Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακυρο και απο μενα στη μαζωξη, δε βοηθαει σε τπτ... σαν τα gay parade φαση....

Ποτε δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα να θηλαζει δημοσια μια μανα...

Τι σκατοκοσμος παιζει....

Δημοσ.

Κανείς δεν είπε πως το να γαλουχεί μια μητέρα το μωρό της σε δημόσιο χώρο είναι κατακριτέο.

Κατακριτέο είναι όταν αυτό γίνεται χωρίς διακριτικότητα και με μοναδικό στόχο την επίδειξη. 

Όποια θέλει να γαλουχήσει το μωρό σε δημόσιο χώρο μπορεί ελεύθερα να το κάνει,αρκεί να γίνεται με τακτ.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα του δημοσιου θηλασμου. Βασικα δεν το θεωρω καν θεμα προς συζητηση, το μωρο πειναει, πρεπει να τραφει, it is what is και τελος. Στο κατω κατω δεν εχω δει ποτε καμια γυναικα να θηλαζει και πριν το κανει να φωναξει "εεε παιδια, ετοιμαζομαι να θηλασω. Ετοιμαζομαι ΝΑ. ΘΗΛΑΣΩ, boobs out παιδες".

Απο κει και περα το οτι μαζευτηκαν στο Συνταγμα για ταυτοχρονο θηλασμο μου φαινεται πως ειναι εντελως για το θεαθηναι και ως εκ τουτου αδιαφορο για μενα. Eτσι κι αλλιως στο Συνταγμα μαζευονται για οποιαδηποτε μλκια τους φανει, τις προαλλες ειχαν συγκεντρωθει για να κοιταζονται σιωπηλοι και το καλοκαιρι για δημοσιο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΔΗΜΟΣΙΟ. ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ.  Στον ταυτοχρονο δημοσιο θηλασμο θα κολλησουμε? Ασε που αν δε το εβλεπα εδω ουτε καν θα ειχα ασχοληθει (οπως πιστευω και οι περισσοτεροι) με το θεμα :lol:

@WhodatinsomniaK Εγω ειχα περασει μια πενταετια με μια χελωνα, μετραει? :lol:

• Like 5
Δημοσ.

Κανείς δεν είπε πως το να γαλουχεί μια μητέρα το μωρό της σε δημόσιο χώρο είναι κατακριτέο.

Κατακριτέο είναι όταν αυτό γίνεται χωρίς διακριτικότητα και με μοναδικό στόχο την επίδειξη. 

Όποια θέλει να γαλουχήσει το μωρό σε δημόσιο χώρο μπορεί ελεύθερα να το κάνει,αρκεί να γίνεται με τακτ.

Συμφωνώ. Λίγη διακριτικότητα και δεν υπάρχει καν θέμα. Δεν έχουν με τι ασχοληθούν και οι μεν και οι δε...

Δημοσ.

εγω θα αισθανομουν αμηχανα αν ειχα την αλλη απεναντι να θηλαζει δεν ειναι θεμα πουριτανισμου για μενα αλλα αμηχανιας. εμας που μας θηλαζε σπιτι η μανα μας δεν παθαμε τιποτα μπορει να θηλασει το παιδι και μετα να βγει εξω

Βυζί δεν έχεις ξαναδεί ; ! ;!!!

Δημοσ.

Ακυρο και απο μενα στη μαζωξη, δε βοηθαει σε τπτ... σαν τα gay parade φαση....

Ποτε δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα να θηλαζει δημοσια μια μανα...

Τι σκατοκοσμος παιζει....

Αυτό ακριβώς είναι. Δεν έχω καταλήξει πάντως αν βοηθάει ή όχι. Όσο υπάρχουν τύποι: "Δεν έχω πρόβλημα με το τι κάνουν, αρκεί να μην το κάνουν μπροστά μου" ή "ας το κάνουν σπίτι τους πριν φύγουν, όχι μέσα στο δρόμο", προς το "βοηθάει" τείνω. 

Δημοσ.

έχετε μεγάλη πλάκα οι προοδευτικαρες της παρέας που βγαίνετε να κράξετε με άγριο υφακι οσους κ καλα εχουν πρόβλημα με τον θηλασμό σε δημόσιο χώρο. βρε είδατε κανέναν να εχει πρόβλημα  ?

ίσα ίσα αν δούμε κανα καλό βυζάκι θα το πάρουμε κ ματι λιγάκι στα πεταχτά και μπορεί να ζηλέψουμε και το μωράκι  :)

κανείς δεν εχει πρόβλημα με αυτό , να θηλάσουν οπου γουστάρουν , πρόβλημα υπάρχει μόνο με όσους  ασχολούνται κ θέλουν να κάνουν θέμα ενα ΤΙΠΟΤΑ  και με τις τρελάρες που το κάνουν όπου βρουν μόνο για επίδειξη και γιατί νομίζουν οτι κατι κάνουν  !

Δημοσ.

έχετε μεγάλη πλάκα οι προοδευτικαρες της παρέας που βγαίνετε να κράξετε με άγριο υφακι οσους κ καλα εχουν πρόβλημα με τον θηλασμό σε δημόσιο χώρο. βρε είδατε κανέναν να εχει πρόβλημα  ?

ίσα ίσα αν δούμε κανα καλό βυζάκι θα το πάρουμε κ ματι λιγάκι στα πεταχτά και μπορεί να ζηλέψουμε και το μωράκι  :)

κανείς δεν εχει πρόβλημα με αυτό , να θηλάσουν οπου γουστάρουν , πρόβλημα υπάρχει μόνο με όσους  ασχολούνται κ θέλουν να κάνουν θέμα ενα ΤΙΠΟΤΑ  και με τις τρελάρες που το κάνουν όπου βρουν μόνο για επίδειξη και γιατί νομίζουν οτι κατι κάνουν  !

Χμμμ, μπα!

Τα μηνύματα: "αντι να το ταισει πχ 20λεπτα νωριτερα απο οτι υπολογιζε που ειναι ειναι στο σπιτι ή 10λεπτα αργοτερα να εφαρμοζει μονιμα το αντε μωρε θα το ταισω στο δρομο"  ή "Το ότι είναι φυσική ανάγκη δεν σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις και οπουδήποτε.

σου δείχνουν εσένα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα; 

Δημοσ.

Χμμμ, μπα!

Τα μηνύματα: "αντι να το ταισει πχ 20λεπτα νωριτερα απο οτι υπολογιζε που ειναι ειναι στο σπιτι ή 10λεπτα αργοτερα να εφαρμοζει μονιμα το αντε μωρε θα το ταισω στο δρομο"  ή "Το ότι είναι φυσική ανάγκη δεν σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις και οπουδήποτε.

σου δείχνουν εσένα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα; 

Λανθασμένο ως επιχείρημα κατά τη γνώμη μου. Δε μπορεις να συνδέσεις το κατούρημα λόγου χάρη (φυσική ανάγκη) με τον θηλασμό. Μπορεί όμως η μαμά να ειναι διακριτική. Διότι πέρα από την αθώα πλευρά του θεάματος, το μάτι πάει μόνο του στη θέα μιας όμορφης κοπέλας που πετάει το στήθος της έξω επιδεικτικά. 

Όσο για το αν ειναι ενοχλητικό στο μάτι; Ανάλογα με το τρόπο που θηλάζει μια μαμά. 

Δημοσ.
Το στηθος δεν ειναι μονο ερωτογενης ζωνη, ειναι και μεσο διατροφης του βρεφους. Αν εσυ κοιτας λιγουρικα το στηθος της αλληνης και λες οτι σε προκαλει, εχεις προβλημα εσυ, οχι αυτη.

Τουναντίον. Αν δε πάει το μάτι επάνω στο στήθος (οπου η θέα του μωρου φυσικά θα σε επαναφέρει) όντως υπάρχει θέμα :-P

• Like 1
Δημοσ.

Βυζί δεν έχεις ξαναδεί ; ! ;!!!

φυσικα αυτο ειναι το θεμα αν τυχει και κοιταξεις μπορει να σκεφτει διαφορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...