοήσεις. Κι αυτοί που συμμετέχουν μπορεί να αδυνατούν να κατανοήσουν, αυτό λέω
Donalhioy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 δεν νομιζω καποιο σοβαρο ατομο να ειχε προβλημα με τον δημοσιο θηλασμο.. αλλα το να το κανεις γιατι ετσι ποτε δεν ελυσε καποιο προβλημα.. Αρχικά μου φάνηκε υπερβολική σα κίνηση διαμαρτυρίας, αλλά μετά από μερικά σχόλια που διάβασα λέω καλά κάνουν τελικά, έτσι για σπάσιμο στους κομπλεξικούς. αν δηλαδη αυριο αρχισουν τον δημοσιο αυνανισμο π.χ, εσυ θα εισαι υπερ ετσι για το σπασιμο?? αυτα δεν ειναι λυσεις.. αν ειναι αντι για να λυσουμε ενα θεμα να το κανουμε χειροτερα αστα.. να προτεινουμε να περδεται ελευθερα ο καθενας σε καθε δημοσια υπηρεσια γιατι ειναι φυσιολογικο και αυριο να παμε στο εμπορικο για κλανομαζωξη που ελεγε και ο λαζοπουλος... αμολατε ελευθερα σε λεωφορεια τρενα τραπεζες να δω μετα ποσο ανοικτομυαλοι ειμαστε...
idomeneas7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Άρα, οι μανάδες του forum... τι θα ή τι λένε ότι θα προσφέρει αυτό; Τι προβλήματα υπάρχουν που τα βλέπετε και εσείς ή τα έχετε ακούσει; 'Εχω ακούσει ότι δεν έχει επιτραπεί σε μαμάδες να θηλάσουν σε δημόσιο χωρο ή έχουν λάβει αποδοκιμαστικά σχόλια/βλέμματα από παρευρισκόμενους. Νομίζω για αυτό το κάνουν, ισως μόνες τους δεν έχουν το θάρρος να σταθούν απέναντι στο τυχαίο κακοπροαίρετο σχόλιο αλλά όλες μαζί νιώθουν αλληλοϋποστήριξη.
groot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 'Εχω ακούσει ότι δεν έχει επιτραπεί σε μαμάδες να θηλάσουν σε δημόσιο χωρο ή έχουν λάβει αποδοκιμαστικά σχόλια/βλέμματα από παρευρισκόμενους. Νομίζω για αυτό το κάνουν, ισως μόνες τους δεν έχουν το θάρρος να σταθούν απέναντι στο τυχαίο κακοπροαίρετο σχόλιο αλλά όλες μαζί νιώθουν αλληλοϋποστήριξη. Οπότε, εάν είναι έτσι, τότε μήπως κάνουν λάθος στο επικοινωνιακό κομμάτι; Δηλαδή, εάν βγάζανε αυτό μπροστά και όχι το ότι θηλάζουν θα ήταν καλύτερα; Από την άλλη, έξω από τον χορό είμαι... Anyway... αυτό που λες είναι σοβαρός λόγος για εμένα. Αλλά δεν τον άκουσα εξ αρχής... μπορεί να φταίω εγώ ή μπορεί να φταίει το επικοινωνιακό κομμάτι τους.
george_gr1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Γελοίο μου δείχνει έτσι ομαδικά, αλλά αν σκεφτώ την εικόνα μια μάνας να θυλαζει κλεισμένη σε ένα δωμάτιο μη τυχόν δει κάποιος λίγο βυζι, προτιμώ τον δημόσιο.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι αυτό, υποθέτω. Μου έχει τύχει κι εμένα να κάνουν περιπαικτικά σχόλια όταν μάθαιναν απλώς πως θηλάζω και το παιδί δεν ήταν νεογέννητο αλλά κλάιν, δεν δίνω σημασία. 'Οπως θα μου πουν "δεν ντρέπεσαι που το βγαζεις εξω το παιδί στο κρύο, θα αρρωστήσει" ένα πράγμα... Δεν νιωθω την ανάγκη να συναντηθώ με εκατονταδες μαμάδες για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των παιδιών να βγαίνουν βόλτα το χειμώνα. 'Ισως όμως τις παραπάνω κοπέλες να τις επηρεάζει το "τι θα πει ο κόσμος" ή να μην τις νοιάζει αλλά να το κάνουν προς όφελος αυτών που τους επηρεάζει. Μπορεί μετά από πολλούς τέτοιους δημόσιους θηλασμούς να φύγει το κόμπλεξ της κυρα Σούλας και να μην ντρέπεται πλέον να ταϊσει το παιδί της δημόσια. Πως το κανονίζουν και πεινάνε όλα μαζί;; 'Εστω και μισή ώρα να έχει περάσει από την ώρα που έφαγαν, ξανατρώνε άνετα. Είναι πολύ πεινάλες τα μωρά. 1
chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ο θηλασμος καταλαβαινω οτι ειναι κατι φυσιολογικο αλλα τραβα καντο σπιτι σου. Πρωτα απο ολα για εμενα καταστρεφει ολη την σεξουαλικοτητα αυτοματα μπαινεις (για εμενα μιλαω παντα) στην κατηγορια θεια,μαμα,αδερφη,γιαγια κοινος νο κουκου.Αισθητικα ασχημο Δευτερον ακομα και τα ζωα δεν πανε σε κανα απομερο μερος να το κανουν (για αλλους λογους προφανως αλλα δεν εχει σημασια) Τριτον να μου δωσουν το δικαιωμα να την βγαζω στη μεση του δρομου και να κατουραω αφου και αυτο ειναι μια φυσιολογικη βιολογικη αναγκη. Αλλα τους χρεαιζεται να βρεθει κανας τετοιος θα σου πω εγω αν το ξανακανουν (αναφερομαι στις χαζες που πετανε το βυζι εξω και ταιζουν το παιδι με το ζορι για αποδειξουν ουτε αυτες ξερουν τι) 1
V for Vagelis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αυτα κοντευουν να πανε σχολειο ελεος!!!! Για πόσο χρονών τα κόβεις δηλαδή;
chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αυτα κοντευουν να πανε σχολειο ελεος!!!! Η ψυχολογοι λενε οτι αυτα θα μεγαλωσουν με προβληματα.Ακουσα
V for Vagelis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Οπότε, εάν είναι έτσι, τότε μήπως κάνουν λάθος στο επικοινωνιακό κομμάτι; Δηλαδή, εάν βγάζανε αυτό μπροστά και όχι το ότι θηλάζουν θα ήταν καλύτερα; Από την άλλη, έξω από τον χορό είμαι... Anyway... αυτό που λες είναι σοβαρός λόγος για εμένα. Αλλά δεν τον άκουσα εξ αρχής... μπορεί να φταίω εγώ ή μπορεί να φταίει το επικοινωνιακό κομμάτι τους. Ε ποιο επικοινωνιακό κομμάτι; Είναι προφανές ότι το κάνουν επειδή θεωρείται καταδικαστέο από μερίδα ατόμων. Κάποιες βέβαια μπορεί και σε κάποιο βαθμό επειδή και οι ίδιες νιώθουν κάπως κομπλεξαρισμένες.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Να groot, κάποιες τις επηρεάζουν άτομα σαν τον chrisxcar και είτε θέλουν να τα κάνουν να αποδεχτούν τον θηλασμό είτε απλά να τους τη σπάσουν (για τις περιπτώσεις των ξεροκέφαλων που δεν πρόκειται να αλλάξουν έτσι κι αλλιώς). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις